- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
kızlar ben çözümünü buldum doktora gittim daha öncede gitmiştim hap vermişti kullandım iyi geldi ama sonra bırakmıştım cumartesi günü tekrar gittim doktor kızdı niye devam etmedin diye yine bi hap verdi kullanıyorum fayda var onunla bununla uğraşmicam artık saçlarımı mahf ediyorum herşeyi sürmicem artık kafama inşallah tıp fayda eder sonuna kadar
arkadaşlar merhaba çabuk yağlanan saçlara doğal bi çözüm varmı deliriyorum artık saçlarım 24 saat demeden yağlanıyo çok sıkıntı yaratıyo yıkamasam olmuyo çalıştığım için lütfen yardım edin:2::2::2:
dermokil saç maskesi ve şampuanını kullanırsan memnun kalırsın. ben kullandım günlük yağlanırdı saçlarım kullanmaya başaladıktan sonra saçlarım daha gür ve daha canlı oldu tavsiye ederim.
En iyi bitkisel şampuan biliomusun :) Benim saçımda çok yağlanrdı ince telliydi banyo yapardım 2 gun sonra yağlanırdı . saç kremi fln sürerdim onu surunce 1 gunde yağlanırdı .. Bi abla var ECOLİN diye bitkisel bi şampuan satıyor duydun mu bılmıyorum 20 lira fiyatı Onu kullandım çok faydasını gördüm 1 hafta geçiyo yağlanmıyor . Bide Saçım dökülmesi çok azalmıştı . :) Sacın köpüklüyken bi 3 dk falan bekletmen gerekiyor ama sabret o kdr da :):) Ben çok faydasını gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?