• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkeziyle yarın iş görüşmem var bilgisi olanlar yardım edebilir mi:(

Hevesinizi kırmak istemem ama şahsen arayıp xden arıyoruz şunu satıyoruz minvalinde bir konuşmaya giriş yaptıklarında,ilgilenmiyorum diyip kapatıyorum,zorlayan olursa üzülerek söylüyorum suratına kapatıp numarayı engelliyorum. Sıcak bakmıyorum bunca dolandırıcılık olayının yaşandığı bir dönemde bu şekilde alışveriş yapmaya.
Benim gibi düşünen,davranan çok insan vardır,hazırlıklı olun zira cidden insanlar korkuyor artık. Sizede ters çıkan olacaktır muhakkak.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canm benim bir tanidigim calismaya baslamisti cagri merkezinde ilk once satis yapiyodu bildigim kadariyla kedi miyavlamasi gibi bir ses cikariyodu telde konusurken kibar olcam diye ama senelerce emek verdi simdi bir bankanin genel mud. Cagri merkezinde bence denemeye deger

Kızlar geçendede konu açmıştım ama pek bilgi toplayamadan neyse..
İş bakıyordum sonra internetten bak dediler sevgili Parcali Bulutlu Parcali Bulutlu sağolsun bi kaç site söyledi, çağrı merkezine başvur dedi. Öyle yaptım.
Sonuç yarın görüşmem var.
Bu çağrı merkezi Kağıthane'de webhelp diye bi yer.
Çalışma saatleri 09.00-18.30
Servisi var
Hafta sonu tatil(2 haftada 1 ctesi çalışılıyormuş)
İnsan kaynaklarından aldığım bilgi bunlar.
Maaşı yarın öğrenicem. Diğer şartlarıda..
Size sorum çağrı merkezinde çalıştınız mı yada çalışan tanıdığınız var mı?
Maaşları nedir?
Çok kafam karışık yarın nolcak merak ediyorum.
Birde bu webhelp nedir ne satar hiç bilmiyorumo_O
Saatlerin normal bana kalırsa , bir kaç tane tanıdığım var asgari ücretle çalışan ama cumarteside çalışıyorlar.
Servisin olması çok çok iyi. otobüsle saatlerle uğraşmazsın. Maaşın ne olursa olsun gir bence. ki zaten asgariden az veremiceklerine göre

Ben gitmiştim görüşmeye. Vodafone bağlı internet modemi felan satışı içindi.
Bir pasajın içinde dairenin birini ofis yapmışlar.
Masalar,bilgisayarlar vardı.
Gittim görüştüm.
Sosyal güvenlik hakkımı yapıcak mısınız? Dedim ok 2 ay denicez yok iyi satış yaparsan gibi şeyler dedi.
Benim için en önemli şey ssk yoksa asla boşa çalışmam.
Neyse yarım saat mola var dedi.
Belli bir ücret koymuşlar asgari ücret değil ama daha az.
Ama çok satış yaparsan asgari ücreti bile geçersin dedi.
Bilmem ne akdar satışa prim vericez prim usulü dedi.

Yani benim anladığım saçma sapan bir işti.
Net maaşım bile yok.
Hem kim alsın millet dinlemiyor bile küfür edip kapatıyor.

Ama sevgilimin abisi var oda çağrı merkezinde onun işi maaşı düzgün.

Bulabilirsen bir şeyler satan tarzı yer değil de gerçek yardımcı olan çağrı merkezleri varya onları bul derim.

Benim başvurduğum yer kurumsal biyere benziyor benimde anladığım kadarıyla yabancı ortakları falan varmış. İnternetten baktığım kadarıyla kıytırık bi merkez değil. Senin başına gelen benimde başıma geldi. Yine internetten bi çağrı merkezi bulmuştuk bi arkla hemen gittik başladık. Bildiğin dolandırıcı çıktılar ne bi isimleri, ne bi bilgisayarları hiçbirşey yoktu elimize bi Metin verdiler birde Nokia 3310 1 listede tel numarası milleti arayıp dandik bi kol saatini size hediye gönderiyoruz sadece kargo fiyatı ödeyeceksiniz diye millete yalan söylüyorduk. Tabi saat gidiyo Ada'm bakıyo dandik tabi tellerde gizli birdaha geri dönemiyor aranılan numaraya.. Hatta biri alın o saatleri g.... nüze sokun dedi. Şok oldum. 1 bucuk gün çalıştım kaçtım ordan.

arkdaşım gülmekten şu an işyerimde çalışamıyorum ya .yanlış anlaşılmasın insanalrın dolandırılmasına değil de senin şu başına gelene gülüyorum.inşaAllah bu defa çok mutlu olabileceğin bir işe girersin.ama bişey satmaya yönelik değilde yardımcı olmaya yönelik teknik destek gibi bir çağrı merkezi olsa sankı daha iyi gibi olur.bişey satma kota bu stresi yaşamazdın.tabi bu işi hiç bilmiyorum o da zordur eminim.

Cene acmalik egzersize ihtiyac yok :KK66:

Fazla konuşan degil sabirli, ikna yetenegi güçlü olan kazanır :)))

Gerilme relax ol...

Ilanlarina goz attim, tahsilat personeli de ariyorlar. Satisa gore daha kolay.

Iskur eğitimi ile is basi yapiyorlar sanirim, oyle bir ilan da var. Iskur olmasa bile size kesinlikle egitim vereceklerdir.

Önce sirketi tanitirlar, stres yönetimi, ikna, sonra ne is yapacaksan birebir ona yönelik egitim verirler. Kullanacagin program, aradiginda kullanacağın cümleler, satacagin urun hepsini ogretecekler.

Zor olmaz inan bana, insanlarla yuz goz olmayi sevmeyen biriysen bu is tam sana gore. Ben sahsen huzuru cagri merkezinde bulmustum :))))
Bugün rahatım ya gerginlik yok güzel geçecek inşallah.
İşin ne üzerine olduğunu tam anlasam güzel olcak bende satış yapma değilde birilerine yardımcı olma gibi bişey istiyorum ama bakalım. :KK73:

İş bakıyordum sonra internetten bak dediler sevgili Parcali Bulutlu Parcali Bulutlu sağolsun bi kaç site söyledi, çağrı merkezine başvur dedi. Öyle yaptım.
Servisi var
Maaşları nedir?
hayırlı olsun ama bir süre sonra kulakta duyu kaybı yapıyor bu çağrı merkezi işleri ve üstelik sinir de yapıyor

Satış değil de teknik destek, yardımcı olma şeklindeki müşteri hizmetleri çağrı merkezleri daha iyi. Birine bişey satmak, hele telefonda, çok zor. Kolay gelsin :)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
Fikirlerinize çok ihtiyacım vardı
Genel olarak Telden satış yapmak zor biliyorum kısa ve kötü tecrübem sonucu öğrendim ama orası resmen dolandırıcıydı. Burası resmi Biyer.
Telden satış fikri aslında beni geren sizinde dediğiniz gibi küfür ediliyor. Satış değilde yardımcı olabiliceğim bi iş olsa daha güzel olcak ama...
2 buçukta randevum var
Size sonuçları yazarım
:KK3:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
Fikirlerinize çok ihtiyacım vardı
Genel olarak Telden satış yapmak zor biliyorum kısa ve kötü tecrübem sonucu öğrendim ama orası resmen dolandırıcıydı. Burası resmi Biyer.
Telden satış fikri aslında beni geren sizinde dediğiniz gibi küfür ediliyor. Satış değilde yardımcı olabiliceğim bi iş olsa daha güzel olcak ama...
2 buçukta randevum var
Size sonuçları yazarım
:KK3:

Canim kufur falan nadir seyler, ustelik yuzunu gormedigin bir insanın sana soylediklerine takmiyorsun o kadar. Üstelik saygisiz uslupta biri oldugunda bu şekilde gorusmeye devam edemiyorum, iyi gunler deyip kapatabilirsin.

Telefonda satis imkansiz bir sey olsa boyle is yapan kimse olmaz degil mi?

Is eglenceli bir is, satisa yonelik olunca şirketin motivasyon calismalari oluyor. Hem eglence hem kazanc artiyor. Gunluk hedefe ceyrek altin verildiği oluyor ya da market çeki... Firmaya gore degisiyor tabi. Benim calistigim firma yilbasi yil sonu yaz geldi kis geldi partileri yapardı. Goturdugu en basit yer reina idi.

Velhasil içine girince sevilmeyecek iş degil :)

O BAHSETTİĞİN YER CMCNİN ESKİ GMSİNİN YENİ YERİ. TASERON FİRMA SÖMÜRÜLEN SATIŞ BASKISI YAPILAN ELEMANLAR. HERŞEYDEN KESİNTİ OLAN Bİ PRİM SİSTEMİ VS VS.. EVİN YAKINDA OYALANMAK İÇİN GİR YOKSA BENCE HİÇ DENEME

O BAHSETTİĞİN YER CMCNİN ESKİ GMSİNİN YENİ YERİ. TASERON FİRMA SÖMÜRÜLEN SATIŞ BASKISI YAPILAN ELEMANLAR. HERŞEYDEN KESİNTİ OLAN Bİ PRİM SİSTEMİ VS VS.. EVİN YAKINDAYSA OYALANMAK İÇİN GİR YOKSA BENCE HİÇ DENEME BEN 4,5 SENE TELESATIŞTA ÇALIŞTIM KURUMSAL Bİ FİRMADA BANKADA SONRA GEÇİŞ YAPTM AMA İNSANIN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR GERÇEKTEN.

kuzenim bir yazılım firmasının çağrı merkezinde çalışıyor.
destek merkezi aslında. kullanıclar yapamadıkları , hataları vs iletiyorlar falan .
müşterileriyle falan hep iyi olduğunu söyler arasının tabi yaşanan bir kaç tartışması olmuştu.
satış yapılan bir yer ya da bankaların gibi bir çağrı merkezi olmadığı için rahattı orası.
maaşı da 3000 civarıydı en son ve fazla mesai yaptıklarında da mesai parası alıyorlardı

Telefonda satış pazarlama işiyse yapma bence . Ben bankalara bile cevap vermiyorum artık. Her ay arıyordu kredi kartı almam için. Engelledim sonunda.

Arkadaşlar görüşmeden çoktan geldim
İşe beni almadılar, lise mezunu şartmış.
Ben lise mezunu değilim açık öğretimden okuyorum henüz mezun olamadım. Hiç bir şartı konuşmadan eğitim durumumu sordular bende söyledim. Lise mezunu şart vs...
Ama ben internette liseyi henüz açıktan okuduğumu mezun olmadığımı zaten belirtmiştim. :KK61:
Özgeçmişimi detaylı incelemeden beni neden çağırıyorlar ki o_O
Çok üzüldüm anlatamam. Resmen rezil oldum.
Kendimi çok kötü hissettim :kızgın:
Orucumu bozucaktım o kadar moralim bozuldu ama o an sigaram yoktu çantamda...:KK42:
Böyle işte. Yinede güzel Dilek'lerde bulunan herkesten Allah razı olsun.:KK200:

Son düzenleme:
Arkadaşlar görüşmeden çoktan geldim
İşe beni almadılar, lise mezunu şartmış.
Ben lise mezunu değilim açık öğretimden okuyorum henüz mezun olamadım. Hiç bir şartı konuşmadan öğretim durumumu sordular bende söyledim. Lise mezunu şart vs...
Ama ben internette liseyi henüz açıktan okuduğumu mezun olmadığımı zaten belirtmiştim. :KK61:
Özgeçmişimi detaylı incelemeden beni neden çağırıyorlar ki o_O
Çok üzüldüm anlatamam. Resmen rezil oldum.
Kendimi çok kötü hissettim :kızgın:
Orucumu bozucaktım o kadar moralim bozuldu ama o an sigaram yoktu çantamda...:KK42:
Böyle işte. Yinede güzel Dilek'lerde bulunan herkesten Allah razı olsun.:KK200:
Bim a 101 tarzı yerlere başvursanız.

Servisi var
Maaşları nedir?

Kgm cagri merkezinde 2 sene calistim satis ise eger yapacaginiz.is bence hic.girmeyin.bile ama.bilgi vercekseniz yardimci olacaksaniz zevkli olabilir

Bim a 101 tarzı yerlere başvursanız.
Oralarada alıcaklarını pek sanmıyorum.
O kadar yere başvurdum ki artık hevesim kırıldı.
Bilmiyorum aslında bi avmde büyük bi oyun parkı var çok bilindik bir yer. Tanıdık çıktı haber bekliyorum evimede çok yakın ama bilmiyorum noolcak çok şanssızım

Back