kızlar geçen gün parfümeride dolanırken şişesini beğenip parfümü koluma sıktım ve süper ötesi bir koku olduğunu gördüm. ve gerçekten çok kalıcı. yalnız satıcı adam bu size değil ennenize göre bir parfüm. çok ağırdır dedi. cesaret edemedim ben de eden i almaya. sizlere sorayım dedim acaba kullananız var mı ve memnun musunuz??
bence adam doğru söylemiş zira o kokuyu benim annem kullanır bayanssulusmile... oldum olası da sevmemişimdir ama bence bu parfüm 25 hatta 30+ için daha uygun. Eski bir parfüm olduğu için de bütün annelerimizin yaşındaki kadınlar gençliklerinde alıp kullandılar ve onlarla beraber bu koku yaşlandı bence. Gençlere yönelik yığınla yeni parfüm var piyasada..
bence adam doğru söylemiş zira o kokuyu benim annem kullanır bayanssulusmile... oldum olası da sevmemişimdir ama bence bu parfüm 25 hatta 30+ için daha uygun. Eski bir parfüm olduğu için de bütün annelerimizin yaşındaki kadınlar gençliklerinde alıp kullandılar ve onlarla beraber bu koku yaşlandı bence. Gençlere yönelik yığınla yeni parfüm var piyasada..
kesinlikle katılıyorum ben kullanmıştım bi ara o kadar çok ve ağır kokuyoki rahatsız ediyo insanı :bbo: herkes ay ne sıktın böyle dedi bana
yani hiç tavsiye etmiyorum
kızlar bahsettiğiniz cacharel/eau d'eden ise çok çok hafif bir çiçek kokusudur.ben bu parfümü lisede kullanıyordum ve hala da severek kullanabilirim...eğer bahsettiğiniz bu parfüm ise piyasadaki en hafif çiçek kokularından biridir. hatta parfümeri dilinde aquatic çiçek kokusudur yani meltem esintisi gibi bir çiçek kokusu...
Eden çok ağır bir kokudur ve çiçek değil baharatlı bir koku. Sanırım birkaç Eden var. Ben beğeniyorum ve bence yaşlı işi değil. Ama eskiden kullanırdım, çevremde pek beğenen olmadı, bunu da söyleyeyim.
kızlar eden yazlık ve kışlık olmak üzere 2 kokuya sahip,ikiside yeşil ama biri şeffaf o yazlık ben kışlığını seviyorum,koyu yeşil olanı,diğeri hafif oda güzel ama ben kışlığına hastayımmm
kızlar bahsettiğiniz cacharel/eau d'eden ise çok çok hafif bir çiçek kokusudur.ben bu parfümü lisede kullanıyordum ve hala da severek kullanabilirim...eğer bahsettiğiniz bu parfüm ise piyasadaki en hafif çiçek kokularından biridir. hatta parfümeri dilinde aquatic çiçek kokusudur yani meltem esintisi gibi bir çiçek kokusu...