Cadı kazanı..

zeynep senin esattan ne haber....

abla senin sedattan ne haber...

Sedat iyi, çalışıyor, her gün arıyor, görüşüyoruz.... Esat'tan ne haber zeyno

nasıl olsun kızlar çalışıyor benimki işe yaz gelince onların işleri dahada hareketleniyor..
aramız çok iyi çok mutluyuz şu aralar ...
herşey istediğim gibi devam ediyor bakalım... midesinden rahatsız birz o zorluyo başkada bi pürüzümüz yok:asigim:

ya zynepcim benim bulantilarim var 1-2 haftadir
ve simdi sag gogsumun ucundami diyim altinda mi diyim
boyle sanki igne batmasi gibi biseyler hissedyorum
sende olur muydueyvahedigeldismile

zeynep bilir diye sordum oda cikti...

ne bilim ablacim zaten yarin burasi tatil

alirsam anca cuma gunu alirim testieyvahedigeldismile

valla canım hamilelik belirtileri arasında böyle bişey olduğunu duymuştum ama benim başıma gelmedi midem dahi bulanmadı ama amcamın kızında bulantı kusma vegöğsünde bi ağrı olduğunu duymuştum hadi hayırlısı artık...

valla canım hamilelik belirtileri arasında böyle bişey olduğunu duymuştum ama benim başıma gelmedi midem dahi bulanmadı ama amcamın kızında bulantı kusma vegöğsünde bi ağrı olduğunu duymuştum hadi hayırlısı artık...

miden hic mi bulanmadi? :1shok:

valla kimseye soylemedim anca size sorabiliyorum..bilmiyorumkismile

insallah hayirlisi olur ne diyim ki:gitme:

slm kızlar..
herşey yolundaydı hayatımızda taki dun gece ye kadaresım bıraz sogukdu dun gece yorrulmustur dedım zaten oda yorgunum dedı.sabahda baktım aynı tavır kahvaltıdan sonra dedım ne oldu ne bu tavır dedı ben senle bu konuşları konuşmaktan bıtım senle konuşcaz ıkı gunde annem sıkıldı abıme gıtmek istıyor.
öğlendede barıstıkmı dedım barıscaz dedı muhtemelen gece konuşacagız kayın valıdem ne sölemısse artık eşim değistı hemen bakalım bu gece ne olacak kızlar çok huzursuzum...

X