Canım bende senin gbi merak edip aldım bu ay.ama satan kadın hiç bi ilaç kullanılmaması gerektiğini ve adet günü başladığı gün kullanmaya başlayacağımı söyledi zaten bnde ilaç kullanmıyordum.kargo gelene kadar adetim bitmişti ve diğer ayı beklemeyi sabredemezsin adetten iki üç gün sonr 10 gün kadar kullandım ve şuan bekliyorum yarın regl günüm bakalım ne olacakArkadaslar C life macunu aklima takildi nasil kullanilir? Eczanelerde satiliyormu? Herhangi bir hormon ilaci yada adet söktürücüyle kullanilirmi? Suan ben duphaston ile tedavi sürecindeym napmami önerirsiniz? Ürünü merak ettim instagram sayfasindaki yorumlar cok olumlu macun ile hamile kalanlar banq lütfen dönüs yapin haftaya türkiye geliyorum eger eczanelerde satin aliniyorsa sansimi denemek istiyorum ürüne sans vermek isterim.
Peki kullandığınızda adete yakın batmalarınız yada ani saplanan saniyelik ağrılarınız olmuşmuydu öyle birsey hissettiniz miCanım ben 2 ay kullandım.Gebe kalamadım. Üstelik adet düzenimi bozdu. 8 gün kadar gecikme oldu. Sana tavsiyem doktorunu dinlemen olur. Eşin de muayene olsun. Bizde sorun eşimde çıktı.
Hayır. Sadece yumurtlama günümde iğne batması oldu ve oturup kalkarken ağrı oldu.Peki kullandığınızda adete yakın batmalarınız yada ani saplanan saniyelik ağrılarınız olmuşmuydu öyle birsey hissettiniz mi
Canım ben bu ay kullandım ama dedikleri gbi degil kafama göreHayır. Sadece yumurtlama günümde iğne batması oldu ve oturup kalkarken ağrı oldu.
İnşaAllah hamilesindir canım.Canım ben bu ay kullandım ama dedikleri gbi degil kafama göresabah akşam yedim ama adet günü başlamadım.şimdi de adetime 2-3 gün kala sağ belimden yan taraftan bi ağrı vurdu o an orayı tutacak kadar fazlaydı.sabahta sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım ama adet sancısı değildi.bugün akşamda eşim işten geldi ayakta birseyler anlatıyorum bi anda karnımın alt kısmına galiba rahim oraya bi ağrı vurdu konuşuyordum konuşamaz oldum nefesim kesildi ama saniyelikti eşimde şaşırdı noldu die bi anda hemen de geçti.şimdi çok merak ediyorum hamilemiyim degilmiyim dünde test yaptım negatifti bu batmalar ne batması ilk defa anlamadım.bide süt gbi akıntım oluyordu bugün azalmıştı.normalde yumurtlama bitince sarı akıntım olurdu bu ay hiç olmadı kafam çok karışık.son ilişki üzerine 11 gün oldu
İnşallah ama bilmiyorum galiba yine yokİnşaAllah hamilesindir canım.Belki geç döllenme olmuştur. Güzel haberlerini alırız İnşaAllah
Ben üç dört ay kullandım tsh sorunum vardı düşürdü. Gebe kalamadım henüz. Hala elimde var iyi ki fazla fazla almamışımArkadaslar C life macunu aklima takildi nasil kullanilir? Eczanelerde satiliyormu? Herhangi bir hormon ilaci yada adet söktürücüyle kullanilirmi? Suan ben duphaston ile tedavi sürecindeym napmami önerirsiniz? Ürünü merak ettim instagram sayfasindaki yorumlar cok olumlu macun ile hamile kalanlar banq lütfen dönüs yapin haftaya türkiye geliyorum eger eczanelerde satin aliniyorsa sansimi denemek istiyorum ürüne sans vermek isterim.
Yoksa da üzülme her ay yeni bir umutİnşallah ama bilmiyorum galiba yine yoksadece bu batmalar ani ağrılar olunca aklıma geliyor.
Ya öylemi allaz tez zamanda sifa versin esim kontrol oldu hani spermiogram örnegi veriyo ya erkekler onda cok sükür bisey yok ama ben kilolu ve polikistik overliym insulinndirenci var ilacsiz adet olmuyorumCanım ben 2 ay kullandım.Gebe kalamadım. Üstelik adet düzenimi bozdu. 8 gün kadar gecikme oldu. Sana tavsiyem doktorunu dinlemen olur. Eşin de muayene olsun. Bizde sorun eşimde çıktı.
Ben ilacsiz adet olamiyorum polikistik over var kilo aldim 20 25 kilo birden bir sene adet görmedim yasim 24 suan 3 yillik evliyim hic gebe kalamadim simdilik duphaston aliyorum iste haftaya istanbula gelcem yurt disndan kontrolum var belkide biraktircak bana ..Farklı bir markanın macununu da aldım.Hem eşim hem ben kullandık. O da fayda etmedi. Şuan sadece doktora gitmem gerektiğini anlamış oldum. Kendim bir şey yapmıyorum. Sen duphastonu ne için kullanıyorsun ?
Benim adet düzensizligim var canim peki hic adetim baslamazsa napcam ben? Söktürücü kullaniyorum duphaston bir sene adet olmadim da ben polikistik over var diye.Canım bende senin gbi merak edip aldım bu ay.ama satan kadın hiç bi ilaç kullanılmaması gerektiğini ve adet günü başladığı gün kullanmaya başlayacağımı söyledi zaten bnde ilaç kullanmıyordum.kargo gelene kadar adetim bitmişti ve diğer ayı beklemeyi sabredemezsin adetten iki üç gün sonr 10 gün kadar kullandım ve şuan bekliyorum yarın regl günüm bakalım ne olacak
Allah şifalar versin canım. Kilo vermen gerekir o zaman. Bir de yürüyüş yapmalısın.Ben ilacsiz adet olamiyorum polikistik over var kilo aldim 20 25 kilo birden bir sene adet görmedim yasim 24 suan 3 yillik evliyim hic gebe kalamadim simdilik duphaston aliyorum iste haftaya istanbula gelcem yurt disndan kontrolum var belkide biraktircak bana ..
Canım sipariş verirsen onu kadına sor.ama diyeceği şudur hamile olmadığından eminsen kullanmaya hemen başla diyecektirBenim adet düzensizligim var canim peki hic adetim baslamazsa napcam ben? Söktürücü kullaniyorum duphaston bir sene adet olmadim da ben polikistik over var diye.
Ben şeye karar verdim adini söylemek yasakmis burda heralde hatayli doktor varya M ile basliyoCanım sipariş verirsen onu kadına sor.ama diyeceği şudur hamile olmadığından eminsen kullanmaya hemen başla diyecektir
Calisiyorum tatlim yetisemiyom zaten tüm gün ayakda kosturuyom ben lokantada calisiyorun gece gündüz e bide yürüyerek git gel 1 saat ediyo yol daha nasil yürüyüs yapiimAllah şifalar versin canım. Kilo vermen gerekir o zaman. Bir de yürüyüş yapmalısın.
Zaten bende clifedan önce onu kullandım eşimde bende bir ay kullandık ama sadece bal ve vitaminleri.o ay olmayınca sinir olup onu da bıraktımBen şeye karar verdim adini söylemek yasakmis burda heralde hatayli doktor varya M ile basliyoinstagramda meshur olan eger doktorum duphastonu birakabilirsin derse onun karisimlarini alcam 12 yil 16 yil cocugu olmayani oluyor yani.
Ben C Life ile hamile kaldım ama düşük olduArkadaslar C life macunu aklima takildi nasil kullanilir? Eczanelerde satiliyormu? Herhangi bir hormon ilaci yada adet söktürücüyle kullanilirmi? Suan ben duphaston ile tedavi sürecindeym napmami önerirsiniz? Ürünü merak ettim instagram sayfasindaki yorumlar cok olumlu macun ile hamile kalanlar banq lütfen dönüs yapin haftaya türkiye geliyorum eger eczanelerde satin aliniyorsa sansimi denemek istiyorum ürüne sans vermek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?