• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkezi çalışanları yardım lütfen!

Kesinlikle çağrı merkezi tavsiye etmiyorum. Dediğin gibi bir yerde çalıştım ben gürültü rezillik ve o müdürlerin gelip gidip azarlaması. Başta her şey çok güzel tabi güzel güzel konuşup ikna ediyorlar. 1600 tl maaş iki haftaya bir yatıyor dediler 5 hafta sonunda zar zor 1000 tl aldım bi de üstüne psikolojim bozuldu. Hem çok zor gelen giden telefonda sövüyor, bağırıyor hem de o çalışma ortamı hatırlamak istemiyorumm. Yanından bile geçme derim
Cevap ve fikriniz için teşekkürler, kötü bir tecrübe olmuş sizin için..

Hengameden kasıt ses ise ; bu çok normal orası Çağrı Merkezi kurumsal olan firmalarda öyle sürekli hareketlilik var ve hiç sessiz bulma imkanınız Yok , ama burası küçük bir yer anladığım kadarıyla müşteri temsilciği zaten oldukça stresli bir iş böyle bir yeri tercih etmeyin benim olduğum şirkette servis , yemek , doktor , atm , özel hastanelerden indirim imkanı , anlaşmalı yerlerde indirim imkanı vardı böyle firmaları tercih edin derim
Merhaba bu şartları sağlayan firmanın ismini verir misiniz 3.5 yıl çağrı merkezi tecrübem varbaşvuru yapmak istiyorum.

Merhaba bu şartları sağlayan firmanın ismini verir misiniz 3.5 yıl çağrı merkezi tecrübem varbaşvuru yapmak istiyorum.
Özel mesaj göndermek istedim ama gönderemeden size neden ? Burda da sorun olmasın isim vermem ?

Kapısından geçen bilgi vermiş maşallah :) Zordur çağrı merkezi.Hic satış yapmadım inbound yani gelen arama kısmında çalıştım 3.5 yıl.Gsm şirketi de oldu,farklı alanlarda. Her gelen küfür etmez öncelikle. Stres yönetimi ve efsane incelikli laf sokma öğrenirsiniz.Ortam öyle ari kovanı gibi görünsede eğlencelidir. Çağrı merkezi sektöründe çok büyük ve kurumsal taseron şirketler var.Saydiginz imkanlar kurumsal her şirkette olur. Maaş gününde yatar.Gorusmeye gittiğinizde nerdeyim diye bakmanız kalite ve kurumsalligini gösterir zaten.
Velhasıl yapılabilir iletisiminiz ve empatiniz tavan yapar :))

Back
X