- 5 Ekim 2024
- 23
- 20
- 29
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunMerhabalar sonuclariniz çıktı mı acaba inşallah tertemizdir ve asla kötü haber almazsınız. bende 28 yasindayim ve rahim Zarı ve over kanseri teşhisi kondu çok yeni
Mr sonucunun cikinca yazar mısınız yineEvet bana da iyi geliyor çok teşekkür ederim…
Ne güzel Rabbim bana da, bize de nasip etsin tertemiz sonuçlar almayı inşallah
Haftaya pazartesi çikacağini söylediler. Çıkınca yazarim insallah ama ne çıkacak diye korkuyorumMr sonucunun cikinca yazar mısınız yine
Çok geçmiş olsun Allahin izniyle hemen iyileşirsiniz inşallahMerhabalar sonuclariniz çıktı mı acaba inşallah tertemizdir ve asla kötü haber almazsınız. bende 28 yasindayim ve rahim Zarı ve over kanseri teşhisi kondu çok yeni
Benim rahimde miyom vardı 10 cm ameliyat oldum .ve pataloji sonucum kötü geldi. Ca değerini daha önce duymadım İsviçre'de yaşıyorum o değere bakıldı mi burda bilmiyorum . Ardından pet çekildi kanser kaçıncı evrede olduğunu anlamak için ordada rahim Zarı ve yumurtalık kanseri 1. Evre olduğumu söyledi malesef doktor. Şu an bir seçim yapmam isteniyor . 20 gün içinde ameliyat olup bundan sonraki hayatıma rahim olmadan cocuksuz devam etmek yada risk alıp 6 aylık tedaviyi denemek ve hemen ardından tüp bebekle hamile kalmaya çalışmak yani şu an inanın ne yapacağımı bilmiyorum.İnsallah asla asla kimse bunu yaşamazÇok teşekkür ederim Allah razı olsunHenüz sonuçlarım çıkmadı bekliyorum inşallah temiz çıkar
Çok geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşallah.Sizin teşhis nasil kondu? Ca-125 değeriniz kaçti biraz bilgi verebilir misiniz
Lütfen böyle düşünme dua etmeye devam et dua en iyi gelen şeyMr sonucum çıkmadı ama bu akşam kistimle ilgili hiçbir doktor bilgi vermediği için ultrason raporuma bakmak aklima geldi. Baktiğimdan beri de ağliyorum. Ca 125 değerim 246’ydı zaten ve kistin solid yapıda olmasi araştirdiğima göre iyi bir şey değilmiş. Solid yapıda kistler iyi huylu da kötü huylu da olabiliyormus. Ama Ca-125 değerimin yüksekliği hem de kistin solid yapıda olmasi beni tamamen karamsarlığa bürüdü Mr’a karşı olan umutlu bekleyişim bile bitti. Çok üzgünüm
Eki Görüntüle 3493126
Okurken çok üzüldüm sizi çok iyi anliyorum Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum böyle bir seçim yapmak zorunda kalmakBenim rahimde miyom vardı 10 cm ameliyat oldum .ve pataloji sonucum kötü geldi. Ca değerini daha önce duymadım İsviçre'de yaşıyorum o değere bakıldı mi burda bilmiyorum . Ardından pet çekildi kanser kaçıncı evrede olduğunu anlamak için ordada rahim Zarı ve yumurtalık kanseri 1. Evre olduğumu söyledi malesef doktor. Şu an bir seçim yapmam isteniyor . 20 gün içinde ameliyat olup bundan sonraki hayatıma rahim olmadan cocuksuz devam etmek yada risk alıp 6 aylık tedaviyi denemek ve hemen ardından tüp bebekle hamile kalmaya çalışmak yani şu an inanın ne yapacağımı bilmiyorum.İnsallah asla asla kimse bunu yaşamaz
2 gündür o kadar canım sıkıldı ki o ultrason raporunu gördüğümden beri ağladim. Ben bir de doğum kontrol hapı kullaniyorum o da bende ara kanama yapıyor ve ben ağladikça kanamalarım çoğalmaya başladi bu yüzden bugün ağlamamaya çalişiyorum.Lütfen böyle düşünme dua etmeye devam et dua en iyi gelen şey
Benim mr randevumu 1 ay sonraya verdiler ben daha çok beklemek zorundayım ama ca 125 değeri 500 çıkan ve kanser olmayan biri ile konuştum içim rahatladı biraz daha Allahtan ümit kesilmez yalnız kalmamaya çalışın yanınızdaki insanlardan destek alın daha iyi hissediyo insan Allah ettiğiniz duaları kabul etsin hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.2 gündür o kadar canım sıkıldı ki o ultrason raporunu gördüğümden beri ağladim. Ben bir de doğum kontrol hapı kullaniyorum o da bende ara kanama yapıyor ve ben ağladikça kanamalarım çoğalmaya başladi bu yüzden bugün ağlamamaya çalişiyorum.
Dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez biliyorum ama çok korkuyorum inşallah siz de ben de bu korkulu bekleyişten kurtuluruz ve güzel haber alırız. Beni en iyi siz anlarsiniz şu an iki haftadır hiçbir moralim kalmadi çok çok üzülüyorum
Bende cikolata kisti vardi, ca125 cok yuksek cikmisti, doktor kanser suphesiyle egitim ve arastirma hastanesine ya da cerrahpasaya git dedi. 27 yasindaydim aglaya aglaya cerrahpasaya gittim, ordaki doktor ultrasonla bakip hic sorun yok bu bariz cikolata kisti, kist sebebiyle zaten bu deger yuksek cikiyor, o doktor sizi bosuna panikletmis dedi. 35 yasindayim kist de gitti hicbi sey kalmadi. Sigara kullaniliyorsa, regl donemindeyseniz ya da yakinsa, kist varsa vs bu deger zaten yuksek cikiyomus. Elbette arastirin ne gerekiyosa yaptirin iciniz rahat etsin, ama icini,i ferah tutun lutfen. Her doktor her sey hakkinda bilgi sahibi olamayabiliyor, normal. Herkesin usta oldugu alan farkli, kimi kadin dogumcu tup bebek tedavisinde iyi kimi kistlerde kimi dogumda vs, doktoru da kotulemeyelim ama icimizi de ferah tutalim2 gündür o kadar canım sıkıldı ki o ultrason raporunu gördüğümden beri ağladim. Ben bir de doğum kontrol hapı kullaniyorum o da bende ara kanama yapıyor ve ben ağladikça kanamalarım çoğalmaya başladi bu yüzden bugün ağlamamaya çalişiyorum.
Dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez biliyorum ama çok korkuyorum inşallah siz de ben de bu korkulu bekleyişten kurtuluruz ve güzel haber alırız. Beni en iyi siz anlarsiniz şu an iki haftadır hiçbir moralim kalmadi çok çok üzülüyorum
Sizinkini çok daha uzak bir tarihe vermişler cidden. Gerçi beklemek de sorun değil yeter ki güzel, hayırlı sonuçlar alalim inşallahBenim mr randevumu 1 ay sonraya verdiler ben daha çok beklemek zorundayım ama ca 125 değeri 500 çıkan ve kanser olmayan biri ile konuştum içim rahatladı biraz daha Allahtan ümit kesilmez yalnız kalmamaya çalışın yanınızdaki insanlardan destek alın daha iyi hissediyo insan Allah ettiğiniz duaları kabul etsin hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Mesajınız içimi rahatlattı biraz çok teşekkür ederimBende cikolata kisti vardi, ca125 cok yuksek cikmisti, doktor kanser suphesiyle egitim ve arastirma hastanesine ya da cerrahpasaya git dedi. 27 yasindaydim aglaya aglaya cerrahpasaya gittim, ordaki doktor ultrasonla bakip hic sorun yok bu bariz cikolata kisti, kist sebebiyle zaten bu deger yuksek cikiyor, o doktor sizi bosuna panikletmis dedi. 35 yasindayim kist de gitti hicbi sey kalmadi. Sigara kullaniliyorsa, regl donemindeyseniz ya da yakinsa, kist varsa vs bu deger zaten yuksek cikiyomus. Elbette arastirin ne gerekiyosa yaptirin iciniz rahat etsin, ama icini,i ferah tutun lutfen. Her doktor her sey hakkinda bilgi sahibi olamayabiliyor, normal. Herkesin usta oldugu alan farkli, kimi kadin dogumcu tup bebek tedavisinde iyi kimi kistlerde kimi dogumda vs, doktoru da kotulemeyelim ama icimizi de ferah tutalim
Bu değer( çok uzun zaman oldu ama) bende de normalin üstündeydi. Herhangi bir önlem alınmadı. Neymiş ki buMerhabaa. Ben 25 yaşindayim. Geçen hafta herhangi bir şikayetim olmamasına rağmen kontrol amaçlı kadın doğuma gittiğimde 4.5 cm lik bir kistim olduğunu öğrendim. Doktorum iyi huyludur diye düşünüyordu ama yine de tahlillerine bakalim dedi. Ca 125 ve Ca 19 değerlerime bakildi. Ca 125: 245 ve Ca 19: 59 değerinde çıktı. Doktorum hemen Onkolojiye yönlendirdi. Oradaki doktorda baktı ve değerlerimin çok yüksek olduğunu söyledi. Mr istedi, 18 Ekim gününe Pelvik MR için randevu aldım. Ayrıca hemen Gastrolojiye randevu almami kolonoskopi ve endoskopi yaptirmami istedi. İnternette araştirdiğimda Ca 125 i yüksek çıkan kimseden bu kolonoskopi ya da endoskopi istenmemiş benden neden hemen bunlar istendi anlamadim. Ca değerlerim de çok yüksek çıktı geçen hafta Salı gününden beri hiç moralim kalmadi kanser miyim şüphesiyle yasiyorum çok kötüyüm. Daha önce özellikle Ca 125 i 200 lerde çıkan oldu mu ya da Ca 125 değeri yüksek olup kolonoskopi yaptıranlar oldu mu aramızda deneyimlerinizi paylasir misiniz, moralim çok bozuk. Cuma günü Mr’dan ne çıkacak diye de çok korkuyorum daha kolonoskopi, endoskopi diyor doktor hangisine üzüleceğimi korkacağimi sasirmis haldeyim
Bahsettiğim kisideki çikolata kistiymis ama benimde iki tane kistim var biri çikolata kisti diğeri başka bir kist benide o korkutuyo inşallah hayırlı haberler alırız Allah kimseyi sağlığı ile sınamasınSizinkini çok daha uzak bir tarihe vermişler cidden. Gerçi beklemek de sorun değil yeter ki güzel, hayırlı sonuçlar alalim inşallah
Bahsettiğiniz kişide çikolata kisti mi varmis? Beni en çok endişelendiren kısım da bu aslinda çikolata kisti olduğu zaman değer genelde zaten yüksek çıkıyormuş ama benim kistim anldiğim kadarıyla çikolata kisti değil.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim haklısınız Allahtan ümit kesilmez. Çok büyük bir dert yüklendi Allah tez zamanda güzel hayırlı haber alıp bu dertten kurtulmayı nasip etsin bize inşallah
Sizin değeriniz normalin biraz üstüymüş o yüzden çok endişelenmemiştir doktorunuz. Ve dediğiniz gibi milyonlar ve kistler bu değeri yükseltebiliyormus. Benim değerim ama normalin çok çok üstündeBende myom vardi. İlacli mr çekildim ama kan tahlilikde bu değere bakıldı 49 çıkmıştı değer üstüydü. Myomdan kaynakli çıktığını söyledi. Sonra hamile kaldım kürtaj oldum vs doktora gittim catlamamis yumurts kist yaomis yine o değere baktılar o zaman normal çıkmıştı.kist görünce o değere bakıyorlar. İnşallah sizinde bişeyiniz cikmaz. Bende myom vardı ama doktor ilk bakrken kitle gibi bişey dediği için ilaçlı mr cekildi
Evet sizin de şu an sadece çikolata kisti olsaydı biraz daha rahat olurdunuz. Diğer kistiniz benimki gibi isimlendirmemişler o zaman insanı o tedirgin ediyor zatenBahsettiğim kisideki çikolata kistiymis ama benimde iki tane kistim var biri çikolata kisti diğeri başka bir kist benide o korkutuyo inşallah hayırlı haberler alırız Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın
Değerinizin kaç olduğunu hatirliyor musunuz?Bu değer( çok uzun zaman oldu ama) bende de normalin üstündeydi. Herhangi bir önlem alınmadı. Neymiş ki bu