- 2 Mart 2021
- 1.008
- 562
- 73
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Hımm anladım canım ben zayıfım kilom yok adet duzenım yerınde en fazla bırkac gun degısırBen son zamanlarda ilaçsız adet göremiyordum doktor iki deyince glukofen kullanmaya başladım adetim düzene girmişti birde yıllardır kilo alamayan ben evlendikten sonra hızla 10 kilo aldım 64 ü gördüm
Ne güzel ben hayatım boyunca kilo almak için uğraştım şimdi de vermek için uğraşırken hamile olduğumu öğrendimHımm anladım canım ben zayıfım kilom yok adet duzenım yerınde en fazla bırkac gun degısır
Sonucun ne canım bende 12.gunde test yaptım negatif ti bat 22martBende bu ay aşılama oldum 10.gun test yaptım negatif çıkmıştı saha beklemedeyim bat 13 mart eğer olumsuz olursa bende kullanmayı düşünüyorum sebebsiz infertilite bizimki 2 sene olmak üzere
Benim negatifSonucun ne canım bende 12.gunde test yaptım negatif ti bat 22mart
İnşallah en yakın zamanda tüm isteyenler pozitifi gorur içinde bizdeBenim negatif
Ben 1 tane aldım kullandım bişey olmadı bida almadım açıkcası hevesim kırıldı.Belki düzenli olarak 3 4 ay kullansam olurdu bilemiyorum.Gebelik düşünüyoruz 2 senedir olmuyor herşey yapıldı ama bir de c-life kullanıyım diyorum kullanıp memnun kalanlar varmı
Hayırlı olsun.Bende pko vardı tedavi ise yaramayınca Clife denedim çok şükür oldu
Teşekkür ederim sağolunHayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bu ay aşılama oldum. Eğer tutmazsa büyük ihtimal önümüzdeki ay tekrar olucak. Klomen kullanirken bu macunuda kullansak olur mu.? Hem yumurta takibide yapılıyor ya yumurtlama gununde kesin bırakırım kullanmayı
Selam canım adet duzensızlıgın varmıydı benmde pko ılaxsız adet olamıyorum adet ıcınde gercekten ıse yaradımı tabı bebek ıcınde arastııyorumBen Clife ile hamile kaldım
Aleykum selam :) evet benimde adet düzensizliğim vardı ama ben onun için glukofen kullandım hem insulin direncine faydalı hemde onun sayesinde adetim düzene girmişti sonra Clife ile tanıştım satan kişi aynı zamanda içebilirsin sorun yok deyince ikisini birden kullandım. Birde ben pko olduğumu bilmeden önce soğan suyu denedim adetim iyice gecikti ama faydasını gören de çok fazlaSelam canım adet duzensızlıgın varmıydı benmde pko ılaxsız adet olamıyorum adet ıcınde gercekten ıse yaradımı tabı bebek ıcınde arastııyorumacaba sogan suyumu daha etkılıdır bumı adet ıcın
Üff gercekten ınsanın kafası cok karısıyo bende ınsulın yok baktırdım oyuzden ılac vermıyolar ıste bende ondan korkuyorım ya ıyıce bozarsa acaba hayıt mı ıcsem adet ıcın bılemıyorumAleykum selam :) evet benimde adet düzensizliğim vardı ama ben onun için glukofen kullandım hem insulin direncine faydalı hemde onun sayesinde adetim düzene girmişti sonra Clife ile tanıştım satan kişi aynı zamanda içebilirsin sorun yok deyince ikisini birden kullandım. Birde ben pko olduğumu bilmeden önce soğan suyu denedim adetim iyice gecikti ama faydasını gören de çok fazla
Anladım Canım zaten Clife içinde de hayıt tohumu var :)Üff gercekten ınsanın kafası cok karısıyo bende ınsulın yok baktırdım oyuzden ılac vermıyolar ıste bende ondan korkuyorım ya ıyıce bozarsa acaba hayıt mı ıcsem adet ıcın bılemıyorum
Genetik test de yapıldı mı?Gebelik düşünüyoruz 2 senedir olmuyor herşey yapıldı ama bir de c-life kullanıyım diyorum kullanıp memnun kalanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?