- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
- Konu Sahibi Lavinyamla
Sadece geçen ay mi kullandinizGeçen ay kullandım 11 gün, hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece geçen ay mi kullandinizGeçen ay kullandım 11 gün, hamileyim
Evet canımSadece geçen ay mi kullandiniz
Maşallah ben üç ay kullandım ara verdim tekrar başladım geçen ay kapsül mu kullandiniz macun muEvet canım
Demek o yuzden oldu bende bu ay hisetmiyorum yumurtlamayi ya 20 gun kulanip birakcak bakalim olsun kuzum bu ay da kulan bakalimBugün oldum canım benim duzenliydi hiç gecikme olmazdı çokta umutlanmistim oysaki sayfaya sordum yumurtlama olmadan biraktiysaniz kullanımı adet gununuzu de öteler dedi sanırım ondan oldi
İnsalah canim her hamgi bir rahatsizligin var mi4. günündeyim kullanmaya başladığımın. Adetin 7. Günü daha yumurtlamayı göremedim. Hayırlısı bakalım bu ay bu şekilde deniyorum umarım işe yarar
adetim düzensiz oluyor canım bakalım eğer yumurtlamada zamanında görebilirsem sağlıklı gebelik olur inşaAllahİnsalah canim her hamgi bir rahatsizligin var mi
Adet oldum maalesef diger yumurtlama insallahHaberdar et canim test denedigin zaman
Ben kapsül kullandımMaşallah ben üç ay kullandım ara verdim tekrar başladım geçen ay kapsül mu kullandiniz macun mu
Çok şükür minik mucizeme kavuştum .Rabbim sağlıkla sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah.C life macununu kulananlar ne durumdasınız
Amin insalah haberdar et kuzumadetim düzensiz oluyor canım bakalım eğer yumurtlamada zamanında görebilirsem sağlıklı gebelik olur inşaAllah
Hayirlisi olsun canim ilk ayin mi macunAdet oldum maalesef diger yumurtlama insallah
Kac ay kulandin canim rabbim saglikla buyutmeni nasip eylesinÇok şükür minik mucizeme kavuştum .Rabbim sağlıkla sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
3.adet donemine basliyorum bakalimHayirlisi olsun canim ilk ayin mi macun
Ay hadi hayirlisi mucize olsun3.adet donemine basliyorum bakalim
Bende o yüzden ovulasyon testi de aldım en azından ona göre bırakırım diye vücut her zaman aynı sinyalleri vermiyoDemek o yuzden oldu bende bu ay hisetmiyorum yumurtlamayi ya 20 gun kulanip birakcak bakalim olsun kuzum bu ay da kulan bakalim
Rabbim saglikla almayı nasip etsin kucağına inşallah cnm darısı bize bende kapsül aldım bu sefer bakalım ne kadardır istiyorsunuz çocuğu çok soru sordum amaBen kapsül kullandım
Herhangi bir rahatsızlığın var mı canım ne zamandır düşünüyorsunuz3.adet donemine basliyorum bakalim
Belki geç görürsün canım yumurtlamayı kullanmya devam etDemek o yuzden oldu bende bu ay hisetmiyorum yumurtlamayi ya 20 gun kulanip birakcak bakalim olsun kuzum bu ay da kulan bakalim
Benim amh dusuk yumurta rezervi az tup bebek yaptirmistim dustu aslinda uzun zamandir olmuyor, subat ayindan beri adet olma konusunda sıkıntı yasiyordum en azindan o duzeldi ekim gibi transfer yaotiracagim oncesinde olma umuduyla deniyorum sansimiHerhangi bir rahatsızlığın var mı canım ne zamandır düşünüyorsunuz