- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
-
Eger kurtajla sonuçlanırsa patolojiye göndericem ve pıhtılaşmaya baktırıcam zaten. Ben hamile kalmadan önce bütün gerekli kan testlerini yaptırttım bir uzmanla görüştüm. Demekki yaşamamız gerekiyormuş. Sabır ne demek bu süreçte onu öğreniyorum
2. den sonra eşim morfoloji 0 olunca varikoselden ameliyat oldu sonrasın da morfoloji yükselmeye başladı gene düştü bu sefer bebeğe bakıldı bişi yok sonra gene düştü bir sürü testler eksik kalanlar vs. bundan sonraki dediğim gibi
son olucak eger yaparsam ve düşerse pgt olucak sonrası.
nerden bildin olmadığımı 4üde kurtaj. aklına gelecek tüm testleri ben ve eşim yaptırdık. yaptırmadığım birşey kalmadı anlıyacağın.Genetik testi yaptirdin mi rutin kan testi gibi degil bu her yerde yapılmıyor fakulteler fln bakiyorlar.aynen pisiyoruz bu süreçte ama daha sen kurtaj olmamissin hala umut var sanirim
Genetik testleri yaptirtmadım ama üniversite hastanesinde baktırttım kana. Kürtaj olmadım ama hamilelik belirtilerimi yitiriyorum. Doktor umur vermedi sadece 1 hafta faha bekleyerek hani vicdanen tamamen olasılığı bitirmek istedi ama bu seferde ben evde yalnızken düsürürüm diye korkuyorum. Araftayim resmenGenetik testi yaptirdin mi rutin kan testi gibi degil bu her yerde yapılmıyor fakulteler fln bakiyorlar.aynen pisiyoruz bu süreçte ama daha sen kurtaj olmamissin hala umut var sanirim
embriyoya biyopsi yapılıyor genetik inceleme kromozom yapısında bir bozukluk yoksa rahme yerleştiriliyor. tüp bebek gibi düşün ama devlet desteği yok pahalı bir işlem.Pgt ne oluyor acaba? Hakkinizda hayirlisi olsun guclu olun cok yipratici bi surec yasadiginiz ama sonunda mukafatini alirsinz insaallah
Ben onu patoloji sanıyorum hani bebeğin ölme sebebi nedir şeklindeembriyoya biyopsi yapılıyor genetik inceleme kromozom yapısında bir bozukluk yoksa rahme yerleştiriliyor. tüp bebek gibi düşün ama devlet desteği yok pahalı bir işlem.
Arkadaslar bunu yasayan duyan bilen varsa lutfen yazsin cok ihtiyacim var azicik umuda.5+2 gunluk gebeyim sali gunu beta 1400ken dun 1700 olmus.keseyi gormek için geldik dunyam basima yikildi.kese gorundu 5.32mm lik ama hcgnin dusuklugu sagliksiz gebe oldugunu gosteriyormus.ama kese normal keseye benziyor yeri de guzel dedi.suan fakultede yatıyorum yarini bekliyorum kader anı...daha once bi dusugum var kan sulandirici igne kullaniyorum.boyle bisi yasayip daha sonra gebeligi saglikli sekilde devam eden var mi.dualarinizi bekliyorum...
embriyoya biyopsi yapılıyor genetik inceleme kromozom yapısında bir bozukluk yoksa rahme yerleştiriliyor. tüp bebek gibi düşün ama devlet desteği yok pahalı bir işlem.
Haklısın ama şöyle tam yazmadıgım mesajı okumuşsun. Bebegimiz 1 haftada 1 gun bile buyumemiş , yolk kesesi bozulmuş ve kalp atısı yok. Bunlarin hepsini vajinal ultrason ile bakildi. Doktor embriyonun şeklinide begenmedi. Cok korkuyorum korkum boyut atladı sadece bu bebegi kaybetmek degil hep boyle olmasi.G Gzm1111 canim bak bu benim gecen ay yasadigim gebeligimden actigim konu.bi goz at umut yok dediler ilaclari kestiler bilmem ne ama 1500hcg ile bebegimin kalbi atti.ayni hcg daha da dustu bebegimi gordum vs.sonu kotu bitse de o mutlulugu kisa da olsa yasadik.Allah tan umit kesilmez senin hala umudun varmis cikmadik candan umit kesilmez ben son gebeligimde bunu öğrendim
Peynirden olduğu nasil anlasıldı?yedikleriniz içtikleriniz,stres herşeye etkiliyor aslında yediği peynir yüzünden bebeği karnından ölen biliyorum ben. bazende düşecek olan düşüyor. biraz kader galiba artık
.Hmm tup bebekten farki devlet destegi olmamasi sanirim.tup bebek merkezleri mi yapiyor yine ve fiyati ne civardadir? Maddiyat yeterliyse bence de hic riske atmadan bunu denemek en iyisi.sonucta sizde skinti yok bebegin yasayacagi yerde yani.sperm onemli onunda en iyisini secerlerse olur Allahin izniyle
Haklısın ama şöyle tam yazmadıgım mesajı okumuşsun. Bebegimiz 1 haftada 1 gun bile buyumemiş , yolk kesesi bozulmuş ve kalp atısı yok. Bunlarin hepsini vajinal ultrason ile bakildi. Doktor embriyonun şeklinide begenmedi. Cok korkuyorum korkum boyut atladı sadece bu bebegi kaybetmek degil hep boyle olmasi.
inanın bazen atladıkları testler oluyor. sadece kadın değil erkekte önenmli ben sperm incelemesi istediğimde bana spermde sıkıntı olsa hamile kalamazsın gerek yok bu testte denmişti. ama sonuç çıktı işte problem bu seferde morfoloji 0 mümkün değil hamile kalamazsın dendi. ama kaldım.yapılmadıysa eğer lupus önemli mutlaka yaptırın. sperm genetiği ile ilgili tüm testleri yaptırın. çok geç öğrendim sorunumu ama hala emin değiller kesin bundan da diyemiyorlar.
Allahim hepimize şifa versin, testlerimi şimdiden yaptirtmayı düsünüyorum bakalımDaha ilk kaybin canm hep boyle mi olcak demek ici bikac kez yasamak lazm ki insallah yasamazsin. boyle dusunup demotive etme kendini biz napalim o zamanben de suan testleri yaptirmamiz lazm 2.kayip ya hep boyle olursa pihtilasma da var ya baska sorunlar da varsa vs.diye dusunup duruyorum gidip de bi yaptiramadk bi turlu baska ile gitmek lazim yaptirmak icin.ama bunun sonu yok zamani gelince siz de yaptirin iciniz rahat etsin yoksa insan kendini yiyip bitiriyor testleri yaptirmadikca neden neden diye dusunup duruyoruz
.
aslında tek farkı yerleştirme işleminden önce biyopsi yapılıyor olması. 1,5 sene önce 25000 gibi bir rakamdı tabi tl olarak değil çıkan embriyoya göre değişiyor çünkü euro olarak embriyo başına ne kadardı hatırlamıyorum ama tüm işlemler ortalama 25000 bulucaktı. gerek yok şimdilik buna tekrar deneyin sonra yapalım bu değerlerle normal bir gebelik olabilir kötü sprem gelirse gene düşer zaten dendi.
Amin. Herkese nasip eder inşallah icinde bizedeBen 2.tüp bebek tedavisi 'yle gebe kaldim. Malesef 5aylik ölü doğdu. Bende 3.tüp bebek tedavisine başladım dualarinizi bekliyorum.. Allah kimseyi mahrum bırakmasın
Ben 2.tüp bebek tedavisi 'yle gebe kaldim. Malesef 5aylik ölü doğdu. Bende 3.tüp bebek tedavisine başladım dualarinizi bekliyorum.. Allah kimseyi mahrum bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?