- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- 33
İNŞALLAH faydası olur, yazarsınız bende karar veremedim,aynen 80 tl olanını aldım ben deneme amaclı en kucuk kutuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH faydası olur, yazarsınız bende karar veremedim,aynen 80 tl olanını aldım ben deneme amaclı en kucuk kutuyu
Ya bişey çıkacağından degıl de umut dunyaıs işteİNŞALLAH faydası olur, yazarsınız bende karar veremedim,
Hiç belli olmaz Allah kulunu boşyere umutlandırmaz umut varsa sonu güzel olur inşallahYa bişey çıkacağından degıl de umut dunyaıs işte
Benim de bu ay ilk denemem. İki aylık yetecek kadar aldım. Bu ay olmadı gibi. Bakalım artıkBenimde ilk denemem inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Bende bugün başladım umarım hepimize şifa olurBenimde ilk denemem inşallah hakkımızda hayırlısı olur
İnşallah bende beklemedeyim adetime 4 gün kaldı... Olmazsa tekrar devam edeceğim ovulasyon testi ile birlikteBende bugün başladım umarım hepimize şifa olur
İnşallah olmuştur canımda kullanmana gerek kalmaz Bende devam etmeyi düşünüyorum olmazsa 3 ay boyuncaİnşallah bende beklemedeyim adetime 4 gün kaldı... Olmazsa tekrar devam edeceğim ovulasyon testi ile birlikte
Merhaba inşallah hamile kalmışsındır bana bilgi verir mısın c life ise yaradı mı bende kullanmak istiyorum dabende c life kullanıyorum. 5 günüm sizde etkili olan var mı
Merhaba acaba macunu kullandın mı faydası oldu mu bende kullanıyorum daBu macun zararlı mı yan etkisi var mı kullanmakta kararsızım
Merhaba macundan memnun kaldım mı acaba bende kullaniyorumMerhaba herkese, biz 2 senedir bebek için uğraşıyoruz. Sebepsiz infertilite dendi. Pko var ama düzensizlik vs olmuyor. bu ay yumurta geliştirici hapı 3. ve son kullanışım olacak. Kaşık ile satılan C Life macundan kullanmaya başladım. Tam da dedikleri gibi sabah akşam yemekten 10 dk önce kullanıyorum. Yürüyüş ve bol su ile birlikte. Şimdilik bir yan etkisini görmedim. Umarım etkisini görürüm Ovulasyon testi ile de takip etmeyi planlıyorum.
Merhaba macun sayesinde mı hamile kaldı bilgi verir mısın sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu macunu ben de kullandım 4 kere hemde maalesef bende bebek için bir etkisi olmadı. Sadece hormonlarıma ve küçük bir basit kistin gitmesine etki etti. Tabiki bu bile çok önemli birşey. Benim FSH ve prolaktin yükseliyordu onları normale döndürdü. Ama sana tavsiyem çok zaman kaybetme macun kullan ama faydasını görmezden doktorunu değiştirip uygun bir tedaviye başlaman. Çünkü çok pişmanım tüp bebeğe gitmeden geçen günlerime. Her doktor bana yaşın genç herşey yolunda bekle bekle dedi 2 Senem böyle geçti maalesef..
Merhaba yok kullanmadım zaman kaybı gibi geldi ben direk tedaviye başladım hayırlısı allahtanMerhaba acaba macunu kullandın mı faydası oldu mu bende kullanıyorum da
Aminn inşallahMerhaba yok kullanmadım zaman kaybı gibi geldi ben direk tedaviye başladım hayırlısı allahtan
Merhaba canm siz o macunla mi hamile kaldınız acabaAminn inşallah
Evet çok şükür 2. Ayımda hamile kaldımMerhaba canm siz o macunla mi hamile kaldınız acaba
Evet çok şükür 2. Ayımda hamile kaldımbende hafif pko var adet oluyorum ama 35 40 gunde filan kullansam mi cok kararsız kaldım