• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı Merkezlerine 30 bin eleman alım ilanı

cnm elbetteki yardımcı olmak isterm. burda ismini werebilirmiyim bilmiorum bir iş arama sitesinden bulup baswuru yapmıstım ben. ilk önce mülakata giriosun klavye testi algı testi konuşma testi w.s snrasında 2.görüsmeye cagırıolar tekrar bi baskasıyla görüsüosun kabul edilirsen eğer 15 günlük bi eğitime giriosun eğitimden snrada sınava giriosun.sınava girip kazanırsan seni işe alıolar ama bnm calıstıgım şirkette 6 ay çalışma şartın wardı yani 6 ay boyunca işten cıkamazsın. biz satış bölümü oldugumuz için görüsmelerde artık fenalık gecirioduk. kart satmak snrm dierlerine göre brz dha zor ikna etmeye calısıosun cnkü we görüsmelerin 3-4 dkyı gecsin istemezler.ayrıca günde 60 dk mola süren war.bu süreye wc ye gitmen de dahil:) eh zmnla yarısıosun anlican oturup cagrı gelmesini beklemiosun sen ariosun müsteriyi. dier cagrı merkezlerinde oldugu gbi bundada çelik gbi bir sinire sahip olman gerekio.baska öğrenmek istediğin seyler warsa cnm sen sor ben cewaplarım
ben ankaradayım sadece ist. için mi geçerli kafamçokkarıştı

yok bnm bildiğim bazı illerde de dha snra acıldı ama gecen sene banka için yalnızca burası wardı.cnm bu firmalar bankalarla anlasıo sizin yaptıgınız işi biz cok dha ucuza yaparıs diolar. mesela biz falancı bankadan arıoduk ama bankada deil o şirketteydik. ankarada istanbulda eskişehirde war die biliorum cnm

yok bnm bildiğim bazı illerde de dha snra acıldı ama gecen sene banka için yalnızca burası wardı.cnm bu firmalar bankalarla anlasıo sizin yaptıgınız işi biz cok dha ucuza yaparıs diolar. mesela biz falancı bankadan arıoduk ama bankada deil o şirketteydik. ankarada istanbulda eskişehirde war die biliorum cnm

canım banada özelden sitenin adını yazar mısın lütfen...şimdiden çok teşekkür ediyorum...sevgiler

şuan bende çağrı merkezinde çalışıyorum.maaşı performans primleriyle 1000 ytlyı bile geçio bazen amaaaaa sinirlerim o kadar yıprandıki artıık tahamülüm kalmadı gerçekten çağrı merkezi gibi bi yerde çalışmayı göze alıorsan çelik gibi sinirlere peygamber sabrı gibi sabıra ihtiyacın var...

kızlar yaa böle bi işe nasıl başvurabiliriz ben istiyorum yaaa neden olmasu-ın ki yapabilirim

Back