Cadı kazanı..

Sedat aradı, önce annemi aramış, anneler gününü kutlamış sonra beni aradı, kendi anasını aramamış. Sanki benim anam doğurdu ya onu... Akıllısı beni bulmaz ki dediğimde herkes gülüyor bana. Kızlar bu antidepresan bende ters etki yaptı, sakinleşeceğime hiperaktif oldum ben, aklımda hep yaramazlık, fesatlık var. Allahım şu mübarek pazar günü sen beni günahlarımdan arındır, ana akıl fikir ver yarabbim...

abla bu sefer kimi oldurmeyi planyosun:1ninca:

Valla içimde büyük bir enerccciiiii var da daha öldürecek kimse bulamadım.... Acaba tr lellininkilere mi el atsam. Müthiş bir planım var, fazla müshilden bağısakları dışarı çıkarak boktan bir sebepden ölecekler..... müshilide zayıflamak için kullanırken ayarını tutturamayacaklar.....

Valla içimde büyük bir enerccciiiii var da daha öldürecek kimse bulamadım.... Acaba tr lellininkilere mi el atsam. Müthiş bir planım var, fazla müshilden bağısakları dışarı çıkarak boktan bir sebepden ölecekler..... müshilide zayıflamak için kullanırken ayarını tutturamayacaklar.....

abla once bana soz verdin unutma
once benim kaynanayi oldur:1ninca:

Kızlar yanlış anlamayın, içimde bir canavar yaşamıyor.... Sadece sela veriliyor ya, dinlemeyi çok seviyorum bir de annem gazetelerde ölüm ilanlarını okumayı çok sever, anneme okuyacak bişeyler çıksın, canı sıkılmasın kadının diye...

Tama fıstık, önce seninki geri kalanları da dillerinin boyuna göre uzundan kısaya hallederim ben...

--------------------------------------------------------------------------------

kayınpeder çaytabağıymış
oğlan çay bardağı
görümce çay kaşığı
çaydanlığın üstündeki demlik gelinmiş
altındaki suyu kaynana..
bardağı (oğlanı) biraz kaynana biraz gelin doldurumuşş
çay kaşığı (görümce) arada bir gelip karıştırımış..
çaydanlık hep fokur fokur kaynar ya (kaynana kaynıyo) bu kaynadıkça demlikdeki çay (gelin) yavaş yavaş demlenirmiş
Zavallı çaytabağı (kayınpederde) bunların hepsini taşırmış..

BUNU BURDA BıR TOPıĞE YAZMIŞTIM..
BURAYADA KOPı ETTıM...
ayyy edanazcım kıss al el mi atıon bacak mı atıon at bişe bacım şu benimkilere...

hepsiniöldürelim üzerinede kolbastı oynayalım tam olsun içimden geldikaydirigubbakcemile3

X