- 4 Ağustos 2014
- 256
- 104
-
- Konu Sahibi birmavipapatya
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Bilgim yok ama bilen birilerinin dikkatini çeksin diye yazıyorum.Kızlar merhaba. Anneme meme kanseri teşhisi konuldu 3 ay önce ve akıllı ilaç tedavisine başlandı. Her ay kan değerlerine bakılıyor. Tüm değerleri düşmüş ama Ca153 yani meme kanserinin etkilediği değer düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor. Araştırdığımda tedaviye yanıt alınmadığı, kanserin yayıldığı anlamına gelir diyor. Doktor randevusu cumartesi geçen ay düşmesini beklerdim dedi. Hala düşmedi. Bilgisi olan var mı?
Hiçbir bilgim yok konunuz üstte kalsın diye yazdım.Kızlar merhaba. Anneme meme kanseri teşhisi konuldu 3 ay önce ve akıllı ilaç tedavisine başlandı. Her ay kan değerlerine bakılıyor. Tüm değerleri düşmüş ama Ca153 yani meme kanserinin etkilediği değer düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor. Araştırdığımda tedaviye yanıt alınmadığı, kanserin yayıldığı anlamına gelir diyor. Doktor randevusu cumartesi geçen ay düşmesini beklerdim dedi. Hala düşmedi. Bilgisi olan var mı?
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Bilgim yok ama bilen birilerinin dikkatini çeksin diye yazıyorum.
Amin Allah razı olsunHiçbir bilgim yok konunuz üstte kalsın diye yazdım.
Rabbım annenize acil şifalar versin inşAllah
Meme kanserli hastada tedaviye başlandıktan sonraki birkaç hafta içinde CA 15-3 düzeyinin artması beklenen bir durumdur ve hastalığın ilerlediği şeklinde yorumlanmamalıdırKızlar merhaba. Anneme meme kanseri teşhisi konuldu 3 ay önce ve akıllı ilaç tedavisine başlandı. Her ay kan değerlerine bakılıyor. Tüm değerleri düşmüş ama Ca153 yani meme kanserinin etkilediği değer düşmesi gerekirken sürekli yükseliyor. Araştırdığımda tedaviye yanıt alınmadığı, kanserin yayıldığı anlamına gelir diyor. Doktor randevusu cumartesi geçen ay düşmesini beklerdim dedi. Hala düşmedi. Bilgisi olan var mı?
Tedavide 3. Ayı geride bıraktık. İlk ay artmasının normal olduğunu bende okudum ama doktor artık düşmesi gerekir demişti geçen ay ama düşmemiş aksine artmış.Meme kanserli hastada tedaviye başlandıktan sonraki birkaç hafta içinde CA 15-3 düzeyinin artması beklenen bir durumdur ve hastalığın ilerlediği şeklinde yorumlanmamalıdır
Peki metastaz varmi diye sormadinmi benim annemde kanserdiTedavide 3. Ayı geride bıraktık. İlk ay artmasının normal olduğunu bende okudum ama doktor artık düşmesi gerekir demişti geçen ay ama düşmemiş aksine artmış.
Metastaz var Zaten sormama gerek yok her şey filmlerde çıkıyorPeki metastaz varmi diye sormadinmi benim annemde kanserdi
Alla alla kemoterapide aliyosa neden dusmesinki annem alamiyodu onunki hep 1.000 lerdeydi bilemedimMetastaz var Zaten sormama gerek yok her şey filmlerde çıkıyor
Kemoterapi almıyor, akıllı ilaç ve hormon tedavisi uygulanıyor. Anneniz de mi meme kanseriydi? Neden kemoterapi alamıyordu?Alla alla kemoterapide aliyosa neden dusmesinki annem alamiyodu onunki hep 1.000 lerdeydi bilemedim
Annem yemek yemek borusu kanseriydi 34 kiloya kadar düştü bünyesi aşırı zayıftı doktor vermeyi uygun gormedi kaldıramaz dediler vermediler akilibilacta vermedilerKemoterapi almıyor, akıllı ilaç ve hormon tedavisi uygulanıyor. Anneniz de mi meme kanseriydi? Neden kemoterapi alamıyordu?
AnladımA
Annem yemek yemek borusu kanseriydi 34 kiloya kadar düştü bünyesi aşırı zayıftı doktor vermeyi uygun gormedi kaldıramaz dediler vermediler akilibilacta vermediler
Uzulme allah buyuktur ona sigin inan elden bisey gelmiyoAnladım
Öyle Rabbim yardımcımız olsun. TeşekkürlerUzulme allah buyuktur ona sigin inan elden bisey gelmiyo