Hanımlar benim saçlarım yandı ve kısa kestirdim ama uzatmak istiyorum. En çabuk nasıl uzatabilirim doğal yollardan. Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz benimleeeeee
Tamam canım teşekkür ederim çok ama bepanthene ve bimeks ampullerini nereden alabilirim. Bir de bakır saçtan kurtulmak için bildiğin doğal bir yol var mıı? Çünkü oriel istemiyoruum.
eczanelerde var :) bemiksi oradan aldım
şampuanına 1 kutu doğum kontrol hapını ezip karıştır canım içine ayrıyetten bepantene ampülleri ve bemiks ampülleri dök tatlım...
ayrıyetten doğum kontrol hapından ve ampüllerden bide zeytin yağından ayrı bi kaseye dök saçına haftada bir maske uygula bu şekilde saçlarında etki göstereceğini umuyorum...
eczaneci bir arkadaşımın tavsiyesi...
unutmadan saçını yıkarken dikkat et saçın haricinde diğer yerlerine değmesin
canım sana bı sorum olucak. Bende saçımı uzatmaya çalısmaktaym ama bu dogum kontrol hapını yenı duydum. Sen kullandın mı gerckten uzatmaya etkısı varmı bırde sacı kurutuyomu dökermi?
Başlığı görünce saç uzatma yöntemi var sandııımmBen kullanıyorum canım yaklaşık 10 gün oldu dökülme yada kurutma olmuyo tam tersine ipek gibi saçların oluyo ve dökülmen varsa ilk yıkamada fark ediyosun dökülmeyi durduruyo, uzamayada etkisili yada daha dolgun diye bana öyle geliyo ama tavsiye ederiim :)
canım ya ben hormonlara etkı eder diye korkuyorm kullananlarda regl donemnde gecıkmesı oluyomus. Bde kıllanma tuylenme yapar dıye korkuyorm ya.s
bende tüylenme yapmadı tatlım reglime 1 hafta var etkilerse yazarım ama dıştan kullandığımız için etkileyeceğini sanmıyorum :)
canım sonuçlarnı paylaşırsan sewınırım:)
Tabi tatlım merak ettiğin başka bişe olursa sor :)
ben bir kutu doğum kontrol hapını bemix evigen vitaminleri sarımsaklı sampuana kattım konu bile açmıştım ama bi işe yaramadı:/ şimdide sampuanımda camterebentini var sirkeli suylada son durulama suyu yapıyorum parladı saclarım kızlar:)
cnm smdlık yok tek merak ettıgım dogum kontrol hapının etkısı:)
1 hafta sonra 3 haftam dolucak canım yeni fotoğraf ekliycem boydaki farkın görülmesi için, hormonlarla ilgili bir sorun oluyo mu onuda 1 hafta sonra söyliycem umarım bi sıkıntı olmaz ya çok memnunum saçlarım yumuşacıık kendine geldiler resmen ve uzuyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?