• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ca125 testi yüksek çıkanlar bakarmısınız?

Pitircikz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
567
3
296
Ankara
Arkadaşlar ben kısmetse bayramdan sonraya ameliyat olucam çikolata kisti için en büyüğü 3 cm yanlız ameliyat önceki yaptırdığım testlerde bu ca125 :121 çıktı bende baya bi yüksek yani benim gibi yüksek çıkan arkadaşlar varmı aranızda ?doktor nededi bunun için sizlere

merhaba ca125 tahlili kanserle alakalı bi tahlil benim de kistim vardı 5-6 cm ilaç kullandım eritti gitti doktorun birşey demiyor mu allah şifa versin çok geçmiş olsun

çok sağol canım zaten ameliyat olucağım ameliyat öncesi yapılan tetkikler bunlarda doktora daha göstermedim neyse bakalım artık kaderde nevarsa onu göreceğiz kaderde varsa üzülmek neye yarar ......... Demiş ünlü amcalarımız :)

çok sağol canım zaten ameliyat olucağım ameliyat öncesi yapılan tetkikler bunlarda doktora daha göstermedim neyse bakalım artık kaderde nevarsa onu göreceğiz kaderde varsa üzülmek neye yarar ......... Demiş ünlü amcalarımız :)

arkadaşom sıkma sakın canını.çikolata kistinde de yüksek çıkıyor bu değer. gelen herşey Allahtan,herşeyin hayırlısını versin. amelyatınının başarılı geçmesini diliyorum.geçmişolsuna.s.

benimde yüksek çıkmıştı geçen sene 100 ün üzerindeydi.ultrasonda bişey çıkmadı dr testi tekrarlayalım dedi. bu kadar yüksek olması normal değil endometriozis olabilir dedi...ama ben bu testi yaptırınca adetliydim 3. günüydü... adetliyken bu ca 125 yüksek çıkıyomuş sonra bi daha yaptırdım bu sefer 40 küsür bişey çıktı o günde yine adetimin ilk günüydü....bi dahada gitmedim dr.

Benimde sağ yumurtalığımda 5 cm çikolata kisti var..3,5 senedir tedavi görüyorum..Benimde Ca 125 sonucum 70 küsür çıkmıştı..Ben çok korkmuştum..
Ama doktorum endometriozis hastalarında bu değer yüksek çıkar dedi.
Ve 200 den fazlaysa ancak kanser şüphesi duyulur dedi..
2 ay sonra tekrar yaptırdığımda Ca 125 40 lara düşmüştü..Üstelik kistim büyüdüğü halde..
!20 çok yüksek bir değer değil..Korkulacak bir şey yok canım :))

Kızlar dün doktora sordum evet sennde dediğin gibi nehir 21 korkulacak bişi yokmuş çikolata kisti olanlarda böyle çıkarmış kiminde daha düşük olurmuş oda bünyeden dolayı herkeste farklı sonuç olurmuş rahatladım valla yavvvvvvvvvv

ben de sadece adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim...
iki kist çıktı 3 ve 3.5 cm.
üstelik CA-125 testim 203
çıktı. hemen ameliyata almak istemediler, ilaç tedavisine başladık... ayda bir muayene bakalım ne olacak....

benimde sağ yumurtalığımda 5 cm çikolata kisti var..3,5 senedir tedavi görüyorum..benimde ca 125 sonucum 70 küsür çıkmıştı..ben çok korkmuştum..
Ama doktorum endometriozis hastalarında bu değer yüksek çıkar dedi.
Ve 200 den fazlaysa ancak kanser şüphesi duyulur dedi..
2 ay sonra tekrar yaptırdığımda ca 125 40 lara düşmüştü..üstelik kistim büyüdüğü halde..
!20 çok yüksek bir değer değil..korkulacak bir şey yok canım :))

slm acaba şuan kistiniz ne durumda bilgi verirmisiniz?

Back