ben bir kutu doğum kontrol hapını bemix evigen vitaminleri sarımsaklı sampuana kattım konu bile açmıştım ama bi işe yaramadı:/ şimdide sampuanımda camterebentini var sirkeli suylada son durulama suyu yapıyorum parladı saclarım kızlar:)
normalda saçların nnerdeler canım.? Benm saımın tek sıkıntısı uzamaması ayy eskı resmlerme baktıkca ndn kestrdn dıye kendmı yıyorum ./ umarm ters etki yapmaz cabucak uzarr rapunzele dönüşürüzz.)
Canım gecikme falan olmadı tam günümde oldum, dedikleri gibi bi kıllanmada yok hersey yolundaa :)
sevindm tatlım adına bende sinemakiye ara verdim baya uzadı ara verince 3 hafta werdm gelcek hafta tekrar baslıcamm inşalllah
sinameki yi nasıl kullanıyoruz canım nasıl yapıldıgını yazar mısın rica etsem?
canım 1 tutam sinemakiyi alıyosun ocakta kaynatıyon , kaynadıktan sonra ılıkken içine bemiks ampülle tatlı badem yağını koyup karıştırıyosun. diplerine ve tüm saçlarna uyguluosun dillersen 4-5 saaat dilersen yarım saat beklet . ben yarım saat 1 saaat bekletiyodm.
çok tesekkür ederim canım :)
sevindm tatlım adına bende sinemakiye ara verdim baya uzadı ara verince 3 hafta werdm gelcek hafta tekrar baslıcamm inşalllah
Kaç hafta yaptınki canım ? Yarın bende 5. kürümü yapıcam 6da mı ara versem 8de mi kararsızım :)
ben 9.kürde ara verdim sınavlar yüzünden elim değmedi 3 hafta ara verdim bu hafta kesin başlıcam artk sinemakiye :)
anladım canım hayırlı olsun şimdideen :)
anladım canım hayırlı olsun şimdideen :)
canım ya ben hormonlara etkı eder diye korkuyorm kullananlarda regl donemnde gecıkmesı oluyomus. Bde kıllanma tuylenme yapar dıye korkuyorm ya.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?