- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Saatlerin normal bana kalırsa , bir kaç tane tanıdığım var asgari ücretle çalışan ama cumarteside çalışıyorlar.Kızlar geçendede konu açmıştım ama pek bilgi toplayamadan neyse..
İş bakıyordum sonra internetten bak dediler sevgiliParcali Bulutlu sağolsun bi kaç site söyledi, çağrı merkezine başvur dedi. Öyle yaptım.
Sonuç yarın görüşmem var.
Bu çağrı merkezi Kağıthane'de webhelp diye bi yer.
Çalışma saatleri 09.00-18.30
Servisi var
Hafta sonu tatil(2 haftada 1 ctesi çalışılıyormuş)
İnsan kaynaklarından aldığım bilgi bunlar.
Maaşı yarın öğrenicem. Diğer şartlarıda..
Size sorum çağrı merkezinde çalıştınız mı yada çalışan tanıdığınız var mı?
Maaşları nedir?
Çok kafam karışık yarın nolcak merak ediyorum.
Birde bu webhelp nedir ne satar hiç bilmiyorum
Benim başvurduğum yer kurumsal biyere benziyor benimde anladığım kadarıyla yabancı ortakları falan varmış. İnternetten baktığım kadarıyla kıytırık bi merkez değil. Senin başına gelen benimde başıma geldi. Yine internetten bi çağrı merkezi bulmuştuk bi arkla hemen gittik başladık. Bildiğin dolandırıcı çıktılar ne bi isimleri, ne bi bilgisayarları hiçbirşey yoktu elimize bi Metin verdiler birde Nokia 3310 1 listede tel numarası milleti arayıp dandik bi kol saatini size hediye gönderiyoruz sadece kargo fiyatı ödeyeceksiniz diye millete yalan söylüyorduk. Tabi saat gidiyo Ada'm bakıyo dandik tabi tellerde gizli birdaha geri dönemiyor aranılan numaraya.. Hatta biri alın o saatleri g.... nüze sokun dedi. Şok oldum. 1 bucuk gün çalıştım kaçtım ordan.
Bilmem ki olabilirbAbamı dolandırmaya çalışan siz miydiniz
Bugün rahatım ya gerginlik yok güzel geçecek inşallah.Cene acmalik egzersize ihtiyac yok
Fazla konuşan degil sabirli, ikna yetenegi güçlü olan kazanır :)))
Gerilme relax ol...
Ilanlarina goz attim, tahsilat personeli de ariyorlar. Satisa gore daha kolay.
Iskur eğitimi ile is basi yapiyorlar sanirim, oyle bir ilan da var. Iskur olmasa bile size kesinlikle egitim vereceklerdir.
Önce sirketi tanitirlar, stres yönetimi, ikna, sonra ne is yapacaksan birebir ona yönelik egitim verirler. Kullanacagin program, aradiginda kullanacağın cümleler, satacagin urun hepsini ogretecekler.
Zor olmaz inan bana, insanlarla yuz goz olmayi sevmeyen biriysen bu is tam sana gore. Ben sahsen huzuru cagri merkezinde bulmustum :))))
hayırlı olsun ama bir süre sonra kulakta duyu kaybı yapıyor bu çağrı merkezi işleri ve üstelik sinir de yapıyorKızlar geçendede konu açmıştım ama pek bilgi toplayamadan neyse..
İş bakıyordum sonra internetten bak dediler sevgiliParcali Bulutlu sağolsun bi kaç site söyledi, çağrı merkezine başvur dedi. Öyle yaptım.
Servisi var
Maaşları nedir?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
Fikirlerinize çok ihtiyacım vardı
Genel olarak Telden satış yapmak zor biliyorum kısa ve kötü tecrübem sonucu öğrendim ama orası resmen dolandırıcıydı. Burası resmi Biyer.
Telden satış fikri aslında beni geren sizinde dediğiniz gibi küfür ediliyor. Satış değilde yardımcı olabiliceğim bi iş olsa daha güzel olcak ama...
2 buçukta randevum var
Size sonuçları yazarım
O BAHSETTİĞİN YER CMCNİN ESKİ GMSİNİN YENİ YERİ. TASERON FİRMA SÖMÜRÜLEN SATIŞ BASKISI YAPILAN ELEMANLAR. HERŞEYDEN KESİNTİ OLAN Bİ PRİM SİSTEMİ VS VS.. EVİN YAKINDAYSA OYALANMAK İÇİN GİR YOKSA BENCE HİÇ DENEME BEN 4,5 SENE TELESATIŞTA ÇALIŞTIM KURUMSAL Bİ FİRMADA BANKADA SONRA GEÇİŞ YAPTM AMA İNSANIN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR GERÇEKTEN.
Bim a 101 tarzı yerlere başvursanız.Arkadaşlar görüşmeden çoktan geldim
İşe beni almadılar, lise mezunu şartmış.
Ben lise mezunu değilim açık öğretimden okuyorum henüz mezun olamadım. Hiç bir şartı konuşmadan öğretim durumumu sordular bende söyledim. Lise mezunu şart vs...
Ama ben internette liseyi henüz açıktan okuduğumu mezun olmadığımı zaten belirtmiştim.
Özgeçmişimi detaylı incelemeden beni neden çağırıyorlar ki
Çok üzüldüm anlatamam. Resmen rezil oldum.
Kendimi çok kötü hissettim
Orucumu bozucaktım o kadar moralim bozuldu ama o an sigaram yoktu çantamda...
Böyle işte. Yinede güzel Dilek'lerde bulunan herkesten Allah razı olsun.
Kızlar geçendede konu açmıştım ama pek bilgi toplayamadan neyse..
Servisi var
Maaşları nedir?
Oralarada alıcaklarını pek sanmıyorum.Bim a 101 tarzı yerlere başvursanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?