Çağın vebası düşük-kurtaj.ankete katilin birbirimize umut olalim

kac dusuk yaptiniz-sonrasinda hamilelik-dogum oldu mu

• Ankete Katılan
    75

Siz baktirdiniz mi bunlara canm ne cikti tedavi sureci nasil bunun

3 ay korun dedi doktor. Sonra enfeksiyon sebebiyle degerlendiremedim 1 ay da. Onun ardindan 1 regl oldum sonraki ay nasip oldu. Hamile kalmak zor fln diye dusunmeyin sakın. Nasip meselesi. Daha bile kolay oluyor gbi hatta orasi temizlendigi icin

Dogrudur canm oyle derler ama ben onceki dusugumde iki-uc ay korundum sonra bikac ay denedik olmadi sonrada pihtilasma testi yaptik onu bekledik iki ay.sonrasinda yine olmadi dusukten bir yil sonra hamile kaldim.kismet bu isler gercekten

Siz baktirdiniz mi bunlara canm ne cikti tedavi sureci nasil bunun
Canm bn rahim filmi adet olsaydım geçen ay cekilecektm çok şükür olmadm nasip oldu tekrar . Sperm dna hasarına da ankaraya gtmemiz gerkti gidemedk zaten eşimin doktoruda varikosel ameliyati olalı br yıla yakın ve morfoloji iyi dedi baktrmaya gerek yok demişti dediğim gbi eğer olmasa bzde yaptiracaktk ama oldu şükür. Bn yaptrmadm içim çok rahat degl brsey olurmu diye ama umarm olmaz

Ayni ben de suan o durumdayım eger bu testleri yaptirana kadar hamile kalirsam icim hiic rahat olmucak ama Allah ne takdir ettiyse onu yasicaz zaten canm.hic stres yapma tevekkul et hamileliginin tadini cikar.benim bebis dusmeseydi 5ekimde dogum olcakti ayniymisiz yani senle

Aynen öyle ben de hamile kaldığımda sadece 1 kez korunmamıştık o yüzden hiç aklıma bile gelmemişti hamile olabileceğim. Kesinlikle beyni bu konuda uyarmamakla ilgisi var hamile kalmanın baska bir sorun yoksa ki bende 2 ay içinde çikolata kisti oluşmuş doktorum bile şaşırmıştı görünce kisti.
Dua edip Allaha bırakıcaz nasip meselesi tamamen. Hatta buralardan da uzaklaşıyorum bu gece itibariyle hamile kaldığımda güzel haber vermek icin döneceğim inşallah :)))

Evet canm ekim anneleri topignden hatırlıyorm sni o kadr bhgc düştü ama kalbi atıyordu bebegn sonunda durmuştu yaptirirsn umarm kısmet Rabbim hayırlı olanı versin

Insaallah canim. Rabbim hayrli,tamamina eren gebelik nasip etsin

Günaydın kizlar. Ben 5 Kasım da bir düşük yaşadım. 7.5 haftalikti. Kalp atışını duymuştuk. Kanamam vardı sonrası kanama arttı kalp atışı durdu. Ocakta çok şükür yine hamile kaldım. Rabbim inşallah aynı şeyleri tekrar yaşatmaz. Hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza almak nasip olsun. Sizlere de inşallah tez zamanda annelik duygusunu yasatsin. Amin. :)

benimde 4 düşüğüm var ve 31 yaşındayım hiç çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. herşey o kadar saçmaki. tahliller kontroller tüp bebek yaptırmam için bile uygun değil. çünkü bir sorun yok deniyor. sperm yapısında genetik bozukluk var ama bu %20 ve her gebelikte bu şansı yakalamış olmamızın enteresan olacağı düşünülüyor.kötü sperm zaten yumurtayı döllemez deniyor.bir kere daha denemem ve tekrar yaşayacağım kayıptan sonrası pgt olabilir sadece. ve bense çok korkuyorum yeniden denemeye bir ay deneyelim diyorum sonraki ay vazgeçiyorum. yıllarda çok hızlı geçiyor zaman yok gibi tedirginim açıkçası.

Bence tüp bebek için nedeniniz var sperm yapısı bozukms işte brde öyle deneyin. Tedavisi yokmu bu arada bu durumun??

Amin canim insaallah saglikla kucagina alirsin sende

2015 haziranda düşük yaptım. 2015 ağustosta tekrar gebe kaldım mayıs 2016 da kızım doğdu, şimdi tekrar gebeyim.

Düşük yapmak hele ki ilk bebekte insanı çoook etkiliyor. Ama inşallah hepinizin sağlıklı çocukları olacak. Eşim ne çok ağlamıştın bak şimdi ard arda çocukların oldu diyor ki çok haklı.

Rahim filmi fln cekilmissindir diye dusunuyorum ama yumurta kalitesi durumun nasil acaba.tup bebek en iyisi bu durumda spermin de yumurtanin da en iyisini secip dolluyorlar sanirim.Allah en kisa zamanda saglikla bebekler versin sana

Masaallah canim Allah herkese nasip eder insaallah annelik duygusunu

Bende ağustos ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi gelişmediği için o gündem bugüne hala istiyoruz adetlerimde sıkıntılar olmaya başladı kürtajdan sonra daha az geliyo şimdi doktora gidiyorum bu yüzden miyositol positive diye bi ilaç verdi
Gelecek ayda klomen verecek bakalım inşallah

Kurtajdan kaynakli herhangi bi sknti var miymis dr un ne dedi? Insaallah olur canm ben de 2.gebeligimi catlatma ignesiyle oldum

Benimde adetlerim az geliyordu ama bu bir sıkıntı degil bence. Birde gecikmeler olmuştu kurtajdan sonra cok duzensizdim

Bence tüp bebek için nedeniniz var sperm yapısı bozukms işte brde öyle deneyin. Tedavisi yokmu bu arada bu durumun??
hayır tüp bebek için bir sorun olması gerekiyor gebelik oluyor gebeliğe engel bir durum yok diyor doktor istersem devlet desteği almadan özel yaptırabilirmişim ama buna gerek yok bir kere daha dene eğer 1 sene denedin olmadı aşılama sonrasında tüp bebek denedim diyelim o da düştü o zaman pgt zaten ondada devlet desteği yok. bayada pahalı bir işlem garantiside yok zaten. hatta daha fazla işlem yapılacak buda bir miktar zarar verecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…