- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
-
- Konu Sahibi Lavinyamla
Ay hadi hayirlisi birbirmize umut oluruz insalah arkadaslarindan gebe kalan oldu mu canim kac ay kualndilip sonuc aldilar acabaArkadaşlarımın tavsiyesiyle almayı düşünüyorum bende bu ay geçti birdaha ki ay denemeye başlıyorum
Henüz yok düzenli kullanmadılar sanırım ama reglilerini düzene soktuklarını söyledilerAy hadi hayirlisi birbirmize umut oluruz insalah arkadaslarindan gebe kalan oldu mu canim kac ay kualndilip sonuc aldilar acaba
Cok sayfada okudum aslinda duzenli kulanim bol yuruyus su icip sonuc alan cokmus bakalim bende siparisimi verdim adet olduktan sonra duzenli kulanimla basliycamHenüz yok düzenli kullanmadılar sanırım ama reglilerini düzene soktuklarını söylediler
Ramazan ayıda geliyor nasıl bol su, yürüyüş olucakCok sayfada okudum aslinda duzenli kulanim bol yuruyus su icip sonuc alan cokmus bakalim bende siparisimi verdim adet olduktan sonra duzenli kulanimla basliycam
Ay evet ben ramazani unutmusum aksam ezaniyla sahur vakti arasinda icsek acaba olmaz miRamazan ayıda geliyor nasıl bol su, yürüyüş olucakramazandan sonramı başlasam dedim bende
Anca öyle olucak mecbur yürüyüşte iftardan sonra yapılabilirAy evet ben ramazani unutmusum aksam ezaniyla sahur vakti arasinda icsek acaba olmaz mi
Aynen mecbur bir ay oyle kulancaz insalah bi an once sonuc aliriz adetle burlikte ben basliycam bakalimAnca öyle olucak mecbur yürüyüşte iftardan sonra yapılabilir
Benim reglim bitmek üzereAynen mecbur bir ay oyle kulancaz insalah bi an once sonuc aliriz adetle burlikte ben basliycam bakalim
Ramazanlikta kulanmiycak misinizBenim reglim bitmek üzereregli bitimi kullanmaya başlayabilir miyim dedim evet yumurtama zamanı Bırakın ama dedi
Aldım şimdi birdaha ki ay kullanmaya başlarım
Ramazana kadar yumurtlama görürüm reglim 2 gün erken bitti çünkü o yüzden çok işe yarayacağını düşünmüyorum daha bugün verdim 3 gün sonra elime ulaşcak birdaha ki ay daha sağlıklı olurRamazanlikta kulanmiycak misiniz
Aynen oyle insalah bi an once guzel sonuclar aliriz ya bir cok kiside etkili olmus 1 kavanoz verdim bakalim etkisi olur diye olmadi 2. Sonra vericem siz kac kavanoz aldinizRamazana kadar yumurtlama görürüm reglim 2 gün erken bitti çünkü o yüzden çok işe yarayacağını düşünmüyorum daha bugün verdim 3 gün sonra elime ulaşcak birdaha ki ay daha sağlıklı olur
Ben denemek amaçlı bir tane sipariş verdim ama satan kişi 3 kavanoz kesin kullanmasınız gerekiyor dedi, bizde bir kavanoz etki eder diyede düşünüyorum herhangi bir kistim, regl düzensizliğim yok 35 güne kadar regl oynayabildiği için düzensiz sayılmıyormuş ben hep düzensiz derdim. Gerekirse 3 kavanozda kullanırım yeter ki işe yarasınAynen oyle insalah bi an once guzel sonuclar aliriz ya bir cok kiside etkili olmus 1 kavanoz verdim bakalim etkisi olur diye olmadi 2. Sonra vericem siz kac kavanoz aldiniz
Bencede duzenli kulanimdan sonra size etki eder benim kistim oldugu icin 3 kavanoz deniycem kesinlikle rahim filmi cektirin cektirdikten sonra hamile kalanlar da baya var ben laparospkopi oldum 2 hafta once onunla birlikte rahim filmi de yaptirdim su karisimi da ustune deniyip bekliycem olmadi asilama yaptircam siz kac yilik evliydiniz canimBen denemek amaçlı bir tane sipariş verdim ama satan kişi 3 kavanoz kesin kullanmasınız gerekiyor dedi, bizde bir kavanoz etki eder diyede düşünüyorum herhangi bir kistim, regl düzensizliğim yok 35 güne kadar regl oynayabildiği için düzensiz sayılmıyormuş ben hep düzensiz derdim. Gerekirse 3 kavanozda kullanırım yeter ki işe yarasınbirde ramazandan sonra rahim filmi düşünüyorum
Oo süper siz herşeyi yaptırmışsınız Allahın izniyle olurBencede duzenli kulanimdan sonra size etki eder benim kistim oldugu icin 3 kavanoz deniycem kesinlikle rahim filmi cektirin cektirdikten sonra hamile kalanlar da baya var ben laparospkopi oldum 2 hafta once onunla birlikte rahim filmi de yaptirdim su karisimi da ustune deniyip bekliycem olmadi asilama yaptircam siz kac yilik evliydiniz canim
Vala cok iyi yaptinz ne kadar erken tedavi o kadar iyi anestezi ile mi yapilcak hanerdar et canim beni de sonuclarindanOo süper siz herşeyi yaptırmışsınız Allahın izniyle olurbugün apar topar hazırlanıp özelden yarın için rahim filmi randevusu aldım Allah nasip ederse saat 4 de olucam 4 yıllık evliyim 2 senedir olmuyor
Evet anestezili yapılıyormuş özeller yaşadığım şehirdeki devlet hastaneside anestezili yapıyormuş ama sıra bulmak imkansız ayda 10 kişi alıyormuşlar bana denk gelene kadar seneler geçer, mutlaka ederimVala cok iyi yaptinz ne kadar erken tedavi o kadar iyi anestezi ile mi yapilcak hanerdar et canim beni de sonuclarindan
Tabiki canim siea gelene kadar ucret ne kadar canim hangi sehirde yaptircaksin ve anestezi ile oldugu icin hisetmiyceksin bi gozunu aciyosun odadasinEvet anestezili yapılıyormuş özeller yaşadığım şehirdeki devlet hastaneside anestezili yapıyormuş ama sıra bulmak imkansız ayda 10 kişi alıyormuşlar bana denk gelene kadar seneler geçer, mutlaka ederim
Daha önce kürtajdan deneyimim var anesteziyeTabiki canim siea gelene kadar ucret ne kadar canim hangi sehirde yaptircaksin ve anestezi ile oldugu icin hisetmiyceksin bi gozunu aciyosun odadasin
Yeterki bebisler gelsin madiyat insanin hic gozune gelmiyor ciden insalah bu sefer olur tutunur bebegin yas kac canimDaha önce kürtajdan deneyimim var anesteziyekorkmuyorum o yüzden, sonrası korkutuyor ağrı olur mu diye, ben Sakaryalıyım özel medar hastanesinde yaptırcam muayene ücreti 565 +3600 hgs ücreti ödicem
Kesinlikle para yerine gelir herşey onun içinYeterki bebisler gelsin madiyat insanin hic gozune gelmiyor ciden insalah bu sefer olur tutunur bebegin yas kac canim