• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Çabuk saç uzatmak

ben bir kutu doğum kontrol hapını bemix evigen vitaminleri sarımsaklı sampuana kattım konu bile açmıştım ama bi işe yaramadı:/ şimdide sampuanımda camterebentini var sirkeli suylada son durulama suyu yapıyorum parladı saclarım kızlar:)

canım o dediklerini hiç denemdim malsef.( ama sinemakiyi denemeni tavsye ederm benm cenemde olan saclarm omzumun altında smdı :)

canım ben 2 haftadır kullanıyorum sinameki ve ve şampuanı, ilk başladığım gün düzleştirdim saçımı arkaya attım sütyen kopcamın üstündeydi şuan altında 10 günde 2 cm falan uzadı yani :) dönemsel birşey mi oldu bilmiyorum ama inşallah böyle devam eder :) bide ben o gün kırıklarımı aldırıp başladım bakımlara onun etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum bende arkadaşım tavsiyesiyle başladım şuan ona dua ediyorum :)

normalda saçların nnerdeler canım.? Benm saımın tek sıkıntısı uzamaması ayy eskı resmlerme baktıkca ndn kestrdn dıye kendmı yıyorum ./ umarm ters etki yapmaz cabucak uzarr rapunzele dönüşürüzz.)

Canım gecikme falan olmadı tam günümde oldum, dedikleri gibi bi kıllanmada yok hersey yolundaa :)

sinameki yi nasıl kullanıyoruz canım nasıl yapıldıgını yazar mısın rica etsem?

canım 1 tutam sinemakiyi alıyosun ocakta kaynatıyon , kaynadıktan sonra ılıkken içine bemiks ampülle tatlı badem yağını koyup karıştırıyosun. diplerine ve tüm saçlarna uyguluosun dillersen 4-5 saaat dilersen yarım saat beklet . ben yarım saat 1 saaat bekletiyodm.

canım 1 tutam sinemakiyi alıyosun ocakta kaynatıyon , kaynadıktan sonra ılıkken içine bemiks ampülle tatlı badem yağını koyup karıştırıyosun. diplerine ve tüm saçlarna uyguluosun dillersen 4-5 saaat dilersen yarım saat beklet . ben yarım saat 1 saaat bekletiyodm.

çok tesekkür ederim canım :)

Bende sinamekiye basladm 1 defa yaptm henuz,ve su dogum kontrol hapina baslamak istiyorum etki gorenler cevap atarsa seviniriim:)

canım ya ben hormonlara etkı eder diye korkuyorm kullananlarda regl donemnde gecıkmesı oluyomus. Bde kıllanma tuylenme yapar dıye korkuyorm ya.s

Canım ben 3aydır kullanıyorum hormonsal olarak hiç bir etkisi yok korkma, regl dönemlerimde gayet düzenli bi şekilde devam ediyo...herkesten duyduklarına inanma şampuan bu yıkarnırken tabi ki ğstüne değecek, korkma hiç bişey olmuyo ve de saçlarım ilk ay 4 parmak kalınlığında dibi geldi inanamadım,benim saçlarımda kısa küt ;) denemeye devamm

banada yardımcı olursanız sevinirim foruma yeni üyeyim.
sinemaki kürünü ve doğum kontrol haplı şampuanını aynı anda kullansam sorun olur mu biran önce uzasın istiyorum saçlarım. kullanan bilgilendirirse sevinirim

Back