Cadı kazanı..

eee kısmet arık... show tv de Volkan Konak var, nefesim nefesine şarkısını söylüyor.... Bu adamı dinleyince gerçekten bu kadar seven erkek var mı diyorum...

eee kısmet arık... show tv de Volkan Konak var, nefesim nefesine şarkısını söylüyor.... Bu adamı dinleyince gerçekten bu kadar seven erkek var mı diyorum...

bende beyaz shpwa bakacaktim. bi actim ne goryim nihat dogan hemen televizyonu kokunden kapattim igreniyorum bu adamdan

neyse ablacim bende yatayim yarin malum cok yorulacam optum seni yanaklarindan. iyi geceler tatli ruyalar

Volkn Konak'ın Tahir ile Zühreşarkısı var ya onu dinlediğimde nasıl ağladım, çok dokunmuştu bana, neden sedat bana bunları söylemiyor, hadi söylemiyor bari hissettirsin demiştim.

Artık umrumda değil, o bana söylese de söylemese de, hisettirse de hisettirmese de ben en değerliyim, banane hayatı seviyorum, kendimi seviyorumdaha ne olsun. Hadi canım benim iyi uykular...

Hava çok güzelllllll
Sıcacıkkk evde de bir ton iş varboshayallersmile
Gece benim koca sinemadan geldi kardeşimi bırakınca bende tüydüm eve oğlumuda annemde bıraktım kocamla başbaşakaydirigubbakcemile3
Kalkıcakda bu adam oğluşumu alıcakda gezdircekde ben iş yapıcamdaaa pehssss tembel herif tembel uykusu çok ağır yaa...

Bizim çıtırlar bak sen helee gece kaynatmışlar 3 sayfa daha hepiciniiii okudum yerim sizi yir yir yirrrrr

saol kuzumm valla yerinde bana yaz yarıyor
Kendimi dışarı atınca ben rahatlıyorum yada deli gibi ev işi yapınca deşarj oluyorum..
Evde hangi odadan çıkacağım belli olmaz hatta kendimi öyle kaptırıyorum kii kolumu bacağımı çarpıyorum arada morartıyorum..
Enerji harcıyorum ya içimdekiler böyle gidiyor..
Balkonu yıkadım yorganları bi atim nevresimler yıkancak uyku setim var yıkancak
yemek odasını temizlemiştim canım çıkıyor ya..
Akşam üzeri yürüyüşe gidicem iyice yorulim sonra bi antidepresan ataıyorum bebiş gibi uyuyorum..

Akşamüstü çarşıya gideceğiz Meek'le perdelik kalın ve koyu renk kumaş alacağız. Gündüzde biraz ev işi yaparım... Sen neler yapacaksın

Akşamüstü çarşıya gideceğiz Meek'le perdelik kalın ve koyu renk kumaş alacağız. Gündüzde biraz ev işi yaparım... Sen neler yapacaksın

bugun butun kizlar benim eve gelecek burda hazirlanacaz hep birlikte. kimisi esarbini kimisi de sacini yaptiracak. ondan sonra gelin hanimi alip salonda gidecez. bu aksam cok aglicaz elime kina da yakacam elime. gorumcelere de verecem onlarda ki............... yaksinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…