• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Çabuk yağlanan saçlar için önerisi olan var mı?

kızlar ben çözümünü buldum doktora gittim daha öncede gitmiştim hap vermişti kullandım iyi geldi ama sonra bırakmıştım cumartesi günü tekrar gittim doktor kızdı niye devam etmedin diye yine bi hap verdi kullanıyorum fayda var onunla bununla uğraşmicam artık saçlarımı mahf ediyorum herşeyi sürmicem artık kafama inşallah tıp fayda eder sonuna kadar:34:

kızlar ben çözümünü buldum doktora gittim daha öncede gitmiştim hap vermişti kullandım iyi geldi ama sonra bırakmıştım cumartesi günü tekrar gittim doktor kızdı niye devam etmedin diye yine bi hap verdi kullanıyorum fayda var onunla bununla uğraşmicam artık saçlarımı mahf ediyorum herşeyi sürmicem artık kafama inşallah tıp fayda eder sonuna kadar:34:

ay canım..sevindim valla ..
hadi bakalım,inşallah saçların en kısa sürede istediğin gibi olur :16::16:

arkadaşlar merhaba çabuk yağlanan saçlara doğal bi çözüm varmı deliriyorum artık saçlarım 24 saat demeden yağlanıyo çok sıkıntı yaratıyo yıkamasam olmuyo çalıştığım için lütfen yardım edin:2::2::2:

dermokil saç maskesi ve şampuanını kullanırsan memnun kalırsın. ben kullandım günlük yağlanırdı saçlarım kullanmaya başaladıktan sonra saçlarım daha gür ve daha canlı oldu tavsiye ederim.

defne garlı şampuan kullanmıştım bir ara, bulabilirsem eğer yine alacağım ondan. yağlı saçlara birebir :3: saçı kurutuyor o nedenle saç uçlarına saç kremi de kullanmak gerekiyor, kremle birlikte kullanılırsa saç daha geç yağlanıyor ve saçlar daha kabarık duruyor bu şampuanı kullanınca. tavsiye ederim

canım novocrin in placenta sebum kontrol adında bi şampuanı var o diğer şampuanlara göre daha iyi üstelik dökülme karşıtı saç uçlarınıda yumuşacık yapıyor,birde saçlarını yıkamaya vaktin olmadığı zaman bebek pudrasını diplere dök parmaklarınla dağıt sonra saçlarını öne at ve fırçala saçların yeni yıkanmış gibi olacak ;)

ben size cuk uygun fiyata yaglanmayı gecktrecek çareyi söyliyecegim..
Duru yeşilçay ve greyfurt özlü şampuanLa saclarını güzelce yıkıyorsunuz.. daha snra Kozanın kükürtLü sabununu alıp saclarını dip kısmına cok az uygulayıp iyice duruluyorsunuz. az miktarda dedim cnkü kükürtlü sabun aşırı kullanıldıgnda sertlik yabıor. ayrıca duru sampuan sacları onarıcı etkiside var. bnm saclarım dökülüyordu buara baya iyiler..

yağlanma için pratik bir çözüm olarakta sephorada kasanın yanında satılan küçük spreyleri öneririm çantama atıyorum gün içinde kötü bi görünüm olduğunda veya ihtiyacm olduğu her an sıkıp tarıorum bi taç takıorum gayet güzel görünüyor.

En iyi bitkisel şampuan biliomusun :) Benim saçımda çok yağlanrdı ince telliydi banyo yapardım 2 gun sonra yağlanırdı . saç kremi fln sürerdim onu surunce 1 gunde yağlanırdı .. Bi abla var ECOLİN diye bitkisel bi şampuan satıyor duydun mu bılmıyorum 20 lira fiyatı Onu kullandım çok faydasını gördüm 1 hafta geçiyo yağlanmıyor . Bide Saçım dökülmesi çok azalmıştı . :) Sacın köpüklüyken bi 3 dk falan bekletmen gerekiyor ama sabret o kdr da :):) Ben çok faydasını gördüm..

En iyi bitkisel şampuan biliomusun :) Benim saçımda çok yağlanrdı ince telliydi banyo yapardım 2 gun sonra yağlanırdı . saç kremi fln sürerdim onu surunce 1 gunde yağlanırdı .. Bi abla var ECOLİN diye bitkisel bi şampuan satıyor duydun mu bılmıyorum 20 lira fiyatı Onu kullandım çok faydasını gördüm 1 hafta geçiyo yağlanmıyor . Bide Saçım dökülmesi çok azalmıştı . :) Sacın köpüklüyken bi 3 dk falan bekletmen gerekiyor ama sabret o kdr da :):) Ben çok faydasını gördüm..

bu sorun için doktora bile gittim şimdi onun verdiği ilaçları kullanıyorum yağlanmam durdu ama ilaç bitince tekrar eski haline gelirmi bilmem,, ama eğer gelirse denerim mutlaka thank you

artık saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum,,,, yavaş yavaş 3e çıkarıcam,,,

yaşasın hergün yıkamaktan kurtuldum,,,,:66::66::66::66::66:

prozinc women şampuan da işe yarıyor yağlanma için ayrıca acayip güzel kokuyor bu şampuan. eczanelerde satılıyor. medikal şampuan olup saçları kazık gibi yapmayan tek şampuan bence. yumuşacık oluyor saçlar. hem medikal hem de bi sürü bitki özü var içinde tavsiye ederim saçları yağlı olmayanlar da çok memnun kalabilirler.

defne garlı ve bioblas yağlı saçlar için olandan memnunum. bir de down under naturals ince telli saçları için hacimlendirici şampuanı var narlı, o da çok güzeldi, bulabilirsem alıcam...

Ben piyasada olan bi çok şeyi denedim hiç biri fayda etmedi.. saçlarım 2. günü yağlanıyoooo çekilmez bi durum :((

Bu arada, saçı yağlı arkadaşlar, saçlarını haftada sadece 2 gün yıkarsa, o yıkama işleminde de hacı şakir şampuan kullanırlarsa yağlanma problemi kalmaz. :32:

Back