- 27 Temmuz 2009
- 417
- 7
- 316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm katılıorummm deneyimimiz yok ztn egitim veriolar fln bilirlerkii öğrenirir tele bakmakta ne var bendemi maaşdan kaybettim acaba ya 800 dedim sona kıvırdım siz bilirsiniz fln ama yemedi kadın galiba kaydirigubbakcemile2 ay sanki 800 cokmu yaa sempatiksalakcinni
aynen cnm katılıorummm deneyimimiz yok ztn egitim veriolar fln bilirlerkii öğrenirir tele bakmakta ne var bendemi maaşdan kaybettim acaba ya 800 dedim sona kıvırdım siz bilirsiniz fln ama yemedi kadın galiba kaydirigubbakcemile2 ay sanki 800 cokmu yaa sempatiksalakcinni
ben 2008 ekim ayından beri çağrı merkezinde çalışıyorum
ömrüm kadar ömrüm gitti desem
hiç abartmam sanarım
:gitme:
bende çağrı merkezinde çalıştım çok eğlenceli bi ortamı var sonraki iş ortamları size sıkıcı gelmeye başlıyo maaşa konusunda taşeron firmalar 700-900 arası veriyo ama direk firma çağrı merkezinde çalışırsanız en iyisi taşeron firmada garant,niz yok projeniz kapndımı kapının önündesinz anlıcanız akbankın çağrı merkezi 1 num şuanda arkasından global geliyo ben istanbul dışındayım dönünce gene çağrı merkezi istiyorum ortam eğitim kendini geliştirme bakımından süper bi iş ortamı
cnm sana özelden msj atıyorum oku lütfencok guzel yazmıssınız muhakkak öyledır ama bulamadık kı cagrı merzkezı ısı
niye cıkmıyorsunuz baska bır ıste calısın