- 4 Eylül 2011
- 19.189
- 67.770
Alt yazılı olmuş :)bu yazdığımı kendim bile okuyanadın ğara =para yürayan = uğrayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt yazılı olmuş :)bu yazdığımı kendim bile okuyanadın ğara =para yürayan = uğrayan
grl tatlım gel tamam bi daha para sözü etmeyeceğizHainler soba çay ı ikram etmedimmi küstüm gelmiycem işte
yst arkafaşımız kahve parası isteyince bu hale geldi cafe :) ama artık parasız çaylar kahveler şirktteenNe zammı ne parası anlamadım
Hainler soba çay ı ikram etmedimmi küstüm gelmiycem işte
bence de olmaz yst giderse kime takılacağız biz
Sensiz olmaz burası kuuzmmm kolay kolay kurtulamazsın bizdennn
bence de olmaz yst giderse kime takılacağız biz
valla ni baktım senden msj gelmiş hemen yazayım dedim :)
Ne ara yazdın kuzummmm tam çıkarken gördümm Yok Haticemi bırakmayız kolay kolay kurtulamaz bizden
ooo sıcak çikolata olmaz tatlım sıcacık ıhlamur versekGarson içimi ısıtacak sıcak çikolata istiyorum bide sohbet arkadaşı
Garson içimi ısıtacak sıcak çikolata istiyorum bide sohbet arkadaşı
valla ni baktım senden msj gelmiş hemen yazayım dedim :)
ooo sıcak çikolata olmaz tatlım sıcacık ıhlamur versek
sweet cim sen hangi şehirdesin aebenle nerdeyse komşu çıkacağız da
Çiko olmaz kuzumm şekersiz ne içecek istersen anında hazırlarımmm yeter ki küsme sen
Yakalamaç oynar gibiyiz kuzum ha gayret bir gün buluşacağız.
Diğer kaçaklar nerdeki tatil bitti dönün artık yuvanıza
wawww ne güzel görünüyor kahveler de çikolar da ama çikolar bize cısssKızlar, umarım herkes iyidir.
Kahvelerimizi getirdim.
Bu da Püsküüt'ümü de buraya çekmek için bir oyun. Özledik kendisini.
wawww ne güzel görünüyor kahveler de çikolar da ama çikolar bize cısss
canım istersen 5. takıma gelebilirsin orda tanışır kaynaşırızArkadaşlar merhabalar. Ben 1,63 boyunda 76 kg 1 çocuk annesi bir bayanım. İsmim serpil bende zayıflamak istiyorum ama cesaretimi bir türlü toplayamıyorum bir hafta iş yerinde kendimi zorluyorum tatlı ve ekmek yememek için ama hafta sonu evde su koyveriyorum.Canım ne isterse yapıyorum bi güzel onları yiyorum sonrada pişman oluyorum. Kızımın doğumdan sonra diyetisyen yardımıyla 4 ayda 10 kilo verdim 80 kilodan 70'e düştüm ama sonra zamanla geri almaya başladım ve bu önüne geçilmez bir hal alıyor. Kendimi aynada gördüğümde çok sinir oluyorum daha 28 yaşındayım ve kocaman bi göbek genişlemiş kalçalar kötü bi görüntü sergiliyo. Burdaki arkadaşlıklar birbirinize olan destekleriniz çok güzel umarım sizlerden destek alarak bende istediğim kiloya ulaşırım.
sweet cim sen hangi şehirdesin aebenle nerdeyse komşu çıkacağız da
Kızlar, umarım herkes iyidir.
Kahvelerimizi getirdim.
Bu da Püsküüt'ümü de buraya çekmek için bir oyun. Özledik kendisini.
Bize cısss, biz ne zaman aaa olduk ya da off çok bunaldım dersek o zaman dimi?
Callancım duymasın.
İyi akşamlar şekerlerrrr
Egenin incisindenim kuzummm. Hiç şaşmam dünya küçük ne güzel olur
İyiyiz kuzum sen nasılsın hoşgeldin sen de kayıplardaymışsınn herşey yolunda mı seni gördükçe yazı aklıma geliyor Ne kadar ihmal etttim dimi
Ellerine sağlık donatmışsın cafeyiii.Püsküütün en zayof noktasından vurdun şimdi
Ben de size cıs olmayanından veririm kuzum üzüldüğün şeye bak
Yalnız cafe ligt ın ismini değiştirsek mi ne yapsak senin fotolardan sonra
Eki Görüntüle 1408949
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
yaa bende midyeyi çok severim de bir sürü şey duyunca soğudumİzmir dedi yaa.
Midye diye ölüyorum resmen ama buralarda midye yiyince insan midyeden bile soğuyor.
Sweetcim, misafirlerim vardı. Ondan azıcık pasif kaldım ama herkesi göndermemle sahalara koştum.
Müsait olduğunda hazırlarsın şekerim.
Onlar sanki karatayın sahte truffları mı? Hurma, incir ceviz vs ile yapılandan?