ben 28 yaşıma geldim bi erkeğe hemen çok çabuk bağlanıyorum dünyamın merkezi yapıyorum hemen bitince de dünya başıma yıkılıyor.bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var neden böyle yapıyorum erkekleri bizmi şımartıyoruz bilmiyrm ağır davransam suç cilveli olsak suç herşey suç
önce sen
sonra ailen
sonra bir erkek
sırayı karıştırdığındandır
erkeksiz de mutlu olunur onu odak yapmayın olursa olur olmazsa olmaz diye düşünürsek daha huzurlu değil mi:)
Küçükken aileden yeterli sevgiyi alamadigimizda böyle oluyor malesef belki bu yüzden olabilir sizinkide. Kendinize değer verin önce bırak o seni kendine bağlamaya çalışsın
ben 28 yaşıma geldim bi erkeğe hemen çok çabuk bağlanıyorum dünyamın merkezi yapıyorum hemen bitince de dünya başıma yıkılıyor.bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var neden böyle yapıyorum erkekleri bizmi şımartıyoruz bilmiyrm ağır davransam suç cilveli olsak suç herşey suç
Bunların artık farkındasın, bundann sonraki ilişkinize belli bir kota olsun örn:6 ay sonra ailevi sorunlardan bahsedicem gibi.Bazen ne yapsanız olmaz bu da kısmettir.
Ben de ilgi, sevgi konusunda eksiklik yaşadım küçükken. Hatta çok fazla ilgisiz ve yalnız bırakıldım ama hiçbir zaman bağlanmadım birine.
Tam tersi karşı taraf hep bağlandı, sevgi verdi bana.
Sevgi alamamakla falan alakalı olmasa gerek ya da herkeste farklı etkileri vardır bilemiyorum.
Bence bağlanmak güzel bir şey. Sonucunda üzülebilirsin ama sevgiyi içinde hissedebilmek çok güzel. Ben onu yapamıyorum. Bağlanabilsem diyorum keşke. Bu yüzden durumun vahim değil bana göre ama hayatının merkezi yapman aşırılık.
Doğru insana bunu yapsan sorun değil de, seni dikkate almayan adam için lüzumsuz.
O yüzden karşındaki insan buna değer mi onu düşün önce. Duygularını kontrol edebilirsin. Gözünde büyütme.