Cadı kazanı..

Gördüm ki eceezgiyi, tr lelli akasia uçamaz bacım, midesi bulanır... Bu kadar muhabbetin ardından müjdeli haber bekliyorum, kız elini çabuk tut yoksa hasan la ben senden önce çocuk yapacağız

tr lelli bacım akasaia beni evlendiriyor biliyor musun? Hasan ım var artık benim... Bir anlatsın da acık güleleim

tr lelli edanaz bana dedi ki ankarada beni bekleyen var 80 yasinda dedi bende dedim bizim koyde 93 yasinda hasan var seni ona alaim dedim. hasan 9 kadin eskitti 10. edanaz yani en kiymetlisi olacak. bu hafta sonu onu istemeye geliyoruz. bende de pembe don istedi gerdek gecesinde giymek icin bende ona ortasi delikli pembe don diktim daha rahat olsun diye.

Kıslar benim fotolar çıkıomu albümde dün az uğraştım ama becerebildimmi şedemedim...

Edanaz sen boşfer hasanı ben sana bisim ahmet amcayı ayarlim 60 yaşında akülü morotu var 4 teker yanda sepeti atar seni ohhhhhh

kız burda 4 katlı evi var köyde evi var fındık bahçesi var emine abla var karısı ama ölmeye 3 günü var kıı ölür besbelli onu takma sen ahmet amcammmm evden çıkmaz camiden camiye motoruna atlarrrr tutabilene aşk olsun..

Edanaz sen boşfer hasanı ben sana bisim ahmet amcayı ayarlim 60 yaşında akülü morotu var 4 teker yanda sepeti atar seni ohhhhhh

Gençmiş sizinki, benim amacım ilk geceden dul kalıp ömür boyu yas tutmak... Bizim ailede yas eller havaya yapılarak tututlur da... Bütün aşklar alaturka, inadına inadına darbuka ohhh

hey ne oluyo kiz bizim aldik bi kere geri vermeyiz. gelinlikle girdi kefeniyle cikacak

Anammm vermiyolar kızı ahmet amca başka bahara kaldı napak oğlumuz çapında 1 numara number one

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…