Ca 153 değeri

birmavipapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
256
104
Kızlar merhaba. Anneme meme kanseri teşhisi konuldu 3 ay önce ve akıllı ilaç tedavisine başlandı. Her ay kan değerlerine bakılıyor. Tüm değerleri düşmüş ama Ca153 yani meme kanserinin etkilediği değer düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor. Araştırdığımda tedaviye yanıt alınmadığı, kanserin yayıldığı anlamına gelir diyor. Doktor randevusu cumartesi geçen ay düşmesini beklerdim dedi. Hala düşmedi. Bilgisi olan var mı?

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Bilgim yok ama bilen birilerinin dikkatini çeksin diye yazıyorum.

Hiçbir bilgim yok konunuz üstte kalsın diye yazdım.
Rabbım annenize acil şifalar versin inşAllah

Meme kanserli hastada tedaviye başlandıktan sonraki birkaç hafta içinde CA 15-3 düzeyinin artması beklenen bir durumdur ve hastalığın ilerlediği şeklinde yorumlanmamalıdır

Meme kanserli hastada tedaviye başlandıktan sonraki birkaç hafta içinde CA 15-3 düzeyinin artması beklenen bir durumdur ve hastalığın ilerlediği şeklinde yorumlanmamalıdır
Tedavide 3. Ayı geride bıraktık. İlk ay artmasının normal olduğunu bende okudum ama doktor artık düşmesi gerekir demişti geçen ay ama düşmemiş aksine artmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…