Cadı kazanı..

miden hic mi bulanmadi? :1shok:

valla kimseye soylemedim anca size sorabiliyorum..bilmiyorumkismile

insallah hayirlisi olur ne diyim ki:gitme:

kıs sen bana bakma ben doğum sancısı bile çekmedimki hastaneye bi gitti 8 santim açılmam olmuş zaten gider gitmez doğuma aldılar eşimle ben neye uğradığımızı şaşırdık
doktorum dalga geçti iyiki yolda düşürüp gelmedin diyekaydirigubbakcemile3 ne midem bulandı ne başım döndü ne bayıldım hiç bişey olmadı bendeki tek hamilelik belirtisi adet olmayışımdı hatta 6 aylık hamileyken kims inanmıyodu karnım hiç belli olmuyodu ...
ben çok rahat bi hamilelik geçirdim çok şanslıydım benim b arkadaşım vardı benden 32 gün önce doğum yaptı hamilelik boyunca bulantısı kusması bitmedi hep başı dönerdi
ve 3 gün 3 gece doğum sancısı çekti ben o kadar korkmuştum ki o acıyı çekecem diye anlatamam sana ..
demem o ki her kadını hamileliği bir olmaz kişiye göre farklı özellikler alır...
dünden beri senin için dua ediyorum rabbim hayırlısıyla sanada güzel bie evlat versin diye ..
hadi hayırlısı..
ama şunuda unutma sonuç negatif olsa bile umudunu asla yitirme kökü sende nasılsasırnaşık şey bidaha olmadı bidaha denersin yeterki huzurun ve kaynananın gazabından uzak bi yaşamın olsun bitanem....

üzülme tangercim ah bu kaynanalr ..benim çok güzel bi analizim var geçen bi topikdede paylaştım sizlede paylaşım..
tipik bi kaynana vakası... insanı kansere ve hatta vereme götüren yan etkilere sahiptir tıp henüz bu hastalığa bir çözüm bulamamıştır.. uzak durulmasında çok sayıda fayda vardır.. eşinizide uzak tutsanız tedavi çabuk sonuç verecektir....

aman kusum dualarini eksik etme allah senden razi olsun bitanem.

valla hayati soracak olursan
hayat iyi geciyo
dun cok sevindirici bir haber aldik
patron esimi kadrolu ise aldi
cok sevindik sulalecek zemuszemus

benim bebek napsın yaramzlık yapıyo .. evet anne dede ve baba diyo ve dün tek başına desteksiz oturmaya başladı çok mutlu oldum inanırmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…