• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Çabuk yağlanan saçlar için önerisi olan var mı?

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
arkadaşlar merhaba çabuk yağlanan saçlara doğal bi çözüm varmı deliriyorum artık saçlarım 24 saat demeden yağlanıyo çok sıkıntı yaratıyo yıkamasam olmuyo çalıştığım için lütfen yardım edin:2::2::2:

merhaba yaglı saçlar için amwayin ballı sabununu kullanablirsin haftada 2 kere üstelik bitkisel tanıdıgın yoksa yönlendirebilirim

ben bir sürü şampuan denedim amwayi de denedim aktarın tavsiye ettiğini doktorun tavsiye ettiğinini de ama sonuç vermedi olmadı olmadı olmadı napıcam bilmiyorum:44::44:

saç kremi fön ve saç spreyleride çabuk yaglanmaya neden oluyor birde yapısal bişey galiba benimde çabuk yaglanır birçok şey denedim şimdi amwaydan memnunum en azından saglıklı

tatlım,mecitefendinin ısırganlı bir şampuanı var..ben onu kullanıyorum..2 günde bir yıkıyorum saçlarımı ,güzel oluyor..her gün yıkamak zorunda kalıyordum başka şampuanlarla..ben bir de kendi halinde bırakır kuruturum..fön ,düzeleştirici kullanmam,jöle sürmem..

tatlım,mecitefendinin ısırganlı bir şampuanı var..ben onu kullanıyorum..2 günde bir yıkıyorum saçlarımı ,güzel oluyor..her gün yıkamak zorunda kalıyordum başka şampuanlarla..ben bir de kendi halinde bırakır kuruturum..fön ,düzeleştirici kullanmam,jöle sürmem..

canım benim diyorum ya kullanmadığım denemediğim şey kalmadı die onuda denedim pek işe yaramadı

arkadaşlar merhaba çabuk yağlanan saçlara doğal bi çözüm varmı deliriyorum artık saçlarım 24 saat demeden yağlanıyo çok sıkıntı yaratıyo yıkamasam olmuyo çalıştığım için lütfen yardım edin:2::2::2:

saç diplerine çam terebentin yağı sür. hızlı uzamasını da sağlıyor...

Son düzenleme:
çam terebentin değilde başka yağlar kullandım ama zaten yağlı saçım olduğu için daha mahf ediyo:14::14::14::14::14:

canım benimde öyle saçlarım yaa.biara hergun yıkardım sonra kına yapmaya başladım saçı kurutuyormuş.bide sarımsaklı şampuan kullanıyorum artık 2 gun gidiyor.ama daha uzun değil:((

canım benimde öyle saçlarım yaa.biara hergun yıkardım sonra kına yapmaya başladım saçı kurutuyormuş.bide sarımsaklı şampuan kullanıyorum artık 2 gun gidiyor.ama daha uzun değil:((

kına benim saçlarımı çok kuruttu,ama sadece uçlarını..dipleri yine yağlı:((
artık yakmıyorum,uçlarını çok zor düzelttim..

kına benim saçlarımı çok kuruttu,ama sadece uçlarını..dipleri yine yağlı:((
artık yakmıyorum,uçlarını çok zor düzelttim..

gerçektenmi bana çok iyi geldi canım ya.saçlarım gürleşti,daha çabuk uzuyor ben 1.5 ayda bir yakıyorum.belki saçın yapısına göre değişiyor.ama cidden bu yağlanma berbat bişi.ben plesanta şampuanda duydum normalde saç dökülmesi için ama saçı kurttuğunu söyluyor annem.şampuanım bitsin onada bakcam.ufff:44:

gerçektenmi bana çok iyi geldi canım ya.saçlarım gürleşti,daha çabuk uzuyor ben 1.5 ayda bir yakıyorum.belki saçın yapısına göre değişiyor.ama cidden bu yağlanma berbat bişi.ben plesanta şampuanda duydum normalde saç dökülmesi için ama saçı kurttuğunu söyluyor annem.şampuanım bitsin onada bakcam.ufff:44:

ne güzel canım ya kına senin saçlarına yaramış..ben kınanın rengini çok severim ama olmuyor işte..
evet canım şaçın cinsi de önemli,benim saçlar zaten cins bir saç..herkese iyi gelir benim saçta tık olmaz :50::50::50::50::50:
evet yağlanma berbet bir şey..
ben plesanta da kullandım,o da fayda etmedi..
bir de sen dene bakalım,belki memnun kalırsın..

Back