-
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
cacık dünyanın en lezzetli şeylerinden biriYok aman. Ben sarimsakli, zeytin yagli, bol naneli cacigimla cok mutluyumkocam uye olup konu aciyormus “ben 36 yasindayim karim 33 yasinda sarimsakli cacik yiyip beni opmeye calisiyor. Bosansam mi?”
Son cümlene çok katılıyorum.32'ye en makul maksimum 40 bence
maksimum
bu arada 28-39 arası kadın için en iyi zamanlar olduğunu düşünüyorum
hem mental hem fiziksel olarak
şey gibi düşün, 20'lerin saflığı yok, belli bi olgunluk yaşanmışlık da var ama keşfedilmeyen de birçok şey var
hem iş güç biraz yoluna girmiş oluyor hem insan ne istediğini biliyor falan
40tan sonra ister istemez bi "sen giderken ben dönüyordum" evresi başlıyor bence, hayat yani yapacak bişi yok.
30lar young adult gibi, hem olgunluk var hem enerji var.
her iki cinsiyet için de geçerli.
ama her yaşın ayrı güzelliği var 3 günlük dünyada her yaşta kendimizi sevmeliyiz.
Açık açık söyle dede moduna geçmiş işte o ne öyle duş al parfüm sık ben sevmem böyle de açıkça. Kadınlar nasıl süsleniyorsa erkekler de dikkat edecekHemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün giyer.Bugün üçüncü gün , o izinliydi ben çalisiyordum.Traş falan oldum dedi evet olmuşta, beni aldi eve gectik ama duş almamis aksama kadar kiyafetler aynı, geğirdi sarimsak kokusu geldi, ne yedin dedim cacık dedi, tisortu cikardi ter kokuyor çok rahatsiz oldum ve bu durum yansidi dustu modum o esnada devam edemedim çektim kendimi anladi bozuldu ve ben dile getirmek zorunda kaldim.Çünkü sevgilisiyle buluşacakken insan sarimsak yediyse bi disini fircalar , duş almamis iki kez suya girmek istememiş , hadi almadin be adam bi deodorant sık koltuk altina gercekten bozuldum cunku önemsemedigini dusundum, yada krndni kokmuyor mu saniyor anlamadim ki sonrada keşke belli etmesemiydim dedim cunku baya morali bozuldu ve devam da edemedik yarıda kaldı öyle , bıraktı beni eve gitti.Yüzüne vurmasamiydim ? Ama gercekten etkilendim devam edemedim off ne biliyim kizlar kafama takildi nirmalde temiz bakimli bir adam ama şu işten önce bir duş alır insan dimi ya
Sarımsaksız tadı olmaz ki onunForumda cacığa sarımsak koymayan tek kişinin ben olduğunu öğrendim, gidiyorum
Yalnız değilsin, sarımsaklı cacık no no, hatta mantıya bile koymamForumda cacığa sarımsak koymayan tek kişinin ben olduğunu öğrendim, gidiyorum
Adamın cacık yedikten sonra sevişmek istemesi, 2 gün yıkanmaması falan unutuldu konu sahibiyle arasındaki yaş farkı asıl mesele haline geldi. 52 yaşındaki adama dede denir mi denmez mi sayfalarca bunla ilgili kavgaya tutuşuldu. Geçenlerde de bir üye ablasının cinsel hayatını dert etmişti, konu çok kısa sürede üniversite sınavına ve tıp fakültesi sıralamasına geldi. İnanılmaz kafalar yaşanıyor, buranın sarhoşluğunu hiç bir madde bize veremez.Şu konuyu anasayfada sürekli görüyordum ama hiç kavga çıkacağını düşünmemiştim o yüzden girip okumuyordum. Çünkü bu konudan nasıl kavga çıkabilirdi ki? Kaos olacak konular ilk sayfadan kendini belli ediyor. En fazla insanlar goygoy geçiyodur diye düşünmüştüm. Gerçekten çıkmış kavga haha.
Burda heeeer şeyden kavga çıkabilir. Bir kere yaşı küçük bir üye “nasıl mahkemeyle adımı değiştirebilirim” diye sormuştu. Ben de özelden yazıyorum demiştim. Başka bir üye gelip niye özelden yazıyosun diye benle tartışmıştıAdamın cacık yedikten sonra sevişmek istemesi, 2 gün yıkanmaması falan unutuldu konu sahibiyle arasındaki yaş farkı asıl mesele haline geldi. 52 yaşındaki adama dede denir mi denmez mi sayfalarca bunla ilgili kavgaya tutuşuldu. Geçenlerde de bir üye ablasının cinsel hayatını dert etmişti, konu çok kısa sürede üniversite sınavına ve tıp fakültesi sıralamasına geldi. İnanılmaz kafalar yaşanıyor, buranın sarhoşluğunu hiç bir madde bize veremez.
her sene 4-6 yaş almış adam birde 42,48,52Konularına baktım. Evliykende sevgilin mi vardı? Çünkü boşanma tarihinden önce ilişkilerin başlamış.
kendinden yaşça çok büyük birini dede gibi görmenin nesi yanlış peki açıklar mısın?Yasak değil, yanlış.
52 yaşında bir insan, 30 yaşındaki bir insanın dedesi olamaz. Her ne kadar hakaret, aşağılama olmadığını iddia etseniz de yorumlarda yer alan kullanım sebebi gayette aşağılama ve hakaret içerir.kendinden yaşça çok büyük birini dede gibi görmenin nesi yanlış peki açıklar mısın?
merakımdan soruyorum
dede kelimesi hakaret değil, aşağılama değil, argo değil
en azından ben o anlamda kullanmadım konudaki adam da 52 yaşında zaten. olmayan bir yaş üzerinden de konuşmadım, mecazen söylemedim yani.
benim amcam 50'lerinin sonlarında ve 2 sene önce torunu oldu mesela, gayet dede olunan bir yaş.
ben öyle görüyorum, dede olarak görüyorum.52 yaşında bir insan, 30 yaşındaki bir insanın dedesi olamaz. Her ne kadar hakaret, aşağılama olmadığını iddia etseniz de yorumlarda yer alan kullanım sebebi gayette aşağılama ve hakaret içerir.
Kafaya göre takılıyor.her sene 4-6 yaş almış adam birde 42,48,52
kaynanam 54 yasinda 7 senedir babaanne, dede de olabilir yani gayet52 yaşında bir insan, 30 yaşındaki bir insanın dedesi olamaz. Her ne kadar hakaret, aşağılama olmadığını iddia etseniz de yorumlarda yer alan kullanım sebebi gayette aşağılama ve hakaret içerir.
Ögkkk midem kalktı.Şimdi geğirme tasvirine ne gerek vardı konu sahibi?
Çok mu aradınız bu adamı ya? 37 yaşında görünüyorsunuz, 52 yaşında hijyen eksikliği olan biri neden ya?
Forumda cacığa sarımsak koymayan tek kişinin ben olduğumu öğrendim, gidiyorum
kaynanam 54 yasinda 7 senedir babaanne, dede de olabilir yani gayet
52 yaşındaki bir adam, şayet sizin ebeveynleriniz çok genç yaşta evlendiyse, olsa olsa ebeveynlerinizin yaşında olur; dedeniz yaşında değil.
Bazı ifadelerin bana göresi, sana göresi yoktur. Bir insana dede diyorsanız, reşit olma yaşını baz alarak aranızdaki yaş farkı en az 38+ yaş olmalıdır.
30 yaşındaki yetişkin bir kadının 52 yaşındaki bir adam veya kadın için dede - nene benzetmesi yapması da hiç hoş durmuyor.