Sperm testi yaptırdınız mı canım? Gerçi daha erken bu arada. Bir yıldan sonra yaparlar muhtemelenSelam kızlar. 8 aydır bebek planımız var. Ama bi türlü hamile kalamadım. C life kullanıp faydasını gören var mı
8 aylık evliyim. Hiç korunmadık. Ama gebelik nasip olmadı. Sence normal bi durum mu canımSperm testi yaptırdınız mı canım? Gerçi daha erken bu arada. Bir yıldan sonra yaparlar muhtemelen
Canım yaşın da gençtir diye tahmin ediyorum. Bir seneye kadar normal. Muhtemelen bir kaç ay içinde gebe kalacaksın hiç endişelenme. Benim genç arkadaşlarım bile 9-12-15. Aylarda hamile kaldı. Gönlünü ferah tut. Benim yaşım geçtiği ve bir buçuk yıl olduğu için ben biraz panik haldeyim. Bir yıl içinde olmazsa mutlaka doktora görün canım.8 aylık evliyim. Hiç korunmadık. Ama gebelik nasip olmadı. Sence normal bi durum mu canım
Ben gecen ay basladim pkosluyum kistlerimi kucultu ama adeti hala duzene sokmadi bu ay kist konusunda ise yaradi bu ay da devam edicem insalah hepimiz olumlu sonuc alirizSelam kızlar. 8 aydır bebek planımız var. Ama bi türlü hamile kalamadım. C life kullanıp faydasını gören var mı
Çok tşk ederim. Bu konuşman bile beni motive etti. Allah razı olsun. Bi bebek dünyaya getirmek bile kaderdir. Rabbim ne zamana yazmışsa o zaman olacak. Bunu bilip Allahtan bekliyoruz. Ben 27 yaşındayım. Bebiş için geç mi erken mi bilmiyorum. Çevremdekilerde hatta doktor bile çok aceleci davranıyorsun diyor. Bi sorun yok diyor. Ama anlamadığım şey. Bi sorun yoksa. Düzenli birlikteliğe rağmen. Yumurtlama günlerimi takip etmeme rağmen neden olmadı. Rabbim bu ay müjdeli haberi vermemizi nasip etsin canımCanım yaşın da gençtir diye tahmin ediyorum. Bir seneye kadar normal. Muhtemelen bir kaç ay içinde gebe kalacaksın hiç endişelenme. Benim genç arkadaşlarım bile 9-12-15. Aylarda hamile kaldı. Gönlünü ferah tut. Benim yaşım geçtiği ve bir buçuk yıl olduğu için ben biraz panik haldeyim. Bir yıl içinde olmazsa mutlaka doktora görün canım.
İnşallah canım. Sipariş ettim. Gelmesini bekliyorum. Ben geçen ay hayıt tohumu çayı kullandım. Sabah akşam düzenli içtim yumrtlama görene kadar. Adet oldum. Şuanda da devam ediyorum. Macun geldikten sonra çayı bıraksam mı bilemedim. Macunun içinde var zaten. İkisini devam ettirsem bi zararı olur mu acabaBen gecen ay basladim pkosluyum kistlerimi kucultu ama adeti hala duzene sokmadi bu ay kist konusunda ise yaradi bu ay da devam edicem insalah hepimiz olumlu sonuc aliriz
Yumurtlama günü 3 gün sadece kullandım geç geldi ürün elime pcos var bende sadece 3 gün kullandım ve hamileyimSelam kızlar. 8 aydır bebek planımız var. Ama bi türlü hamile kalamadım. C life kullanıp faydasını gören var mı
Ben 2 kere hamile kaldim pko yatkinligim var insallah sizede faydasi olurSelam kızlar. 8 aydır bebek planımız var. Ama bi türlü hamile kalamadım. C life kullanıp faydasını gören var mı
Yaa öyle mi. Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başımaYumurtlama günü 3 gün sadece kullandım geç geldi ürün elime pcos var bende sadece 3 gün kullandım ve hamileyim
Ayy inşallah canım. Adetken mi kullanmaya başladın. Ben sipariş ettim ama gelene kadar adetim biterBen 2 kere hamile kaldim pko yatkinligim var insallah sizede faydasi olur
Maşallah. Allah bağışlasın. Çok sağol canım önerilerin için. Deneyecem mutlaka.Gec evlendim , uzun sure denedik . Iki kutu c Life aldim , Ilk once dusuk yasadim. Sonra ikinci kutuya devam ettim, kutu bitmeden hamile kaldim kizim su anda 6 aylik. Yaptigim ekstra seyler Cok yurumek, bol yesillik ve sabahlari haslanmis iki yumurta ve avokado ile bol kuruyemis yemek oldu. Insallah siz de kalirsiniz. Bir de yumurtlama hemen oncesini degerlendirmek onemli
Adetin 1. gunu başlayıp yumurtlama gorene kadar pkos oldu icin gec oluyor bazen 16 18 20 gibi gelecek ay kullanirsinAyy inşallah canım. Adetken mi kullanmaya başladın. Ben sipariş ettim ama gelene kadar adetim biter
Evet canım yaşın çok genç. Hiç acele etme, moralini bozma. Sebepsiz yere aylarca olmayabiliyor. Herşey tam diye ilk denemede ve ilk yıl olacak diye de birşey yok. İnan kullanılan mide ilacı bile etkileyebiliyor. O sebeple sen moralini yüksek tut. Enn doğru zamanda bebişin seni bulacaktır.Çok tşk ederim. Bu konuşman bile beni motive etti. Allah razı olsun. Bi bebek dünyaya getirmek bile kaderdir. Rabbim ne zamana yazmışsa o zaman olacak. Bunu bilip Allahtan bekliyoruz. Ben 27 yaşındayım. Bebiş için geç mi erken mi bilmiyorum. Çevremdekilerde hatta doktor bile çok aceleci davranıyorsun diyor. Bi sorun yok diyor. Ama anlamadığım şey. Bi sorun yoksa. Düzenli birlikteliğe rağmen. Yumurtlama günlerimi takip etmeme rağmen neden olmadı. Rabbim bu ay müjdeli haberi vermemizi nasip etsin canım
Amin inşallahYaa öyle mi. Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Darısı başıma
Maşallah. Allah bağışlasın. Çok sağol canım önerilerin için. Deneyecem mutlaka.Gec evlendim , uzun sure denedik . Iki kutu c Life aldim , Ilk once dusuk yasadim. Sonra ikinci kutuya devam ettim, kutu bitmeden hamile kaldim kizim su anda 6 aylik. Yaptigim ekstra seyler Cok yurumek, bol yesillik ve sabahlari haslanmis iki yumurta ve avokado ile bol kuruyemis yemek oldu. Insallah siz de kalirsiniz. Bir de yumurtlama hemen oncesini degerlendirmek onemli
inşallah canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla sana bana tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.Evet canım yaşın çok genç. Hiç acele etme, moralini bozma. Sebepsiz yere aylarca olmayabiliyor. Herşey tam diye ilk denemede ve ilk yıl olacak diye de birşey yok. İnan kullanılan mide ilacı bile etkileyebiliyor. O sebeple sen moralini yüksek tut. Enn doğru zamanda bebişin seni bulacaktır.
Maşallah. Allah bağışlasın. Çok sağol canım önerilerin için. Deneyecem mutlaka.
inşallah canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla sana bana tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.. Sen kaç yşındasın
[/QUO
35 canım