merhaba kizlar ben saclarimin rengini degistirmek istiyorum suan saclarim kahverengi ama cagla sikelin sac rengini begeniyorum ama korkuyorum sacim rengi kabul etmez degisik bir renk cikar diye. Bana yardimic olabilirmisiniz aranizda kuaför vardir
kendi rengim koyu kumral ilgilendiğin için teşekkür ederim.bilmiyorum biliyormusun ama çağlanın şimdiki saç rengi yukarıda konulan saç rengi değil hani resim yanıltmasın seni
Çağlanın saç rengi bal rengi, çokta yakışmış. bende o renk istiyorum ama saçlarımda platin sarısı var. tiksindim artık bu renkten. kızılay dağıtmış gibi herkes bu renk oldu :) bal rengine dönebilirmiyim acabaa
ebrulikshn ben sacimi en son loreal`in cikolata kahvesine boyadim biraz koyu olmustu ama simdi biraz akitabildim.sacimi bi onceki sayfada gurbaa prensesin yolladigi caglanin sac rengine boyamak istiyorum..bu karamel ve kahve kopugu karisimi caglanin hangi sac rengi icin olan?caglanin her resimde farkli bi renk:))))bana yardimci olursan cok sevinirim
selam kızlar, ben de saçımı çağlanın yeni saç rengine döndürmek istiyorum ama şu anda kumralla açık kumral arası tonlarda.. bu rengin üstüne karamel-kahve köpüğü karışımını sürsem çağla gibi olur mu acaba??