Oralarada alıcaklarını pek sanmıyorum.
O kadar yere başvurdum ki artık hevesim kırıldı.
Bilmiyorum aslında bi avmde büyük bi oyun parkı var çok bilindik bir yer. Tanıdık çıktı haber bekliyorum evimede çok yakın ama bilmiyorum noolcak çok şanssızım
Evime yakın bir avm var ordada heryere başvuru yapmıştım geçen gün o Zaman'da konu açmıştım.Sen başvur heryere umutsuz olma. Başvurmadan olumsuz düşünme
Kpss ortaogretimdensinava gir bence 2 sene gecerli diye biliyorum not o arada liseyi bitirirsin.belkiEvime yakın bir avm var ordada heryere başvuru yapmıştım geçen gün o Zaman'da konu açmıştım.
Ama hiç haber gelmedi başvurduğum yerlerden..
Birde buralar olmayınca hevesim kaçtı
İşte şuan birtek eğlence merkezi-oyun parkından haber bekliyorum bakalım. Sanmıyorum ama
Hayırlısı diyorum elbetteHerserde bi hayir vardir ben.kapaliyim oyle dandik.magzalara basvurdumki asla.dusunmuyordum.bile is tecrubem okdar cokken arkadasimi.hep cagiriyorlar ama.beni.hoc.cagirmiyorlardi ustelik.hic.bir.yerde calismamisken aradasim.. cunku.ben kapaliyim ya nasil bir bakis.acilari var ise artik oyle cok.uzuldum.oyle caresiz kaldim ki .. hic.ummadgim bi anda.bi telfon.geldi bi tanidigiktan istanbuldan.ustelik.ben.ankarada yasiyorum calisirmisin boyle.is var dedi ucarak gittim ustelik karayollarinda calisiyordum aksama kadar oturrarak ceza gonderiyorduk vatandaslari.kaliteli.bi.iste cok hemde .. Bir.kapiyi.kapatan Rabbim oburunu açar :) umudunu hic yitirme
Çok teşekkür ederim ama beni işe almadılar9 senemi cagri merkezine verdm son 1bucuk tildr evdeyim.cok eğlenceli bi iş. Kendine guven sesin titremesn sakin ol teker teker konjs kendine dusunme zamani ver bi cumleyi kurarken sonrakini planla. Ama musteriye asla dusunme firsati verme net ve kesin konus kendinden emin konus..ve unutmaki karsina her telden insan cikcak ama kural şudur bi gorusmeyi sonlandırdıgn zaman o konusmayi da kafanda bitir uzernde dusunme bana sunu dedi bunu dedi diye kendini yiyip bitirme. ve Asla efendm deme kmseye..ismiyle hitap et ahmet bey ayse hanim...kmse senin efendin degil.egitimlerde ilk kuralim buydu her calisanima bunlari soledm...takildigin yerlerde yardmci olurum.hakknda hayirlisi olsn
Bozmadım Allahtan ama o an sigaram olsaydın bozucaktım çantamda yoktukiz oruc bozulurmu bile bile 61 gun tutmak zorunda kalirsin peş peş...Allah cok iyi isler nasib etsin yuzunu guldursun..
Hayırlı olsun işincnm çağrı merkezleri çok zordur. bende kagithanede bir çağrı merkezine cagrilmistim. vardiyalıdır oralar.
üstelik görüşme zamanina ve satışına göre maaş alirsin. ben o işi reddetmistim. şimdi verdikleri maaşa yakın parttime başka bi işte çalışıyorum. ve iyi ki de çağrı merkezini reddetmisim diyorum☺
Hayırlısı diyorum elbette
Ama bugün neredeyse orucumu bozacaktım
Etmek istemiyorum ama sitem ediyorum
Bilmiyorum şu mübarek günde günaha giriyorum ama elimde değil
Öyle yapacam cnm sağolHayirlisi olsun. Takma kafana bu kadar.
Avukatlik ofisleri var tahsilat cagri merkezi kurmuşlar. Onlara basvur. Fazla kosulu yok onlarin. Lise mezuniyeti aramayan yerler var.
Basvuru yaparken ilana dikkat et, sende olmayan kosullar varsa basvurma.
Is ararken sitede filtreleme yap. Calismak istedigin sehir ve okul durumunu sec oyle is ara
Hemen pes etme, bir yandan acik liseyi bitir ihmal etme.
Satış odaklıydı cnmCanım ben TGRT Haberin çağrı merkezindeydim. Bir de özel bir şirkette çağrı merkezindeydim satış odaklıydı. işe başladım 1 hafta sonra satışın yok diye işten çıkartıldım (konu açmıştım ordan detaya bakabilirsin) Çok sıkıntılı çalışmalar. Otur otur kalk kalk hesabı devamlı konuşmaların dinleniyor, konuşmaların aylık puanlanıyor, en ufak şeyde ihtar geliyor. Molalarda 5 dakikanın bile hesabı yapıldı. Çok sıkıntı yaşadım. Tabii her şirket aynı değil belki mülakata gittiğin yer daha rahat bir yer bilemiyorum.
Satış odaklı mı, teknik destek bölümü mü bilmiyorum ama 2 kere düşün. Çağrı merkezi elemanı olmak kulağa basit gibi gözükür ama zor. Sen git şirketle konuş ama sekreterlik falan da bak bence.
Konunu okudum cnmCanım ben TGRT Haberin çağrı merkezindeydim. Bir de özel bir şirkette çağrı merkezindeydim satış odaklıydı. işe başladım 1 hafta sonra satışın yok diye işten çıkartıldım (konu açmıştım ordan detaya bakabilirsin) Çok sıkıntılı çalışmalar. Otur otur kalk kalk hesabı devamlı konuşmaların dinleniyor, konuşmaların aylık puanlanıyor, en ufak şeyde ihtar geliyor. Molalarda 5 dakikanın bile hesabı yapıldı. Çok sıkıntı yaşadım. Tabii her şirket aynı değil belki mülakata gittiğin yer daha rahat bir yer bilemiyorum.
Satış odaklı mı, teknik destek bölümü mü bilmiyorum ama 2 kere düşün. Çağrı merkezi elemanı olmak kulağa basit gibi gözükür ama zor. Sen git şirketle konuş ama sekreterlik falan da bak bence.
Öyle yapacam cnm sağol
Bi avmde eğlence merkezi var büyüklü küçüklü gidilen bi yer. Bi tanıdık var lise mezunu değil oda Ordanda haber bekliyorum.
Yine internettende araştırıyorum ama tanıdık olmadan zor gibi
İnşallah çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin inşallahHakkinda hayirlisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?