Ca 125 yardm ltfen

silver32

sütdanasınınanası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
97
0
86
Isparta
:1shok:arkadaslar doktorum batında serbest mayi olduğunu söyledi ultrasondan sonra ca 125 testi yaoıldı sonucları cıkmadı henüz bileniniz varsa bu sıvı birikimi neden olur ve bu test ne işe yarar yazarsanız sevinirim

ca 125 yumurtalık kanserinde yükselen bir belirteç,batında serbest sıvı ve ultrasonda anormallik görerek doktorunuz endişelenmiş olabilir.

benimde ca 125 im yüksek cıkmıstı..dr onemsemedi..bundan 6 ay sonra jin.gittim karında sıvı var dedi..adetliyken gel dedi 15 gün sonra adet oldum gittim sıvı kaybolmuştu...seninkide geçici olabilir endişelenme benim ca125 im hala yüksek ama ben haşimato hastasıyım bu yüzden bende normalmiş..

tatlım benim bildiğim ca 125 i oluşumun kanserle alakası olup olmadığının ön tespiti için yaptırıyorlar hiç merak etme rutin yani benim çalıştığım hastanede günde yüzlerce kişiden isteniyo yüzlerce kanda çalışıyoruz değerler kişiye göre değişir. sonucunu al ve doktor ne derse onu yap ama meraklanma bu doğal bişey nix arkadaşımında söylediği gibi büyük ihtimalle geçicidir. zaten 10 kadından 7 sinde olur adetle atılır meraklenma geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…