Çağrı merkeziyle yarın iş görüşmem var bilgisi olanlar yardım edebilir mi:(

Tatlım sen hani benim konularıma bakıp yok senin mesleğin yok, para sıkıntın var, kendin öylesin! O yüzden bebekli çalışmayı düşünmeyen bi kadın! İçin sırf bebeği var Nasıl çalışacak dedim diye konularıma girip sıkıntım olan işsizlikten dem vurdun ya hani.
Mesleğim yok nişanlın mı giderecek para sıkıntı mı?
Hani senin dediğin gibi. Kocan mi giderecek dedin ya?
evet iş arıyorum. bunda karşındaki insanı küçük görecek ne var ? Benim kocamın bana sunduğu imkanları burda sana anlatsam oturur haline ağlarsın!
Sen önce dön bi kendine bak.
Ne yaptığın belli değil evde başka erkekler dolaşıyor ama sen sözde nişanlı!sın.
Nişanlınla uyumak istiyorsun hemde ailesinin evinde.
Sözde! Arkadaşın konu açmış. Yutturabildiğine.
Sen önce dürüst olda kendi annenle sıkıntını kendi adına aç Can'ım tamam.
Ha hala iş bulamadım.. Nişanlına söylersin
Aysenaz93

Firma ismini öğrenebilir miyim başvuracağım

webhelp firmasını tavsiye etmem. şaşalı bi yer gibi gözüküyor ama firmasına da bağlı olarak çok şaşırtabilir sizi. benim gireceğim firma oranın en fiyakalı firmalarındandı, ama işe girerken işe alımdan sonra 2 sınav yapıp ona göre devam ettireceklerini söylemediler. tabi bu bağlamda 0-6 ay içinde çıkarsan senden para kesintisi yapıyolar. ki işten çıkarken de her halukarda istfa dilekçesi yazıdıryolar. aman arkadaşım ne için gidiyosanız gidin dikkatli olunç çalışıp para kazanıcam derken borçlanmayın:)

Ben çalıştım 2sene fakat benımki satış üzerine degılmı bilgi veriyorduk ve çok yoğun bi çağrı merkezıydı devletın bı kurumuna ait biz aramıyorduk yanıtlıyorduk sadece çağrı kuyruğu 90 100 buluyordu buda bekleyen kışının Ortalama 15 20 dk hatta beklemesi demekte sonuçta her açan bağırıyor hakaret edıyorum sinirli ve yardıma ıhtıyacı vardı bu koşullarda konuşma süren kısa olcak ortalama 100un üzerinde çağrı alcaksın ve beyinin patlayacak ..
bu haldeyken bıle memnun degılsim satış vs için yapamAZdım ben çağrı merkezınde satış icin çağrı merkeZi öyle çok ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…