• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C Life macun kullananlar yardım edebilirimi

İnşallah 🤲 bende beklemedeyim adetime 4 gün kaldı... Olmazsa tekrar devam edeceğim ovulasyon testi ile birlikte
İnşallah olmuştur canımda kullanmana gerek kalmaz😇 Bende devam etmeyi düşünüyorum olmazsa 3 ay boyunca

Benim yumurtlamamı geciktirdi bu ay kızlar hala bekliyorum malesef

Merhaba herkese, biz 2 senedir bebek için uğraşıyoruz. Sebepsiz infertilite dendi. Pko var ama düzensizlik vs olmuyor. bu ay yumurta geliştirici hapı 3. ve son kullanışım olacak. Kaşık ile satılan C Life macundan kullanmaya başladım. Tam da dedikleri gibi sabah akşam yemekten 10 dk önce kullanıyorum. Yürüyüş ve bol su ile birlikte. Şimdilik bir yan etkisini görmedim. Umarım etkisini görürüm :KK24: Ovulasyon testi ile de takip etmeyi planlıyorum.
Merhaba macundan memnun kaldım mı acaba bende kullaniyorum

Bu macunu ben de kullandım 4 kere hemde maalesef bende bebek için bir etkisi olmadı. Sadece hormonlarıma ve küçük bir basit kistin gitmesine etki etti. Tabiki bu bile çok önemli birşey. Benim FSH ve prolaktin yükseliyordu onları normale döndürdü. Ama sana tavsiyem çok zaman kaybetme macun kullan ama faydasını görmezden doktorunu değiştirip uygun bir tedaviye başlaman. Çünkü çok pişmanım tüp bebeğe gitmeden geçen günlerime. Her doktor bana yaşın genç herşey yolunda bekle bekle dedi 2 Senem böyle geçti maalesef..
Merhaba macun sayesinde mı hamile kaldı bilgi verir mısın sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben çok memnun kaldım glukofen kullanıyorum pko için macunu ilk kullandım sonra adetim 8 gün geçti pes etmedim bu ay yine kullandım sonuç pozitif yinede iyice araştırın aklınızda soru işareti kalmasın

Merhaba ben de yumurtlama teti yapıyorum yumurtlayana kadar kullandım sonra gecikmeyen adedim 4 gün gecikti ve addet belirtilerim yok oldu göğüs hassasiyeti karın şişmesi kasık ağrısı hiç biri olmadı bn de acaba hamilemi kaldım diye çok sevinmiştim çünkü adetime 5 gün kala bh belirtiler hep olurdu anlam vermedim hem gecikti hem belirtilerim olmadı devaö etmek de kararsızım yarın bisaha dontora gidicem bakalım ne diycek

Back