- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Yaslarimizda genc insalahh sag salim olur yarin hayirli haberler alirsinizKesinlikle para yerine gelir herşey onun için 26 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaslarimizda genc insalahh sag salim olur yarin hayirli haberler alirsinizKesinlikle para yerine gelir herşey onun için 26 yaşındayım
Valla kanamam olmuş yine yaparlar mı diye düşünüyorum sizinde 19 sanırım yaşınızYaslarimizda genc insalahh sag salim olur yarin hayirli haberler alirsiniz
Adet doneminiz miydi kanama basladi yoksa lekelenme mi oldunuz ozel hastaneyse arayin canim bilgi verirler aslinda ayn canim 3 ay sonra 20 olcamValla kanamam olmuş yine yaparlar mı diye düşünüyorum sizinde 19 sanırım yaşınız
Özel ama bu saatte de aramak istemiyorum yarın erken giderimAdet doneminiz miydi kanama basladi yoksa lekelenme mi oldunuz ozel hastaneyse arayin canim bilgi verirler aslinda ayn canim 3 ay sonra 20 olcam
İnsalah ertelemezler yaparlarÖzel ama bu saatte de aramak istemiyorum yarın erken giderim
İnşAllah şimdi de kesildiİnsalah ertelemezler yaparlar
Regl gunun geciyor mu canim gebelik falan olmasinİnşAllah şimdi de kesildi
Yaa ciden mi kac ay kulandiniz acabaBendede tam tersi etki yaptı çatlatma iğnesi tedavisi görüyordum piko başlangıcı var bendede her ay 3 4 tane olan yumurtam kullandığım ay 1 tane yumurtam olustu ondanmidir başka sebeptebmidir bilmiyorum bidada almadim
2 ay kullanmıştım canım ben öyle olunca bıraktım ama kullanıpta memnun kalanda çokYaa ciden mi kac ay kulandiniz acaba
Yok canım regli oldum sonlardayım o yüz böyle oluyor betama bakıldıRegl gunun geciyor mu canim gebelik falan olmasin
Aynen o yuzden siparis verdim bakalim sonuc ne olucak bende de pcis var sogan kuru kulandim 15 gun malesef bende etki etmedi hatta kistim 8 cm oldu lapaorskopi amaliyatiyla aldirdim insalah bu karisim da oyle yapmaz ya2 ay kullanmıştım canım ben öyle olunca bıraktım ama kullanıpta memnun kalanda çok
Ooo canim oyleyse stres yapma cekerler filmi eger sonuclsr da guzel cikarsa direk asilama isteYok canım regli oldum sonlardayım o yüz böyle oluyor betama bakıldı
Kiyamam ya kac ay kulandiniz acaba yaninda aldiginiz takviye neydi acaba2 kez hamile kaldım kızımı kaybettim kromozom bozukluğundan ama ogluma sağlıkla kavuştum çok şükür, clife yanında takviye edici vitamin kullandım
Ay inşallah ya aşılama olmadan doğal yoldan olsa keşkeOoo canim oyleyse stres yapma cekerler filmi eger sonuclsr da guzel cikarsa direk asilama iste
Keske ya ama asilamayla da sonuc alan cok keske gerek kalmadan olsa bende carsamba gunu gidicem doktorumla konuscam hem su c life da kulanip bi sans vercem olmadi asilama dusunuyorum ama dedigim gibi rahim filminin ustune hamile kalan da cok insalah hemen sonuc alirsin canim yine doktiruna danis bakalim sana ne onericekAy inşallah ya aşılama olmadan doğal yoldan olsa keşke
Şu rahim filminden sonra eşim tekrar ürolojiye gidicek bütün hepsi tamamlandıktan sonra doktorla görüşme yapıcakmışık inşallah güzel haberler alırız, aslında sizin yaşınız da baya genç neden acele ediyorsunuz, biraz daha mı normal yolla denesenizKeske ya ama asilamayla da sonuc alan cok keske gerek kalmadan olsa bende carsamba gunu gidicem doktorumla konuscam hem su c life da kulanip bi sans vercem olmadi asilama dusunuyorum ama dedigim gibi rahim filminin ustune hamile kalan da cok insalah hemen sonuc alirsin canim yine doktiruna danis bakalim sana ne onericek
İnsalah hayirlisiyla olur Bizim ailede de genetik aslinda kist yas ilerledikce kist yumurtaliklara zarar veriyomus annemde ayni benim gibiydi mesela 21 yasindayken doktor ne kadar erken o kadar iyi demis yoksa ilerleyen donemde sıkıntı olurmus bizde aslinda erken diyoruz ama ilerleyen donemde sorun yasamaktan korkuyoruzŞu rahim filminden sonra eşim tekrar ürolojiye gidicek bütün hepsi tamamlandıktan sonra doktorla görüşme yapıcakmışık inşallah güzel haberler alırız, aslında sizin yaşınız da baya genç neden acele ediyorsunuz, biraz daha mı normal yolla deneseniz
Anladım genetikse haklısınızİnsalah hayirlisiyla olur Bizim ailede de genetik aslinda kist yas ilerledikce kist yumurtaliklara zarar veriyomus annemde ayni benim gibiydi mesela 21 yasindayken doktor ne kadar erken o kadar iyi demis yoksa ilerleyen donemde sıkıntı olurmus bizde aslinda erken diyoruz ama ilerleyen donemde sorun yasamaktan korkuyoruz