Cadı kazanı..

ınşallah güzel vakit geçirirsin. Allah içine sindirsin. Kınayı da görümcenlere verme, kaynanan ölünce biz yakarız. Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, söyleye söyleye öldürecğiz karıyı

günaydın arkadaşlar hepinıze güzel bir haftasonu diliyorum.

ben annemdeyım kayın valıdem ayın 5 e gidiyor şimdi eltımde bana gelmeyecek gitmeden bikere daha görürüm onu sonrasınla allah buyk 2 sene sonra görüşürüz herlde :))

ay bide varya biz hiç didişmeyız ben kızarım kendı kendıme ama buyuk dıye kalbını kırmam yerı geldığınde lafımı oturturum ne olursa eşimle hallederım uzaktan gören benı kaynananmla can ciğer kuzu sarma zanneder ama nerde dışı senı yakar içi benı derler ya aynen öle işte...

çok farklı düşüncelre sahıbız. çok eskı kafalı çok eşime göre çok cahıller cahılle uğraşmak zormuş bende uğraşmıyorum zaten benı sınır etmesınler yeter ben kocamla mutluyum....

sanada günaydın eeee hadi gözün aydın allah kavuştursunmu diyim kavuşturmasınmı diyimkaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün neden bilmiyorum ama içimde sıkıntı var? Giyinip dışarı mı çıksam acaba? Dışarı çıksamda yapacak bişey yok... Bugün herşey anlamsız geliyor

oh oh ne guzel belki o zamana olur bile hic gormezsin:dance:

edacim..dün yine gözlerim sisti aglamaktan..annem olacak yaratik..zaten bildim bileli her yere kötü anlatiyordu beni..ne akrabamdan bana yakin biri kaldi onun yüzünden nede arkadasim oldu..nede cevrede beni ve esimi iyi bilen bir insan kaldi..herkez bizi kötü biliyo..esimle disari ciksak laf vuruyorlar...dünde bi teyzeyle konustum..oda laf vurdu..ben hayirsiz evlatmisim..ise bakarmisin hem o ruh hastasinin bütün zulüm ve acilarini ben cekeyim yetmiyormus gibi birde cevreden kötü evlat gözüyle bakilsin..kendi arkadaslarini birak...annne kiz arasinda bi tartisma olsun hemen benim arkadaslarimada beni kötülerdi...bu kadinin annelik hakki kaldimi aceba allah katinda..bana yapmadigi kalmadi..

varsin herkez beni kötü bilsinler..bu dünyada herkezi kandiriyor..kendine inandiriyor...öbür dünyada onun yakasina yapisacagim..neden diye hesap soracagim....bütün gercekleri bu dünyada ona hak verenler görecek...

Annem var ben aramasam aramıyor, kardeşimin bana yapabileceği bişey yok zaten o annemle başedemiyor. Hava güzel, herkes sevdiği ile elele, ben yalnız başıma oturuyorum. Dışarı çıkayım diyorum, giyinmek, çıkmak zor geliyor. Çıkınca dışarıda yapacak bişey yok. Evde kalayım diyorum, bunalıyorum nefes alamıyorum.

Neden yalnızım? Neden annem yanımda değil? Üç tane kedi aldı eve, onlarla uğraşıp duruyor, neden hep ağlarken yalnızım. Ne zaman bitecek bunlar

cik canim istersen belki iyi gelir...esim yine araba derdinde..oda tamirhaneden gelsin bizde cikariz belki..bende evde boguluyorum...

Neden yalnızım? Neden annem yanımda değil? Üç tane kedi aldı eve, onlarla uğraşıp duruyor, neden hep ağlarken yalnızım. Ne zaman bitecek bunlar
canim sende kedi al..bende cok severim kedileri...benim evim müsait olsa..köpek bile alirdim..yani bahceli evim olsaydi...

Annemin evi bahçeli değil ki, evin içinde bakıyor kediye ve temizlik hak getire, yıllarca hizmetçilik yaotım anneme. Hala kulaklarımda çınlıoyr bu evde yediğin ekmeğin karşılığını ödeyeceksin dediği. Kedilerden nefret ettim annem yüzünden.

Bugün bende ağlama modundayım, isyan modundayım, neden ben diyorum?

yapma ablacım ben senin pozitif mutlu halini örnek alıyodum kendime ..
sen hep güzel düşün güzel olsun canım benim...
karartma içini varsın herkes sevdiğiyle olsun varsın herkes mutlu olsun unutma seninden önemli hiçbişey yok... sıkıntılı olma ama bak bende üzülrüm..
bilmediğimiz bişey yok dimi abla???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…