• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çabuk hazırlanmak

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.828
17.333
498
Kizlar hemen uyanıp dusunu alıp gidenler nasıl gidiyor?
Yok mümkünatı yok hadi diyorum hemen duş alayim cikayim 5-10 dakika ya çıkarım acayip hızlı davraniyorum yine 18 dakika oluyor. Bazıları diyor ki 2 dakika sürmez benim ki. Yok mümkün değil cikamiyorum. Girdim saçımı yikadim 2 kere, kremledim hemen duş jeliyle yikadim vücudumu bacaklarımı jiletle hallettim ve ciktim bi baktım 18 dakika az daha gec kalacaktim bu en hızlı halimdi.
Ve çoğu konuda acayip hizliyimdir herkes şaşırır nasıl bu kadar hizlisiniz diye evi supurup silmem tozları almam yarım saatde biter. Ve ev 150 metre. Ama bu hazırlanma konusu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Akşam duş alayim desem o zaman yarım saati çokça geçiyor ve saçımı kurutamiyorum kimse rahatsız olmasın diye grip oluyorum.
Nasil hemen hazirlaniyorsunuz bu işin sırrı nedir ?

Kizlar hemen uyanıp dusunu alıp gidenler nasıl gidiyor?
Yok mümkünatı yok hadi diyorum hemen duş alayim cikayim 5-10 dakika ya çıkarım acayip hızlı davraniyorum yine 18 dakika oluyor. Bazıları diyor ki 2 dakika sürmez benim ki. Yok mümkün değil cikamiyorum. Girdim saçımı yikadim 2 kere, kremledim hemen duş jeliyle yikadim vücudumu bacaklarımı jiletle hallettim ve ciktim bi baktım 18 dakika az daha gec kalacaktim bu en hızlı halimdi.
Ve çoğu konuda acayip hizliyimdir herkes şaşırır nasıl bu kadar hizlisiniz diye evi supurup silmem tozları almam yarım saatde biter. Ve ev 150 metre. Ama bu hazırlanma konusu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Akşam duş alayim desem o zaman yarım saati çokça geçiyor ve saçımı kurutamiyorum kimse rahatsız olmasın diye grip oluyorum.
Nasil hemen hazirlaniyorsunuz bu işin sırrı nedir ?
Benim sadece saçım en az 1 saatimi alıyor:110: çok gür olduğundan kuruması zor oluyor tara şekil ver derken 1 saati buluyor:bicak:

Her sabah istisnasız duş alırım. 2 dakikaya hiç inemedim :) 2 dakikada yıkanan bana göre yıkanmamıştır.. saçından inen köpükle vücut yıkandı mantığı.. benimde yıkanmam 15 dakika sürüyor,saçınızı bikere şampuanlamanız yeterli bence. Saçıma sık sık keratin bakım yaptırıyorum,kurut çık modunda her daim bakımlı görünüyor. Makyaj,saç,giyin falan derken yataktan kalkıp kapıya ulaşmam 1 saate yaklaşıyor :) ben böyle iyi hissediyorum kendimi güne temiz ve güzel başlıyorum..

Akşam duş alınca neden saçınızı kurutmuyorsunuz

Yani akşam dediğiniz sabahın 5 i değilse sıkıntı olmaz ki

Ben hiç komşunun fön makinasının sesini duymadım duşun sesini duyduğum halde

Bir keresinde banyoda 3 dakika da komple yıkanıp çıktığımı biliyorum.

Gir sacina vucuduna suyu tut.
Bir kere saçını sampuanla ardından hemen vucudunu kopukle ( ben o aralikda yuzumu kopukleyip disimi fircaliyorum.
Sonra aç suyu sonuna kadar tut yukardan durulan çik
Benim icin süresi 3 dakka :deli:

Kızlar dustan çıkmam 18 dakika. Çıkıp saçımı kurutmam giyinmem derken 40 dakika buluyor evden çıkmam.
Ama içini rahatlattiniz geçen biri 10 dakika banyo için cok ben 2 dakikaya çıkıyorum deyince şoka girmiştim

Benim sadece saçım en az 1 saatimi alıyor:110: çok gür olduğundan kuruması zor oluyor tara şekil ver derken 1 saati buluyor:bicak:

saçınızı bir kere yıkamanız kafi. jilet yerine de ayda 1 kere ağda yapmanız duş zamanınızı kısar. böylece 5 dakikada çıkarsınız rutine oturtursanız.

gayet makul bir hız bence çok çabuk çıkmak için bir defa saçını yıkayıp duş jeliyle üstün körü geçmen lazım :kahve:

18 dk tutuyor benimki de ve jilet işi hariç
Ve buda benim en hızlı halim :)

18 dk cıktıgınıza gore ve o arada duş aldığınıza göre saclarınız salkım gıbı cıkıyorsunuz evden
Ayrıca hayırdır , koşturan mı var ?

Saçını 1 kere yıkayacaksın saçın şampuanlıyken vücudunu duş jeli ile geçeceksin ikisini birden durulayacaksın. Beb sadece duş alacaksam 5-6 dk da çıkıyorum ama sac kurutmam yine 15-20 dk sürer çok uzun çünkü.

Saçını 1 kere yıkayacaksın saçın şampuanlıyken vücudunu duş jeli ile geçeceksin ikisini birden durulayacaksın. Beb sadece duş alacaksam 5-6 dk da çıkıyorum ama sac kurutmam yine 15-20 dk sürer çok uzun çünkü.

jilet değil de ağda kullansan ayda bir yaparsın diğer günler tahat edersin.

2 dk da duş alan insan sadece vücuduna su tutuyordur çıkıyordur diğer türlü saçların yıkanıp durulanıp banyodan öıktıktab sonra kurulanması en az 20 dk

Oyumu yarım saat erken kalkılır, rahat rahat hazırlanılırdan yana kullanıyorum :KK66:

+1 aynen katılıyorum...
Tesekkur ederim. İse giderken günlük duş almazsam rahat edemiyorum. Bazen de acil bir iş çıkıyor ve yarım saate hazır olmam gerekiyor o zaman yandigimin resmi.

18 dakika sadece duş :-)
Hazirlanayim saçımı kurutayim derken 40 dakikayı buluyor çıkmam. Tesekkur ederim yorumlar için :)
E elmas gzl maşallah hemşerim bu nasıl hız :-)
Her sabah istisnasız duş alırım. 2 dakikaya hiç inemedim :) 2 dakikada yıkanan bana göre yıkanmamıştır.. saçından inen köpükle vücut yıkandı mantığı.. benimde yıkanmam 15 dakika sürüyor,saçınızı bikere şampuanlamanız yeterli bence. Saçıma sık sık keratin bakım yaptırıyorum,kurut çık modunda her daim bakımlı görünüyor. Makyaj,saç,giyin falan derken yataktan kalkıp kapıya ulaşmam 1 saate yaklaşıyor :) ben böyle iyi hissediyorum kendimi güne temiz ve güzel başlıyorum..

18 dk ise yine iyisiniz :)
Yarım saatten önce hazırlandığım çok az zaman vardır.
Bir 10 dakika daha erken kalkın olsun bitsin :)

Akşam duş alınca neden saçınızı kurutmuyorsunuz

Yani akşam dediğiniz sabahın 5 i değilse sıkıntı olmaz ki

Ben hiç komşunun fön makinasının sesini duymadım duşun sesini duyduğum halde

Bir keresinde banyoda 3 dakika da komple yıkanıp çıktığımı biliyorum.

Gir sacina vucuduna suyu tut.
Bir kere saçını sampuanla ardından hemen vucudunu kopukle ( ben o aralikda yuzumu kopukleyip disimi fircaliyorum.
Sonra aç suyu sonuna kadar tut yukardan durulan çik
Benim icin süresi 3 dakka :deli:

Bir bana mı sabahları duş almak garip geliyor

Sanki gece olması gereken bir şeymiş gibi, daha rahat uyuyorsun hem :27:

Bence 18dk saçı uzun olan bir kadın için gayet ortalama

Benimkiler de belime geliyor ama 1 kez yıkıyorum ben

1den fazla yıkamaya gerek yokmuş, yıpratıyormuş diye biliyorum

Acele edersem 10 dk sürüyor

Beni en çok sıkıntıya sokan şey makyaj, o uzun sürüyor

Özeniyorum çok ondan mı acaba, müzik dinleyerek falan yapıyorum :rolleyes:

Tesekkur ederim. İse giderken günlük duş almazsam rahat edemiyorum. Bazen de acil bir iş çıkıyor ve yarım saate hazır olmam gerekiyor o zaman yandigimin resmi.
Günlük duş erken kalkarak halledilir.. aciliyet durumunda dusu düşünemem herhalde :)

Duş benim 15 dk sürüyor iki kez şampuanlama krem ve duş jeliyle temizlik :süslü:
Lazere gittiğim için diğer detaylara girmiyorum.
Lazer ya da ağda düşünebilirsiniz.
Jilet yapmak izlere de neden olabilir :KK73:

Back
X