Bende yeni işe girdim ama çalıştığım yerde çağrı merkezi deperatmanı için elaman arıyolar.çalışmak isteyen olursa haberim olsun.
bende iş arıyorum yaklaşık 1 senedir daha önce çağrı merkezi tecrübemde var çalışmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni işe girdim ama çalıştığım yerde çağrı merkezi deperatmanı için elaman arıyolar.çalışmak isteyen olursa haberim olsun.
turkcel musterı hızmetlerınde baslıcm ılk 20 gun egıtım surecım var pzrtsı baslıorum
yaa arkadaslar bende telekomun cagrı merkezinde işe baslıyorum salı gunu maası 950tl sigorta prim ve yemek kartı veriyolar umarım iyi olur benim iiçin yaa
Butun iş arayan arkadslara bol sans diliyorum
arkadaşlar ben yarın koçak yayıncılıkta işe başlıyorum kariyer.netten başvurmuştum görüşmeye felan gittim yarın çağırdılar bakalım işin altından kalkabilecekmiyim
yaa arkadaslar bende telekomun cagrı merkezinde işe baslıyorum salı gunu maası 950tl sigorta prim ve yemek kartı veriyolar umarım iyi olur benim iiçin yaa
Butun iş arayan arkadslara bol sans diliyorum
Simens in çağrı merkezinden 2 gün evvel kızıma iş teklifinde bulundular.1200 teklif ettiler fakat nişanlısının turizm şirketi olduğu için turizm sektöründe çalışmasının iyi olacağını düşündü kabul etmedi.İş olanakları ve kariyer açısından çok iyi bir şirket.09İLE 18.00 Saatleri arasında vardiya yok,servis var,ssk ve yemek mevcut yalnız 15 gün eğitimi var kartalda ve bu eğitim sonunda sertifika alınıyor.Tek takıldığımız husus 6 ay sözleşmeli çalışıyorsun 6 ay dolmadan bırakırsan 1400 tl tazminat ödüyorsun,bunun sebebi de alınan sertifikanın bedelinin 1400 tl olması şeklinde açıklıyorlar.Kızım YKM,UPS,GİBİ Şirketlerde satış temsilcisi olarak çalıştı anlayacağınız tecrübeli ve satış işini seviyor,tecrübeli olduğunuza yada bu işi yapabileceğinize inandırabilirseniz şartları çok uygun.Hepinize hayırlı olsun inşallah...