Çağın vebası düşük-kurtaj.ankete katilin birbirimize umut olalim

kac dusuk yaptiniz-sonrasinda hamilelik-dogum oldu mu

• Ankete Katılan
    75
Birbirimize umut olalım ve burda güzel haberi paylaşmak ümidiyle

Birbirimize umut olalım ve burda güzel haberi paylaşmak ümidiyle

Aminn herkes kotu seyler yasadi ve burasi bunlari yasayanlarin toplandigi yer.ama hayat hep boyle gitmicek ve birbirimize yavas yavaş guzel haberler vermeye baslicaz insaallah

Ben 2.tüp bebek tedavisi 'yle gebe kaldim. Malesef 5aylik ölü doğdu. Bende 3.tüp bebek tedavisine başladım dualarinizi bekliyorum.. Allah kimseyi mahrum bırakmasın
Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı sana. inş. bu sefer sorunsuz sağlıkla gelir bebeğin.

Benimde adetlerim az geliyordu ama bu bir sıkıntı degil bence. Birde gecikmeler olmuştu kurtajdan sonra cok duzensizdim
Aynen bendede gecikmeler oldu yapışıklık var diye korktum ilk doktora gittim parça almam gerekiyor dedi başka doktora gittim gerek yok dedi hsg çektirmeden kafasına göre yapamaz dedi bakalım bende gelecek ayı bekliyorum

Rahim bebek arar derler canim. Rabbim hayrlisiyla nasip etsin

Arkadaşlar hepimize gecmis olsun.rabbim bir daha aynı acıyı yasatmasin..bende 9 subatta kurtaj oldum.dr 2 ay korunun dedi.bu 2.gebeligimdi.ayrıca rahmimde perde varmis.yeni öğrendim bende.dr sorun yapma sıkıntı yok dedi.herhangi bir test yaptir da demedi.insallah 2 ay sonra korunmayı birakicaz.kizlar kürtaj sonrası regl ne zaman oldunuz?benim bugün 27.günüm.ne zaman olurum acaba bekliyorum bende.

Simdi kizlar benim hic bir fikrim yok ama birsey sorucam birde doktorumuza soralim, kantaron cayı biliyorsunuz adet söktürüyor. Acaba ilk adeti kendimizin olmasini beklesek yoksa boyle bir cay icsek zarari olur mu

Simdi kizlar benim hic bir fikrim yok ama birsey sorucam birde doktorumuza soralim, kantaron cayı biliyorsunuz adet söktürüyor. Acaba ilk adeti kendimizin olmasini beklesek yoksa boyle bir cay icsek zarari olur mu

Sen dusuk yaptin mi canm.bekliyodun sanki yanls mi hatırlıyorum.oyle seyler icme bana kalirsa.su hassas dönemde ilk adeti kendiliginden ol degilse ztn doktor ilac verir uzun sure olmazsan.ne deniceksen obur ay denersin

Amin sagolun perdeyi nasi fark ettiler ve neden o kadar gec fark ettilerki iki dusukten sonra.benm de iki dusugum var henuz 19gun oldu.kurtajdan 30 gun sonra olursun demisti dr yaklask

Sen dusuk yaptin mi canm.bekliyodun sanki yanls mi hatırlıyorum.oyle seyler icme bana kalirsa.su hassas dönemde ilk adeti kendiliginden ol degilse ztn doktor ilac verir uzun sure olmazsan.ne deniceksen obur ay denersin
Bebek olmus cnm dusuk olmadi yrn kurtaj olucam, hepimizin hakkinda hayirlisi

Benim de 9 haftalik hamilyken kalpleri durdu kurtaj oldum cokk zordu .

Ikiz miydi yoksa iki kez mi yasadin canim.Allah isteyen herkese saglikli bebeklerve saglikli gebelik nasip etsin dualarimi hep toplu yapiyorum en kisa zamanda kabul olur ins.da acilarimiz diner

Ikiz miydi yoksa iki kez mi yasadin canim.Allah isteyen herkese saglikli bebeklerve saglikli gebelik nasip etsin dualarimi hep toplu yapiyorum en kisa zamanda kabul olur ins.da acilarimiz diner
Amin canım.. .Allah hiç kimseye yasatmasin..çok acı. İkizdi canlarimin içiydi .

Canim umut oldun bana..Rabbim seni evlatlrina ve esine bagislasin...

Cok sukur bu konuyu actiktan yaklasik bir yil sonra bebegim dogdu Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…