• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cagri merkezinde calismak kulaklik sorunu bilgisi olan varmi?

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.016
1.767
333
36
Arkadaslar bir suredir cagri merkezinde calisiyorum ve kulaklarim asiri derecede agrimaya basladi cagri merkezinde calisan arkadas varsa bana bunun icin bir cozum sunabilir mi nasil bir kulaklik alsam bu sorunu cozerim lutfen konum tasinmasin benim icin dert cunku:(

Arkadaslar bir suredir cagri merkezinde calisiyorum ve kulaklarim asiri derecede agrimaya basladi cagri merkezinde calisan arkadas varsa bana bunun icin bir cozum sunabilir mi nasil bir kulaklik alsam bu sorunu cozerim lutfen konum tasinmasin benim icin dert cunku:KK43:

Kulaklığı şirketin verir tek kulaklikli ve mikrofonludur. Çağrı merkezinin cilvesi kulak ağrısı boğaz ağrısı ve ses kısıklığı. Yeni isen alışırsın

Konuşmadığın zamanlar mümkünse kulaklığı çıkarıp arada dinlendir. Uzun süre taktığın için maalesef kaçınılmaz. Kolay gelsin

Zamanla alışırsın.kulaklığı tam kulağına oturtmak yerine biraz geriye alarak yarım kulağını kapatacak şekilde kullanabilirsin yada tek kulağını açıkta bırakarak bir kulaktan duyarsın

5.5 sene çalıştım. Maalesef ses kısıklığı da yaşadım kulak ağrısı da göz acıması da zamanla alışıyorsun bir süre sonra artık ağrımadığını hissediyorsun tavsiyem kulağını devamlı değiştir tek kulaklıdır muhtemelen her gün diğerine takmalısın sağtaraf her zaman cazip gelir ama sen sola da takmaya alıştır ki ağrın olmasın

Sirket verir diye biliyorum kulakligi. Ama agrir zaten maalesef meslek hastaligi

Bende 4 sene çalıştım çağrı merkezinde.Sonuç işitme kaybı, insanları duyuyorum ama anlamıyorum, 3-4 kere tekrar ettiriyorum.

Kulaklığı şirketin verir tek kulaklikli ve mikrofonludur. Çağrı merkezinin cilvesi kulak ağrısı boğaz ağrısı ve ses kısıklığı. Yeni isen alışırsın

Saatlerce kulaginda boyle olmasi normal

kulaklik sorunu degil bu meslek hastaligi..

Konuşmadığın zamanlar mümkünse kulaklığı çıkarıp arada dinlendir. Uzun süre taktığın için maalesef kaçınılmaz. Kolay gelsin

Zamanla alışırsın.kulaklığı tam kulağına oturtmak yerine biraz geriye alarak yarım kulağını kapatacak şekilde kullanabilirsin yada tek kulağını açıkta bırakarak bir kulaktan duyarsın

5.5 sene çalıştım. Maalesef ses kısıklığı da yaşadım kulak ağrısı da göz acıması da zamanla alışıyorsun bir süre sonra artık ağrımadığını hissediyorsun tavsiyem kulağını devamlı değiştir tek kulaklıdır muhtemelen her gün diğerine takmalısın sağtaraf her zaman cazip gelir ama sen sola da takmaya alıştır ki ağrın olmasın

Sirket verir diye biliyorum kulakligi. Ama agrir zaten maalesef meslek hastaligi
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim kulak damlasi kullaniyorum daha iyi su anda

Back
X