C-life kullanıp memnun kalanlar ve memnun kalmayanlar lütfen içeri 😇

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
591
Selamlar erken menapoz teşhisi var bende maalesef. Üç ay boyunca Prof Saraçoğlu hocanın küellerini yaptım amh: 0,3 den 0,5 oldu fsh: 21 den 9 oldu. Ama estradiol hala 22 bunu düzene sokmak ve amh yi daha da yükseltmek için C life kullanmayı düşünüyorum çünkü o kadar kişi memnun ki hiç memnun kalmayan yok her gün okuyorum yorumları amh yükselen çok olmuş hormonlar hep dengeye gelmiş yıllarca çocuğu olmayanların çocuğu olmuş falan. Ama size de sormak istedim kullananlar memnun kalanlar ya da kalmayanlar önerir misiniz bekarım bu Arada sordum üç ay aralıksız kullanmam bol su içmem ve yürüyüş yapmam gerekiyormuş

saraçoğlunun erken menapoz kürünü mü kullandınız yoksa tariflerini mi denediniz.

Ben kullandım adetmi düzenledi, tekrr almayi düşünüyorum cocuk düşünüyorum

Merhaba ben varım pko var bende 6 ay tedaviyle hamile kalamadım macun kullandığım 2. Ayımda çok şükür hamileyim sizlere de nasip etsin rabbim ben çok memnun kaldım

Bana anlayamadıgım farklı bir etki yarattı adetimi 20 gün geciktirdi 1 gün 2 gün normal olarak oynardı ama hiç düzensiz değildi beni macun mahvetti yeşilimsi akıntım oldu ama çok yoğundu dedim herhalde iltihap söküyor ama yok ki iltihap söksün sonra adet oldum bir dahada kullanmadım her bünyeye göre olduğunu düşünmüyorum ben

Benim de clife tecrubem olumsuz malesef. 3 ay kullandim, kullandigim aylarda duzenli hormon testleri yaptirdim. Yukselmemesi gereken degerler yukseldi, uc ay sonunda da kistim olustu. Kistk anliyorum, yumurta buyuyp catlayamadigi icin oluyor ama clife zaten bu isi kolaylastirmak icin varken 3 ay sonunda her seyin alt ust olmasi benim icin hayalkiriigi oldu, keske kullanmasaymisim.
Boyle bir riske girmek yerine, d vitamini, omega, q10 gibi bagisiklginizi da guclendirecek takviyeler kullanirdim sadece.

Allah allah herkeste ayni etkiyi gostermiyo,bende hic yam etki yapmadi hatta adetlerim cok düzenli suan bir daha alacam cocuk icin

Merhaba, kendileriyle iletisime gecip durumdan bahsettiniz mi ne diyorlar merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…