Çağrı merkeziyle yarın iş görüşmem var bilgisi olanlar yardım edebilir mi:(

brfnmrt

Ohh çoğzel oldu
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
1.365
2.073
133
Kızlar geçendede konu açmıştım ama pek bilgi toplayamadan neyse..
İş bakıyordum sonra internetten bak dediler sevgili Parcali Bulutlu sağolsun bi kaç site söyledi, çağrı merkezine başvur dedi. Öyle yaptım.
Sonuç yarın görüşmem var.
Bu çağrı merkezi Kağıthane'de webhelp diye bi yer.
Çalışma saatleri 09.00-18.30
Servisi var
Hafta sonu tatil(2 haftada 1 ctesi çalışılıyormuş)
İnsan kaynaklarından aldığım bilgi bunlar.
Maaşı yarın öğrenicem. Diğer şartlarıda..
Size sorum çağrı merkezinde çalıştınız mı yada çalışan tanıdığınız var mı?
Maaşları nedir?
Çok kafam karışık yarın nolcak merak ediyorum.
Birde bu webhelp nedir ne satar hiç bilmiyorum

Hayırlı olsun.
Maaş hatırlamıyorum net ama, bi tanıdığım çalışıyordu. Bu modem, internet tarzı şeyler satıyorlar. Yüzlerce çeşit insanla görüşüyorsun. arkadaşımın çalıştığı yer gruplara ayrılmıştı kemdi içinde. Her grubun günlük satış hedefi vardı. Hedefleri yapıp yapmamana göre maaşında artış azalış oluyordu.

Canım orası nasıl biyerdir bilmiyorum ama satış yapan çağrı merkezlerinde çalışmak çok zor oluyor. Ben bi gün dayanabildim. Hiç alakasız insanları arayıp ürün tanıtıyoduk ve çoğunluğu küfür edip yüzüme kapadı. Bana ters olduğu için ertesi gün gitmedim ise. Ama senin dediğin yer kurumsal bi yere benziyo daha iyidir belki.

Asgari ucret arti primdir ..
Assistt te oyle oluyordu arkadasim calisti ..
Vardiya sisteminden beyni sulandi
Prim dediysem oyle al sana 1000 lira prim falan degil ha cok zor ..
Dk si ,satmasi ,ikna etmesi zarti zurtu bi suru sey ..
Cok durmadi cikti zaten ..
Allah yardimciniz olsun

Teşekkür ederim bakalım yarın nolcak
Dediğin gibi prim olayı falan var ama ne satılıyor bu webhelpte anlayamadım.

Nasıl olur bilmiyorum ama diksiyonu konuşmaya, sözcüklerinize dikkat edin yarın olan iş görüşmesinde.
Akıcı ve açık konuşmanız gerekiyor sanırım.
Allah yardımcınız olsun

Benim başvurduğum yer kurumsal biyere benziyor benimde anladığım kadarıyla yabancı ortakları falan varmış. İnternetten baktığım kadarıyla kıytırık bi merkez değil. Senin başına gelen benimde başıma geldi. Yine internetten bi çağrı merkezi bulmuştuk bi arkla hemen gittik başladık. Bildiğin dolandırıcı çıktılar ne bi isimleri, ne bi bilgisayarları hiçbirşey yoktu elimize bi Metin verdiler birde Nokia 3310 1 listede tel numarası milleti arayıp dandik bi kol saatini size hediye gönderiyoruz sadece kargo fiyatı ödeyeceksiniz diye millete yalan söylüyorduk. Tabi saat gidiyo Ada'm bakıyo dandik tabi tellerde gizli birdaha geri dönemiyor aranılan numaraya.. Hatta biri alın o saatleri g.... nüze sokun dedi. Şok oldum. 1 bucuk gün çalıştım kaçtım ordan.

Biraz yorucu bir iş olduğunu biliyorum. Bi arkadaşım çalışıyordu yemek yemeğe bile fırsatım olmuyordu acele yiyip geliyordum diyordu.

İnşallah çok teşekkürler.
Bende asgari ücrettir diye düşünüyorum. Prim olayıda sıkıntılı olcak herhalde
Zaten ben vardıyalı çalışamam ona göre konuşcam artık hayırlısı Allahtan.

Nasıl olur bilmiyorum ama diksiyonu konuşmaya, sözcüklerinize dikkat edin yarın olan iş görüşmesinde.
Akıcı ve açık konuşmanız gerekiyor sanırım.
Allah yardımcınız olsun
Ya aslında çok konuşurum karşımdakine fırsat vermem genelde müşteriyle ilişkimde iyidir ama böyle seyler de mala bağlayabiliyorum bazen stres mi heyecan mı anlamadım geriliyorum. Ne konuşacağımı bulamıyorum bu iş görüşmeleri birde işin ilk günleri beni çok kasıyor. Bakalım rahat olmaya çalışıcam.
Çok teşekkür ederim

Biraz yorucu bir iş olduğunu biliyorum. Bi arkadaşım çalışıyordu yemek yemeğe bile fırsatım olmuyordu acele yiyip geliyordum diyordu.
Yorucu olduğunun farkındayım aslında beni cezbeden hafta sonu tatili ve akşam çıkış saati oldu. Yoksa mağazalarada baktım şartlar çok daha zor yarın bakıcam artık bakalım

Hakkında hayirlisi olsun inşallah :)

Cagri merkezi yoğun ama guzel bir sektor. Cok cok uzun yillar calistim.

Seni arayan firma kurumsal bir yere benziyor, cok lokasyonu var. Sosyal hak acisindan sıkıntı yasamazsin. Asgari ucretin biraz ustunu verirler, uste satis primi eklenir. Fiziki olarak seni yormayacak bir is.

Fazla firmayla is ortagi bahsettiğin yer, seni hangisi icin aradilar yarin ogrenirsin ancak :/

Satis ağırlıklı sanirim ama gözün korkmasin :) Satis sandigin kadar zor degil, zaten potansiyel müşterileri ararsiniz. Verilen egitimden sonra alisma dönemi başlıyor guclu ol, cabuk bikma yeter. Zaten o egitimden sonra kediyi boyayip aslan diye satabilirsin :))))

Gorusmede aktif ol, istekli ol. Cabuk bikmayacagini, stres altinda calisabilecegini, ikna gucunu gormek isteyecekler. Sende hepsi var eminim goster onlara

Tşk ederim.
Ya işte bende iş görüşmesi, işin ilk günü fobisi var resmen öyle geriliyorum ki anlatamam
Yarın inş öyle olmam telde iyi konuştuk ama bakalım yarın noolcak gidene kadar çok çok konuşup çene mi açayım en iyisi
Eğitim demişsin eğitim veriyorlar mı?

Cene acmalik egzersize ihtiyac yok

Fazla konuşan degil sabirli, ikna yetenegi güçlü olan kazanır :)))

Gerilme relax ol...

Ilanlarina goz attim, tahsilat personeli de ariyorlar. Satisa gore daha kolay.

Iskur eğitimi ile is basi yapiyorlar sanirim, oyle bir ilan da var. Iskur olmasa bile size kesinlikle egitim vereceklerdir.

Önce sirketi tanitirlar, stres yönetimi, ikna, sonra ne is yapacaksan birebir ona yönelik egitim verirler. Kullanacagin program, aradiginda kullanacağın cümleler, satacagin urun hepsini ogretecekler.

Zor olmaz inan bana, insanlarla yuz goz olmayi sevmeyen biriysen bu is tam sana gore. Ben sahsen huzuru cagri merkezinde bulmustum :))))

Eger severek yaparsan cokkk zevklidir ha yogundur arti ikna kabiliyeti gerek ve hic durmadan gunde 200 kisiyle konusuyodum 3 sene severek calistim ciktigimada cok pismanim ben severek calistim konusmak desarz ediyordu ama cogu kisi sevmez yorucu bulur olumsuz yanlari cok radyasyon aliyosun ve ayni anda hem cenen hem gozun hem elin yoruluyor surekli oturmakta zorluyo dedigim gibi kisiden kisiye degisir ben cok severek calistim birde calistigin yerin ne uzerine oldugu onemli mesela sana sacma sapan urun satisi filan yaptircaklarsa hic girme kurumsal parani vaktinde verecek bi yerse gir ben turktelekoma bagli bi cagri merkezinde calismistim

bAbamı dolandırmaya çalışan siz miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…