C-life macun ve gynoseed jel

İyi akşamlar kızlarr, c life macun ve gynoseed jel ile gebe kalanınız var mıdır acaba?? Ben hiç ovülasyon takibi yapmadım ama düzenli adet oluyorum yumurtlama oluyordur diye düşünüyorum. Bu ay takipte yapacakken bunları da denemek istedim. Var mıdır olumlu sonuç alanlarınız? Birbirimize umut olalım 🥹
Jeli kullandım ama hamile kalamadım ☺️

Ovulasyon takibi ve jelle bu ay hamile kaldım kuzucum. Ovulasyon takibini muhakkak yap yumurtlamayı gördüğün gün ve sonraki iki günü jel kullanarak değerlendir ben öyle yaptım :)
Canım bu jeli bende merak ediyorum. 17 aydır deniyorum gebelik olmadı. 2 aşılama oldum. Bu ay üçüncü aşılamamı oldum beklemedeyim... sen kaçıncı ayında bu jel ile hamiş kaldın kuzum🙏🍀 sağlıkla kucağına l inşallah canım

Canım bu jeli bende merak ediyorum. 17 aydır deniyorum gebelik olmadı. 2 aşılama oldum. Bu ay üçüncü aşılamamı oldum beklemedeyim... sen kaçıncı ayında bu jel ile hamiş kaldın kuzum🙏🍀 sağlıkla kucağına l inşallah canım
Canım ben ilk kullandığımda hamile kaldım hemen hemen 8 aydır deniyorduk. yarın da doktora gideceğim keseyi görmek için ♥️

bu jel dediğiniz tam olarak nedir nereden bulabilirim ismi nedir bilgi verir misiniz?
Şimdi gördüm mesajınızı ama cevap vermişler zaten. Gynoseed jel bir gebenin günlüğü sayfasından alabilirsin. Yumurtlama takibi yapmış yumurtlama gördüğünüz günden itibaren ilişkiden önce 3 gün kullanıyorsunuz. Yani sırf ona bağlamak istemiyorum ama bu şekilde kullandığım ilk ay hamile kaldım.

Şimdi gördüm mesajınızı ama cevap vermişler zaten. Gynoseed jel bir gebenin günlüğü sayfasından alabilirsin. Yumurtlama takibi yapmış yumurtlama gördüğünüz günden itibaren ilişkiden önce 3 gün kullanıyorsunuz. Yani sırf ona bağlamak istemiyorum ama bu şekilde kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Bize de nasip olur inşallah 😔🙏🏻

Bize de nasip olur inşallah 😔🙏🏻
Canım inşallah ben ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Bazen de böyle oluyor. Ama ben bu sefer 1 ay önceden kan tahlillerime baktırdım. D vitamini, folik asit ve demir eksikliğim vardı onları hep tamamladım. Tam ilaçlarım bitti hamile kaldım. Bunların da önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle d vitamini yumurtlama için çok önemliymiş zaten sonradan öğrendim. Yani madem planlıyorsunuz lütfen bi muayeneden geçin eksiklerinizi tamamlayın.

Canım inşallah ben ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Bazen de böyle oluyor. Ama ben bu sefer 1 ay önceden kan tahlillerime baktırdım. D vitamini, folik asit ve demir eksikliğim vardı onları hep tamamladım. Tam ilaçlarım bitti hamile kaldım. Bunların da önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle d vitamini yumurtlama için çok önemliymiş zaten sonradan öğrendim. Yani madem planlıyorsunuz lütfen bi muayeneden geçin eksiklerinizi tamamlayın.
Bende gittim canım çikolata kisti çıktı ama onun haricinde demir ilacı, folik asit ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım tam 14 günde yumurtlama 16da çatlama gördüm jelle 3 gün değerlendirdim insallah tutar 🥰

Bizlere de nasip olsun inşallah bakalım 🥰 şimdi sipariş verdim bende

Bu gynoseed jeli kullanıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ya benim en çok merak ettiğim bu eğer varsa yazabilir mi lütfen. Kullanıp kimyasal yada düşükle sonuçlanan çok insan var 😔

Bu gynoseed jeli kullanıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ya benim en çok merak ettiğim bu eğer varsa yazabilir mi lütfen. Kullanıp kimyasal yada düşükle sonuçlanan çok insan var 😔
Ben kullandım ama henüz bilmiyorum bekliyoruz canım çok gebe kalan da varmış insallah sağlıklı gebeliklerimiz olurr

X