CadiLLaC meme estetiği

Cadillac

Sende Özledin Değilmi ?
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
270
-17
318
İstanbul
Evettt artık benimde ameliyat tarihim sonunda belli oldu...
Ama içimdeki korkuyu hala atmış değilim.
Desteğinize ihtiyacım var.:18:

Doktorum Hasan Fındık
Ameliyat tarihim 21 Mayıs

Şimdiden hepinize tşkler...

Hayırlı olsun kararın canım Ameliyat öncesi bu heyecanları,korkuları hepimiz yaşadık inan.Ama herşey sedyeye yatıpta sakinleştirici igne yapılana kadar Sonrası çok güzel bir rahatlama ve uyku oluyor Uyanınca hissettigin ve gördügün sonuç karşısında tüm agrılar azalıyor..
Önemli olan doktoruna kendini çok iyi ifade etmek,beklentini anlatmak olacak..Gerisini doktorunun maharetli ellerine teslim etmek tabi

şimdiden hayırlı olsun aramıza bir kişi daha katılıyor ..ameliyat olana kadar herşey olduktan sonrada bir kaçgün agrın sızın olur.aynaya baktınca mutlu olacaksın ilk zamanlardaki sıkıntını unutursun bizim gibi böyle yorumlara başlarsın:)

Arzumm senin desteğin sayesinde böyle bir karar alabildim açıkcası.
Bana çok destek oluyorsun bu konuda
Korkularımı yeneceğim sayende biliyorum

Umarım dediğiniz gibi olur.
Daha çok var ameliyat olmama ama şimdiden düşündükçe canım acıyor

Arzumm senin desteğin sayesinde böyle bir karar alabildim açıkcası.
Bana çok destek oluyorsun bu konuda
Korkularımı yeneceğim sayende biliyorum

Sana destek olabiliyorsam ne mutlu bana diyecegim ama neden aglıyorsun sen bakiyim Korkuların kuş olsun uçsun gitsin,yerini tatlı bir heyecan alsın
Ben Hasan beyden çok memnun kaldıgım için yaşadıgın korkular yersiz geliyor bana.Bana göre Hasan bey hastasını anlayan,güzel sonuçlar çıkaran başarılı bir cerrah..Onun içinde içinde korkular olmasın,mutluluk heyecan olsun
Ameliyat sonrası yaşayacagın mutluluk bu korkularını unutturacak,neden bu kadar heyecan yapmıpta kokmuşum diyeceksin canım benim
Sürecini büyük bir merakla takip edecegim canım,hayırlı olsun tekrardan

Umarım aşarım bu psikolojiyi
Bütün detayları paylaşacağım :119:

Cadillac, 21 Mayis ta ameliyatin varmis. Hayirli olsun. Allah yardim etsin. ben gecen yil Mayis da olmustum bu ameliyati. Sakin korkma ve kendini kasma , hersey guzel olacak. Ben bide tek basima gitmistim ameliyata taxi ye atlayip. Korkulacak birsey yok , sende yasayip goreceksin zaten :)

Çok kolay atlatman dileğiyle.. bende yıllardır düşünüyorum ama doktor sorun işte:-( paylastigin için ayrıca teşekkürler

Teşekkür ederim bende uzun yıllardır düşünüyordum.
Birazda arzum'un desteği ile karar vermiş oldum
Darısı başınıza

Umarım korkularımı yenerim...
Önümde çok zaman var fakat ben şimdiden korku heyecan karışımı bir duygu yaşıyorum...

He he :) yok oyle yapma ne biliyim ameliyat olanlari okuyorum bende cogu dus alamama sorunu ile karsi karsiyalar bunun yaninda yagli saclar tabi :) Kendine kuru sampuan ayarliyabilirsin,islak mendiller falan :)

Son düzenleme:
Evet istanbulda, heyecandan herşeyimi son güne bırakcağım sanırım

Hazırlıklarını son güne bırakma bence..Önden açılabilen,fermuarlı bir üst olsun çantanda,eşofman altı,çorap,terlik,bardak,pipet,elastik atlet (Kotondaki atletler çok iyi,esnek),iç çamaşırı.. Kozmetik ihtiyaçlar tarak falan.. Omuzuna alacagın şal çok ihtiyacını görecek canım Şalı unutma..

Sanki zaman geçmeyecekmiş gibi hep hazırlarım hazırlarım diye erteliyorum.
Son 1 hafta kala arayacağım seni

He he :) yok oyle yapma ne biliyim ameliyat olanlari okuyorum bende cogu dus alamama sorunu ile karsi karsiyalar bunun yaninda yagli saclar tabi :) Kendine kuru sampuan ayarliyabilirsin,islak mendiller falan :)

Saçlarım çok geç yağlanır benim bu yönden şanslı olacağım galiba
Ama vücut için kötü olacak elbette idare edeceğim...

Nasil bi protez kullanilacak sana cnm? ben su an onlari arastiriyorum forumda ama baya bi kafam karismis durumda. Buyuklugu kac olacak? Kas alti kas ustu? cok sordum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…