- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 37
Hayırlı olsun bebeğin canım darisi bizlere kaç kavanoz kullandiniz acabaKızlar hastaneye gittim bebiş geliyor. C life kullanıp gebe kaldım darısı sizlere olsun inşallah umut olsun diye yazmak istedim
Canım küçük ağda kutuları oluyor ya fıçı gibi onun yarısı ı kullandım daha yarısı duruyor bebek olmasaydı bu ay kullanacaktım fazlasıyla 2 ay yetiyorHayırlı olsun bebeğin canım darisi bizlere kaç kavanoz kullandiniz acaba
Ağzıma top şeklinde dağıtmadan alıyorum su içip direkt ilaç kapsülü gibi yutuyorumBen almıstım macunu ama kullanamadım yemeyi cok denedim ama yutamadım cıkarmak durumunda kaldım siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben de basladim insallah bugun sabahCanım küçük ağda kutuları oluyor ya fıçı gibi onun yarısı ı kullandım daha yarısı duruyor bebek olmasaydı bu ay kullanacaktım fazlasıyla 2 ay yetiyor
İnşâllah 2020 nin müjdesi olur sanaBen de basladim insallah bugun sabah
Insallah cok hryecanliyim bi an once ay sonu gelsin deİnşâllah 2020 nin müjdesi olur sana
Evt canım banada 2 ay yetti tam bakalim inşalalh şifa olur tam 1 hafta var bakalim adeteCanım küçük ağda kutuları oluyor ya fıçı gibi onun yarısı ı kullandım daha yarısı duruyor bebek olmasaydı bu ay kullanacaktım fazlasıyla 2 ay yetiyor
Insallaj sifa olur ben de yeni basladim takipte kalicam seni merak ettimEvt canım banada 2 ay yetti tam bakalim inşalalh şifa olur tam 1 hafta var bakalim adete
Alıp tekrar denesem mi acaba ama bende bişey yok eşimde morfoloji ve hareket azlıgı varAğzıma top şeklinde dağıtmadan alıyorum su içip direkt ilaç kapsülü gibi yutuyorum
O konuda bilgim yok canım ama kadınsal problemler için kullanılıyor genelde diye biliyorumAlıp tekrar denesem mi acaba ama bende bişey yok eşimde morfoloji ve hareket azlıgı var
Tadi kotu zaten koca bi kasik yenileniyor kendi kasigi ile yolluyorlar cay kasigi boyutunda tahta kasikTadı nasıl peki??? Acı mı ekşi mi vs daha birçok soru işareti
Ben de denemek istiyorum
Hepimize olsun inşalalh mutlaka yazarim canımInsallaj sifa olur ben de yeni basladim takipte kalicam seni merak ettim
Ovulasyon testi ile takip ettim ben ama hamile değilimKızlar peki bunu kullanıp günlerinizi nasıl değerlendirdiniz, hamile kaldığınız ayın takvimi varsa atabilirmisimiz
Tadı nasıl peki??? Acı mı ekşi mi vs daha birçok soru işareti
Ben de denemek istiyorum
Ovulasyon testi ile takip ettim ben ama hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?