- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ben daha önce çağrı merkezinde çalıştım. Kurumsal bir bölümdeydim cok rahattım . Fakat bireysel bölümdeki arkadaşları cok zorlanıyordu. Küfür edene küfürle karşılık veremiyorsunuz tabiki. Bir personel kulaklığı kapatıp küfretmişti yönetici duydu ve işten çıkartıldı.Başvurdum ama korkuyorum iş saatleri uygun ve haftasonu izinli 09.00 ve 19.30 saatleri arasında ne dersiniz ? Meslekten korkum şu sabırsız biriyim küfür edene dayanamam.Kufurlu bir görüşmede yaptırım uyguluyorlar mi ?
Firma adını söylediğimde babam kabul etmedi ve temiz iş değil diyor bende ayaküstü işlerden yoruldum.Başvurdum ama korkuyorum iş saatleri uygun ve haftasonu izinli 09.00 ve 19.30 saatleri arasında ne dersiniz ? Meslekten korkum şu sabırsız biriyim küfür edene dayanamam.Kufurlu bir görüşmede yaptırım uyguluyorlar mi ?
Karsi tarafa ceza olmuyor mu ?Ben daha önce çağrı merkezinde çalıştım. Kurumsal bir bölümdeydim cok rahattım . Fakat bireysel bölümdeki arkadaşları cok zorlanıyordu. Küfür edene küfürle karşılık veremiyorsunuz tabiki. Bir personel kulaklığı kapatıp küfretmişti yönetici duydu ve işten çıkartıldı.
Size küfreden ya da argo konuşanı 3 defa uyarırsınız hala devam ederse görüşmeyi sonlandırabilirsiniz.
Hayır :)Karsi tarafa ceza olmuyor mu ?
Hangi firma?Firma adını söylediğimde babam kabul etmedi ve temiz iş değil diyor bende ayaküstü işlerden yoruldum.
Dayanirsin, alışırsın zaten diğer türlü çıkmak durumunda kalırsın maalesef. Ben çalışmıştım çağrı merkezinde ama küfür gelebilecek bir durumda değildim teknik destekti daha çok. Ama onda bile her türlüsü denk geliyordu. Alışıyor insan zamanla.Başvurdum ama korkuyorum iş saatleri uygun ve haftasonu izinli 09.00 ve 19.30 saatleri arasında ne dersiniz ? Meslekten korkum şu sabırsız biriyim küfür edene dayanamam.Kufurlu bir görüşmede yaptırım uyguluyorlar mi ?
Hayır :)Karsi tarafa ceza olmuyor mu ?
Çok yakinlarimdan çalışanlar oldu ana bacı sövüyorlar onlarda sakince cevap vermeye çalışıyordu ama o durumlarında kuralları var sanırım bı kaç kere uyarıp görüşmeyi sonlandırıyor kar diye biliyorum.Başvurdum ama korkuyorum iş saatleri uygun ve haftasonu izinli 09.00 ve 19.30 saatleri arasında ne dersiniz ? Meslekten korkum şu sabırsız biriyim küfür edene dayanamam.Kufurlu bir görüşmede yaptırım uyguluyorlar mi ?
Bir ise alın da küfür edene denk gelince düşünürsün. Küfür edersen seni barindirmazlar. Sakin olmalisin. Konuya hakim ve kendinden emin olmalisin.Başvurdum ama korkuyorum iş saatleri uygun ve haftasonu izinli 09.00 ve 19.30 saatleri arasında ne dersiniz ? Meslekten korkum şu sabırsız biriyim küfür edene dayanamam.Kufurlu bir görüşmede yaptırım uyguluyorlar mi ?
Bir ise alın da küfür edene denk gelince düşünürsün. Küfür edersen seni barindirmazlar. Sakin olmalisin. Konuya hakim ve kendinden emin olmalisi
4 sene gıda sektöründe çalıştım burda yazdiklarimin aksine çok uysalim günlük hayatımdaİŞKUR süremin bitmesini bekleyemeden istifa etmiştim ben 20 günde.
Tüm konularını okumuş biri olarak söylüyorum ki, sen yapamazsın Nuran çağrı merkezinde.