- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
Birbirimize umut olalım ve burda güzel haberi paylaşmak ümidiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birbirimize umut olalım ve burda güzel haberi paylaşmak ümidiyle
Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı sana. inş. bu sefer sorunsuz sağlıkla gelir bebeğin.Ben 2.tüp bebek tedavisi 'yle gebe kaldim. Malesef 5aylik ölü doğdu. Bende 3.tüp bebek tedavisine başladım dualarinizi bekliyorum.. Allah kimseyi mahrum bırakmasın
Aynen bendede gecikmeler oldu yapışıklık var diye korktum ilk doktora gittim parça almam gerekiyor dedi başka doktora gittim gerek yok dedi hsg çektirmeden kafasına göre yapamaz dedi bakalım bende gelecek ayı bekliyorumBenimde adetlerim az geliyordu ama bu bir sıkıntı degil bence. Birde gecikmeler olmuştu kurtajdan sonra cok duzensizdim
Rahim bebek arar derler canim. Rabbim hayrlisiyla nasip etsinAynen bendede gecikmeler oldu yapışıklık var diye korktum ilk doktora gittim parça almam gerekiyor dedi başka doktora gittim gerek yok dedi hsg çektirmeden kafasına göre yapamaz dedi bakalım bende gelecek ayı bekliyorum
Simdi kizlar benim hic bir fikrim yok ama birsey sorucam birde doktorumuza soralim, kantaron cayı biliyorsunuz adet söktürüyor. Acaba ilk adeti kendimizin olmasini beklesek yoksa boyle bir cay icsek zarari olur mu
Arkadaşlar hepimize gecmis olsun.rabbim bir daha aynı acıyı yasatmasin..bende 9 subatta kurtaj oldum.dr 2 ay korunun dedi.bu 2.gebeligimdi.ayrıca rahmimde perde varmis.yeni öğrendim bende.dr sorun yapma sıkıntı yok dedi.herhangi bir test yaptir da demedi.insallah 2 ay sonra korunmayı birakicaz.kizlar kürtaj sonrası regl ne zaman oldunuz?benim bugün 27.günüm.ne zaman olurum acaba bekliyorum bende.
Bebek olmus cnm dusuk olmadi yrn kurtaj olucam, hepimizin hakkinda hayirlisiSen dusuk yaptin mi canm.bekliyodun sanki yanls mi hatırlıyorum.oyle seyler icme bana kalirsa.su hassas dönemde ilk adeti kendiliginden ol degilse ztn doktor ilac verir uzun sure olmazsan.ne deniceksen obur ay denersin
Bebek olmus cnm dusuk olmadi yrn kurtaj olucam, hepimizin hakkinda hayirlisi
Allah bir daha yasatmaz insallah aminAllah yardimcin olsun guclu ol...Allah bi daha yasatmasn
Benim de 9 haftalik hamilyken kalpleri durdu kurtaj oldum cokk zordu .
Amin canım.. .Allah hiç kimseye yasatmasin..çok acı. İkizdi canlarimin içiydi .Ikiz miydi yoksa iki kez mi yasadin canim.Allah isteyen herkese saglikli bebeklerve saglikli gebelik nasip etsin dualarimi hep toplu yapiyorum en kisa zamanda kabul olur ins.da acilarimiz diner
Amin canım.. .Allah hiç kimseye yasatmasin..çok acı. İkizdi canlarimin içiydi .
Canim umut oldun bana..Rabbim seni evlatlrina ve esine bagislasin...2015 haziranda düşük yaptım. 2015 ağustosta tekrar gebe kaldım mayıs 2016 da kızım doğdu, şimdi tekrar gebeyim.
Düşük yapmak hele ki ilk bebekte insanı çoook etkiliyor. Ama inşallah hepinizin sağlıklı çocukları olacak. Eşim ne çok ağlamıştın bak şimdi ard arda çocukların oldu diyor ki çok haklı.