Çağın vebası düşük-kurtaj.ankete katilin birbirimize umut olalim

kac dusuk yaptiniz-sonrasinda hamilelik-dogum oldu mu

• Ankete Katılan
    75
Haklisin ozeller pahalı devlette herşeyi kademe kademe yapıyor . Sizde morfoloji mi bozuk? Yda dna hasarimi var? Canım

Haklisin ozeller pahalı devlette herşeyi kademe kademe yapıyor . Sizde morfoloji mi bozuk? Yda dna hasarimi var? Canım
evet morfoloji bozuk sıfır çıktı zaten sonra genetik inceleme yapıldı sperme ondada bozukluk çıktı. elimdeki tek bulgu bu. dene diyip duruyorşlar bir kere daha diyorlar anlamıyorum ya bana morfoloji sıfırken nasıl hamile kalırsın diyorlar kaldım ama 4 kere. hatta kalp atışlarına kadar vardı ve sonra kalbi durdu. muhterem bahçeye gittim bana %20 bozukluk var hepsinde ona denk gelmek büyük şansızlık olurdu dedi. o bile bir kere daha dene sonra olmazsa pgt yapalım diyor.

sperm henetik testinde y kromozomunda bozukluk çıktı ama %20 civraı bozuk.. bana dediki senden 23 kromozom babadan 46 kromozom gelirse çocuk olur 69 kromozom böyle bir canlı zaten olamaz düşer dedi.

Aynen canm şanssızlık işte yaşayacak görecek şeylerin varmis demk ki valla gerçekten iyi hamile kalmissin 4 kere 0 morfoloji ile hamile kalamıyorlar da genelde. Belkide böyle olduğu için ısrarla dene diyorlar ama bnm sna tüp bebek için sebeb var dememde kaliteli sperm seçilirdi o açıdan ama düşecek oln ondada düşuyo demi Allah ım korusun gerçekten hamile kalabiliyorsan denemeye devam et bakalm inslh olur birde esine ilaç takviye faln versiyonu doktorlar.

sperm henetik testinde y kromozomunda bozukluk çıktı ama %20 civraı bozuk.. bana dediki senden 23 kromozom babadan 46 kromozom gelirse çocuk olur 69 kromozom böyle bir canlı zaten olamaz düşer dedi.
Himm anladm canm. Aklima mool gebelk geldi ondada br yumurtaya 2 sperm girince kromozom fazla oluyormuş ya onun gbi mi oluyor dusuklerin? Umarm gönlüne göre olur herşey zor durumlar .. birde y kromozom larda bozukluk varsa bu durumda sizin erkek çocuğu olma ihtimali daha mı az oluyor yani . Yani dolleyen sperm xx olsa çocuk tutunacak yani öyle mi?? Karışık gerçekten sizin tüp bebek yaptirsaniz bile genetik Araştırma sonrası transfer yapılması gerk

Umutsuzca doktor banada 1 hafta daha bekleyelim dedi. Biz kalp atışı beklerken kötü haber aldik
Bebeğimiz gelişmemiş kalp atışı yok kesede bozulma var. Allahım düşmanımın başına vermesin çok zor. Aklımda bir sürü var acaba hep mi böyle olacak ne sebep olmuş olabilir offf.

mool gebelik farklı dediğim gibi kalp atışlarına kadar herşey normal fakat kalbi duruyor yaşamıyor. bende aynı soruyu sordum ama malesef y kromozomundan kurtulmak çok kolay değilmiş. hem zaten sperm üretimini yapanda y kromozomu. gebelikte son düşüğü incelemişlerdi herşey normal görünüyor dedi. genetiğe bakılmadı tabi. anlamıyorum yani neden o zaman diyorum. zamanı değilsede ya hiç olmasın, oluyorsada kalsın benle. hem bir heves sonrası umut kırıklığı. zaten normal tüp bebek bize olmuyor doğal yolla gebelik sağlanabildiği için olacak şey pgt son aşama ondan sonrası yok zaten doktor bakarım genetik bir bozukluk olursa yerleştirmem bile boşuna umutlanmayın derim açıkça size dedi..

Allah sabir versin canim.ilk kaybin sanirim ilk olunca normal karsilaniyor doktorlar tarafindan arastrmaya gerek duymuyorlar. Allah bi daha yasatmasin

Ilgincmis canm acaba bizim de mi oyle iki dusuk birinde kalp atisi filan duyamadk.sonra pihtilasma var dediler igne fln kullandm 2.gebelikte ama hcg aniden durdu.sonra bebegin kalp atimini bebegi fln gorduk ama kanama basladi bu seferde kesenin de ici kan dolmus kalbi durdu aldilar bebegimi igne kullandigim halde neden boyle oldu anlamiyoruz bizde.insaallah Allah cok bekletmez bizi de bian once hayirli saglikli evlatlar verir

Cok zor allah kucagimiza aldiklarimizi korusun ama bu da cok zor. Ilk gebeligim ,cok istiyordum...

Oyle canm ben de ilkini dusurmeseydim smdi 5 aylikti kucagimdaydi.ama bir yil gecti insan unutmasa da alisiyor.ilkinde kahrolmustum baya kendime gelememistim insan daha cok etkileniyor.ama daha onumuzde uzun yillar var teknoloji gelisti insanlar 40-50yaslarinda bile anne olabiliyorlar.ha sınavımız belkide evlat sahibi olmamaktir ona da eyvallah...hayat uzucu gececek olsa da vardr Rabbimin bildigi

herşey olabilir ben ne testler yaptırdım bir bilsen deli olduğumu düşünürsün. hatta testler bitti herşey normal bir anormallik bulucam ya ben bir sabah kalktım eşim yüzün niye sarardı dedi sen misin onu diyen ben sarılığım diye doktorun odasına girmişliğim var sarılık testi yap bana diye. yani manyaklıkta sınır tanımadım. ama yok yok işte elde bişi sadece %20 genetik bozukluk başka birşey yok. %80 i tutturmak mesele. lupus diye bir rahatsızlık var o da düşüğe sebep oluyor. genelde atlanıyor bu test bunu bir yaptır istersen.

Bende bunu bir sınav olarak görüyorum ama üzülmeden olmuyor. Isyanda etmiyorum ama insan neden demeden duramıyor. Sanki ben sorumluymuşum gibi acaba neden demekten helak oldum. Senin birden fazlamı böyle oldu

Gerçekten asıl zor olan o yani düşuk yapmak umutlanip öylece kalmak çok zor gerçekten. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsn ne bilim bnde eğer öyle br çözüm yolu varsa ovulasyon dan 2 3 gün önce ilişki olsun xx dollesin yumurtayı brde öyle denensin diye düşündüm ama hersy kismet kolay degil

Ya peki kacinci dusukten sonra basladinz testleri yapmaya

Bende bunu bir sınav olarak görüyorum ama üzülmeden olmuyor. Isyanda etmiyorum ama insan neden demeden duramıyor. Sanki ben sorumluymuşum gibi acaba neden demekten helak oldum. Senin birden fazlamı böyle oldu

Canim bi kez olmasi cok dogal artk su devirde.bosuna cagin vebasi demedim artk o kadar cokki.benm 2.oldu iki hafta once.hic sorumlu filan arama yasamamiz gereken seyleri yasiyoruz teslim olmak lazim onlem alarak tabiki.test yaptirabiliyorsan genetik test yaptir pihtilasmaya baktir bakalm 2.ye gerekli onlemleri alms olursun

Eger kurtajla sonuçlanırsa patolojiye göndericem ve pıhtılaşmaya baktırıcam zaten. Ben hamile kalmadan önce bütün gerekli kan testlerini yaptırttım bir uzmanla görüştüm. Demekki yaşamamız gerekiyormuş. Sabır ne demek bu süreçte onu öğreniyorum

Ya peki kacinci dusukten sonra basladinz testleri yapmaya
2. den sonra eşim morfoloji 0 olunca varikoselden ameliyat oldu sonrasın da morfoloji yükselmeye başladı gene düştü bu sefer bebeğe bakıldı bişi yok sonra gene düştü bir sürü testler eksik kalanlar vs. bundan sonraki dediğim gibi
son olucak eger yaparsam ve düşerse pgt olucak sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…