- 4 Eylül 2011
- 19.172
- 67.636
Canım arkadaşlar normal yağ olarak kullanıyordu bide aç karnına içeriz ya zeytin yağı onun gibiaspir yağı nasıl kullanılıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arkadaşlar normal yağ olarak kullanıyordu bide aç karnına içeriz ya zeytin yağı onun gibiaspir yağı nasıl kullanılıyormuş
ben nasıl katılabilirim bi gruba yaKızlar merhaba
Paylaşım alanındaki paylaşımların karışmaması için sohbet bölümünü açtık.
Gruplarında online kimse olmadığında, canınız sıkıldığında, kilolarınızla ilgili dert yanmak istediğinizde her türlü sohbet Cafe Light'ta...
De hadi buyurun
Ben, zaman zaman uğrayanlardanım püsküütüm. Alışkanlık, kolay vazgeçilmiyor. Özlendim mi bilmiyorum ama sen çok özlendin.Eski dostlar uğruyor mu acaba buralara..
İsim saysam uzun sürer, özlediklerim var.
Aklımdan geçenlerden, özlediklerimden biri de sendin. Sana da malum olmuş demek ki.Ben, zaman zaman uğrayanlardanım püsküütüm. Alışkanlık, kolay vazgeçilmiyor. Özlendim mi bilmiyorum ama sen çok özlendin.
Kocaman sevgiler.
Gerçekten de çok uzun ve güzel yıllarımız oldu.Aklımdan geçenlerden, özlediklerimden biri de sendin. Sana da malum olmuş demek ki.
monişim çok uzun yıllar geçirdik burada.. sonraları eski tadımız kalmasa da eski duygular kalıcı.
merhaba herkese. bende cuma zayiflama yarismasina katilmak istiyorum ama yazmam gereken konu kilitli. nasil katilabilirim
Aslinda hep burdayim ama sayfam dışına cok çıkamıyorum mesajida yeni gördümEski dostlar uğruyor mu acaba buralara..
Aslinda hep burdayim ama sayfam dışına cok çıkamıyorum mesajida yeni gördüm
Nasilsin kaptanim özledik sizi
Iyiyim bende kaptanim teşekkür ederimİyiyim sevgili zipzip.. sağ ol. Dilerim sizler de iyisinizdir.
Eski dostlar uğruyor mu acaba buralara..
Mesajı çok geç görenlerden biri daha
Nasıl özlemişim anlatamam
Ay evet ya.. Biz ki onlarca yıldır burada baş başa iken yadırgıyor insan.. Benim de gözlerim seni arıyordu. Nerede Laydim diye.
Çay taze içersen.
Gözlerim hep seni arıyor bir yerlerde ama karabatak gibisin bir görünüp bir kayboluyorsun
Diyene bak
Şekersiz olsun lütfen, Püsküütümm